• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyası yorumları

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Bir şey değil evli bir kadının baldırını görmesi, göstermesi neye yorumlanır sizce....

bir şeyi yaparken, ani karar verirken, bir anlık mutluluk ile yola Çıkarken ,ileri de neticesine de katlanmak gerekir...Yaptığımız her bir şeyin fiil, karar ,eylemin muhakak ki bir sonucu vardır ..

Yaptığımız Hayırlı İşlerin neticesi Hayırlı olur,Yaptığımız hata ve yanlışlarinda neticesi tabiki olumsuz olur....Ne ekersek Onu biçeriz..Kim ne yaparsa kendisine yapar.
Sen kendini değiştirmedikçe ,hiçbir şey değişmez...

evliliğin ile ilgili ne yapman gerekiyor bunu sadece Rabbim bilir ve Siz karar verebilirsiniz..
kurtarmak mı,bitirmek mi..bu ikisi arasında sadece birisini seçebilirsiniz...
’Nefsine ağır gelen , hakkında hayırlıdır’’
HAKKINIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI..

Mesajlar malesef teknik sebeplerden dolayı kaldırılmıyor...

duaa..
 

Acelya09

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
5 Haziran 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
İstiharede görülen rüya

Selamün aleyküm, hocam annem benim için dün akşam istihareye yattı, ben iç mimar olmak istiyorum onun için yatmıştı. Rüyada karanlık bir oda da yakası kırmısı siyah bir cübbeli hakim oturuyormuş. Yorumlarsanız çok memnun olurum hocam hayırlı cumalar.
 

yalcinokann

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Haziran 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Selamün aleyküm, hocam annem benim için dün akşam istihareye yattı, ben iç mimar olmak istiyorum onun için yatmıştı. Rüyada karanlık bir oda da yakası kırmısı siyah bir cübbeli hakim oturuyormuş. Yorumlarsanız çok memnun olurum hocam hayırlı cumalar.

Başkası için istihareye yatılmaz diye biliyorum kardeşim
 

timsahcindy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Haziran 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
istihare rüyasının anlamı

İleriye dönük,ciddi düşündüğüm birinin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihareye yattım ve rüyamı tam olarak nasıl gördüğümü hatırlayamıyorum ama kendimi yeşil nohut tarlasında nohut toplayıp, yerken bir de pembe bir battaniye gördüğümü çok net hatırlıyorum. Bunun anlamını açıklarsanız sevinirim. :)
 

Kadı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Temmuz 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Hayirli ramazanlar. Ben gorustugum kisiyle aramda birtakim sorunlar olduktan sonra bu kisiyle evlenmem hayirli olacak mi diye istihare namazina yattim. Ruyayi gorurken ruyada oldugumun farkindaydim. Gorustugum kisiyi gorunce icimden kirmizi gormem lazim diye gecirdim. Cunku ona karsi cok ofkeliydim, o sirada benim icin hayirli olmadigina inanmak istiyordum. Sonra bana evlenme teklif etme niyetiyle bir yuzuk uzatti kirmizi kadife bir kabin icinde. Ruyada "iste kirmizi" diye dusundum ama uyandigimda ruyadan tam olarak tatmin olmamistim, sanki kirmizi gormem lazim diyerek ruyama hukmettim gibi geldi. Sonra arastirdim yuzuk, alyans tarzi seyler olumlu olarak yorumlanmis. Cok kisa bir ruyaydi zaten baska bir ayrinti yoktu. Simdiden tesekkur ederim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Hayırlı Ramazanlar ,Rüyaniz hayr Olsun bu biraz bilinçaltı rüyasını da benziyor...

Acele karar vermeyin. Hayatın küçük bir dilimine bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının.

Karar; aklın durması halidir. Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur. Buna rağmen akıl,insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar. ama siz yine de hazır olmadan karar vermeyin ne ayrılın nede evlenme kararı verin kızgınlık ile hareket etmeyin selametle..
 

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Haziran 2015
Mesajlar
34
Tepkime puanı
0
istihare rüyalarım

Hayırlı Ramazanlar hayırlı cumalar..İstiharemi hakkımda hayırlı olan kişiyi görmek için bir hafta boyunca yaptım. Yorumlarsanız çok sevinirim.
1. gün : sahurdan önce karışık hatırlamadığım ufak ufak şeyler gördüm. Sahurdan sonra ise bir gelinlikçideyim deniyorum üzerimde yeni sade temiz bir gelinlik var tam karşımda koltukta bir erkek oturuyor üzerinde buz mavisi kot pantolon ve gömlek var sakalı ve saçı koyu kumral ama yüzünü görmüyorum her yer aydınlık ışık. İki kere bu konuyu hocaya soralım diyor ama konuyu hatırlamıyorum maalesef..

2.gün sahurdan önce tam hatırlamadığım bir rüya vefat eden babaannemin evine gidiyorum ev bizim gibi yağmurlu hava işten dönüyormuşum hafifte ıslanmışım kapının hemen girişinde nedendir bilmem eski bir arkadaş beni bekliyor erkek bu arkadaş yüzüme bakıyor donuk benden bir şey bekler gibi ama ben sinirliyim havadan dolayı ve bir kedi yavrusu hatırlıyorum.Sahurdan sonra Allah ım açık hatırlayacağım şekilde göster diye dua ettikten sonra gördüğüm rüyada ise bir teknedeyim, şu yolcu teknelerinden. güvertede oturmuş duygusuz ifadesiz bir şekilde arkadaşlarımı bekliyorum üzerimde beyaz gömlek siyah pantolon var. tekne beyaz açık kısmı örten veranda beyaz. Arkadaşlarım geliyor ki bunlar nişanlı bir çift arkalarında biri daha var benden yüzünü gizliyor bakmaya çalışıyorum güneş gözümü alıyor. Arkadaş çekiliyor kenara eski erkek arkadaşımmış saklanan güverteye atlıyor üzerinde siyah kot ve tişört var. Ben görünce ayağa kalkıyorum hiddetleniyorum kolumdan tutup ileri çekmek istiyor. Kolumu çekiyor arkadaşlarıma kızıyorum. Nişanlı çiftten bayan olan o öyle değil diyor. Bu arada tekne kıyıdan yavaş yavaş ayrılmış oluyor. Sarılıyor bana bende ona sarılıyorum kızgınlığım geçiyor. Böyle kalalım diyorum. Üzerler bizi diyor yüzüme bakıyor tekrar sarılıyoruz.Bir zaman durmuş hissi veren görüntüyle ilerliyoruz..

4. gün sahurdan önce sürekli Enam suresi 103. ayet yazısını gördüm. sahurdan sonra ise kalabalık bir nişan törenine gidiyorum. Ev müstakil bir ev girişi geniş cam mekanlı ama ahşap olarak camları büyük ve beyaz perdeler var. Giriyoruz yanımda takım elbiseli uzu boylu biri var yüzünü görmüyorum arkadan görüyorum ama benim eşim gibi nişanlım gibi fortmantoda ayakkabı ve çantamı asmak için yer arıyorum ve buluyorum o ara iki ünlü kişiyi görüyorum biraz saçma belki ama Gönül Yazar ve Hatice Şendil i görüyorum. Ayakkabıları koyduktan sonra yanımdaki o kişi ayrılıyor. Muhtemelen erkekler kısmına gidiyor bende bayanların oraya gidiyorum kocaman bir odaya giriyorum.Hemen girişte bir masa kurulu yemek veriliyor. Masanın bir tarafında yaşça büyükçe teyzeler oturuyor üç dört kişi masanın başında nişanlanacak kız oturuyor ki benim arkadaşımmış.Teyzelerden bir tanesi küçük tombul bakır yaldızlı demli bir çay veriyor al iç diye. Tam aklımdan ama bu çok demli hem dudak payı nasıl fazla diye geçirirken nişan sahibi teyze öyle olmaz deyip taze bir çay vermek için bardağı istiyor diğer teyzeden. Bu arada nişanlanacak kıza annesi siz o konuyu konuşmadınız mı aranızda gidinde konuşun diyor erkek için. Kız gidiyor sonra bana sende git kızım sizde yanlarında olun diyor. Kalkıyorum gidiyorum peşinden o sıra elbisemin yeşil saten bir elbise olduğunu görüyorum.

6. gün ise gene hatırlamadığım bir rüya gördüm. Ama rüyada ikinci gün gördüğüm eski bir arkadaşım olan kişiyi gördüm ve sabah evet oydu diye çok net hatırlayarak gözlerimi açtım ve huzurluydum.

Diğer günler karışık kesik kesik rüyalar gördüm.
Farkındayım uzunca rüyalar ama bunları Allah ım açık net uyandığımda hatırlayacağım rüyalar göster diye dua ettikten sonra gördüm. Yorumlarsanız çok memnun olurum.Allah razı olsun şimdiden..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185

Hayırlı Ramazanlar hayırlı cumalar..Rüyanın hâli de tâbiri de Cenâb-ı Hakk’ın katındaki ilme ait mevzuattandır..yani her Rüyanin esas manasini anca Allah cc. bilir..
ben burada yorum yaparken kişinin bilinçaltının yansıması ve Hâlet-i ruhiyenizi Dini ,ilmi ve psikolojik olarak idrak edip Size sadece Sizden size tercümanlik yapmaya calişmaktayım...

İstihare hakkımda hayırlı olan kişiyi görmek için yapılmaz...

1. gün :Geleceği sadece Allah bilir..siz, biz bilemez göremeyiz...

2.gün kendinize biraz zaman verin!!enkazdan daha yeni çıktın ..her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur........

4. gün Bismillâhirrahmânirrahîm
İnsanın kalbinde sem'î isimli bir işitme hassası, basar isimli bir görme hassası vardır.
Ne zaman başınızdaki gözlerle göremiyorsanız,kalp gözüyle bakın..Gözlerin göremediği, kalbin hisseder..
"Kalbin kendine göre sebepleri vardır, mantığın bunu anlamasını beklemeyin". -
bir de geçmişin diken ve köklerini söksenizde yeni umut fidelerini bir ekebilseniz...

Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok kafamızın Karışık ,öfkeli, sinirli,çelişki içinde ise içindeki yetersizlik ve değersizlik duygusu varsa ,böyle karmaşık Karışık ve net olmayan rüyalar görebilir....
bu tip Rüyalar;
gerçek yaşamınızda önemli bir hayat dersi öğrenme içinde olduğunuzu gösterir, kendinizi geliştirmek için bir şeyler yaptığınızı ancak bunların yetersiz olduğunu ve daha fazla çaba sarf etmek gerektiğini gösterir.
kişisel gelişim simgeler. Kendiniz hakkında yeni bir şeyler öğrendiğini ifade eder...sadece öğrenmek yetmez bildiklerini uygulamak da gerekli....

HAYATINIZDAKİ FAZLALIKLARI ATIN GİTSİN!

Rüyada karışık şeyler görmek; O rüyanın tabirini o günkü olaylar çerçevesinde yorumlamalıdır..
hayatta ne istediğini ,nereye gittiğini, bilene dünya bile yol verir..ne istediğini bilmiyorsan, ne istemediğini düşün. hayattan istediğini arayıp durma.
yakaladığında hemen sahiplen...

Bazen de her şeyi doğal akışına bırakmak da çözümdür;
çünkü biz istesek de istemesek de çoğu zaman her şey olacağına varır.böyle yaparak üzerimizdeki stresi de azaltmış oluruz.
bir de bakarız ki mutlu olmaya başlamışız o zaman...Yeter ki sen Kaderine razı ol.
Kafa karışıklığından sıyrılıp yön bulmak, karar vermek, adım atmak için sular durulana kadar bekleyin..Selametle..


https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36431-istihare-nicin-yapilir.html
 

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Haziran 2015
Mesajlar
34
Tepkime puanı
0
çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
 

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
402
Tepkime puanı
26
Selamun Aleyküm gönül dostum banada dua et bu gece !

Istiareyi bir okul hakkimda hayirli mi degil mi diye yaptim kismet artik.

Rüyamda elimde bir tespih var bal rengi kehribar bir tespih...Yalnız tespih ipi ilginç yarısı mistina kopmaz ip; diğer yarisı ise normal ip.Yalnız tespih ipleri birbirine bağlı değil biranda degişiyor ve yari yariya oyle duruyor.

Selam ve dua ile.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam, gönül ostum,Her şeyde bir hayır vardır..
...Bir şey hoşunuza gitmediği halde sizin için hayırlı olabilir. Bir şey de hoşunuza gittiği halde sizin için kötü olabilir. Allah bilir, siz ...

Allah’ın seçimini kendisi için seçim kabul etmiş kişidir mü'min. İman bunu gerektirir, teslimiyet bunu gerektirir. Aksi takdirde imandan söz edilemez.

İnsanın bir şeyden hoşlanması ya da hoşlanmaması, o şeyin hayırlı veya hayırsızlığını belirlemez.
Aksine bir şeyin hayırlı ya da hayırsız oluşu, onun sonucunu bilmeye bağlıdır.
Bir şeyin sonucunun ne olacağını, nasıl sonuçlanacağını Allah’tan başka hiç kimse bilemez. Başladığı bir işin sonucunun ne olacağını? Nasıl olacağını bilemeyen bir insanın hayırlıyı hayırsızı önceden tesbit etmesi mümkün değildir.

Rüyaniz hayır olsun
Rüyada tesbih görmek;
Rüyada tesbih görülmesi,alınmasi ,verilmesi; çok hayırlı olduğunu,biliyorum..
Sübhanallahi vel-hamdülillahi ve lâ ilahe illallahü vallahü ekber, ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billah..
Tesbih bir gönül yolculuğudur..Gönül yolculuğu gibi tesbih yolculuğu da tane,tane, durak (nişane), pul, düğüm yuvası, imame, ara tane ve tepelikten oluşan bir süreç !!
Maddi Manevi bir Yükseliştir!! Siz Allah' ın bırakmayın O cc. da sizi bırakmaz...

Rüyada tesbih görmek;
güzel ve mutluluk verici gelişmelerin ve rüya sahibi için hayırlı olacak olayların yaşanmasına delalet eder.

Bazen de zorlandığınız bazı konularda bazı fikirler geliştirerek zorlukları aşacağınıza, bazı konularda sabır göstererek Allah' ın önünüze açtığı kapı ve imkanlar sabır ile girmeniz sizin icin hayırlıdır............
olaylar gidişatlar kaderinizi ilmik, ilmik belirliyecektir...


kimse kimsenin rızkını nasîbini alamaz !Alayım dese bile, buna yol bulamaz..siz ferah olun selametle...
 

Esraytaac

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Eylül 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
1
İstihare rüyası yorumu

Hayırlı günler dilerim. Aklımda olan birisi var onun için istihareye yattı annem benim için. Rüyasında beyaz giyinmiş ilahi okuyan adamlar görmüş. Daha sonra bir merdivenden indiğini, siyah ve beyaz 2 kedi Görmüş ve rüyanın sonunda da yemyeşil Salatalık Görmüş. Daha sonra yine yattı istiareye bu seferde annemin ve benim banyo fayanslarını bembeyaz renkle köpüklediğimizi ve ardından da banyoya uzun beyaz elbise giymiş 2 adamın girdiğini söyledi. O adamlar bu senin Kızın mı demişler sonra annem uyanmış. Ve dün de teyzem yine aynı kişi için benim için istihareye yattı Rüyasında siyah giydiğimi Görmüş. Kız kardeşimin üzerinde de siyah varmış ve sonra kız kardeşim üzerindekini çıkarıp yere atmış, annem ise hastaymış gibi odadan odaya geziyormuş. Bayağı Karışık rüyalar haliyle de kafam karıştı. Allah rızası için yazar mısınız yorumunu teşekkür ederim şimdiden. Allah'a emanet olun.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...hare-yapmasini-isteme-o-ruya-yorumlanmaz.html
 

Esraytaac

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Eylül 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
1
Merhaba Okul içinde yatmışlardı annem ve teyzem ikisi de siyah görmüştü istediğim yer olmadı zaten. Rüyaları çıkınca bende onların yatmalarını istedim ama farklı farklı gördüler. Bende yattım istihareye elimde 3 kutu gördüm biri açık mavi biri toz pembeydi. Tam emin Değilim ama ortadaki renk de sarı olabilir. Bunun anlamı nedir acaba teşekkür ederim şimdiden.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba Her şeyde bir hayır vardır..
...Bir şey hoşunuza gitmediği halde sizin için hayırlı olabilir. Bir şey de hoşunuza gittiği halde sizin için kötü olabilir. Allah bilir, siz ...
Rüyaniz hayır olsun
Rüyada kutu görmek;

yolculuk ,Sır, gizem, Süpriz, bazende ne kutusu olursa olsun eş ve cinsellik ile yorumlanır.Bekar kimse için güzel bir kutu her bakımdan kendisine uygun bir eştir.

Rüyada 3 kutu görmek;
Geçmiş,şimdi ve geleceği temsil eder ... Zaman yok, an var...

"biri açık mavi biri toz pembeydi. Tam emin Değilim ama ortadaki renk de sarı olabilir"
Eğitim durumunuzla ilgili karmaşalar içindesiniz.. hep Allah'ım hayırlısını ver diyorum ama bir yandan da içinizden söküp atamadığın hayallerin ve bu hayallere dayalı planların.. bir yandan kaderin sana çizdiği yol bir yandan ailenin beklenti ve istekleri....ve bir yandan Kararsızlık...! oysa Kararsızlık bilgisizlik ve yeteneksizlikten daha fazla insane zarar verir, deprasyona sokar ve zaman kaybı.......

Hayatın olağan akışında bazen gözden kaçırdığımız o kadar çok ayrıntı ,teferruat vardır ki, farkında bile olmayız...

Ne yapacağınızı bilmediğiniz zamanlar ,bir tıkanıklık olur
kişiyi kendi kendisi ile olaylari bir gözden geçirmesi gerekli..değişen gelişen gelişen olaylar zaten Size ne yapmaniz gerektiğini ,nereye gideceğinizi gösterecektir..gelişen olaylar gideceğimiz yönü belirler

Bugünün değerini anlamadan yarını bekleyen bu insanlar, dünün geçtiğini ve yarının belki de hiç gelmeyeceğini düşünemiyorlar.....selametle.
 

Esraytaac

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Eylül 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
1

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Temmuz 2015
Mesajlar
53
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası yorumları ?

Selamün Aleyküm ; Kalabalık bir akraba aracılığı ile evlenmek üzere bir talibim oldu. Bu kişiyi daha önce hiç görmedim bana sadece fotoğrafı gösterildi ardından da bir kere telefonda konuştuk. Zaten olay çok yeni. Ancak konuşmamızın hemen ardından olumlu bulduğum yönleri olsada benim kafama takılan ciddi olumsuzluklar oldu. Önce yakınlarım ile istişare yaptım konuşmaların da yarısı olumlu yarısı olumsuz olunca bende istihareye yattım. Rüyamda bir adam ve kadın var. Adam baş başa kalmak için sanırım bir kalabalığı atlatmış. Kadın adama yanlız kaldıkları için kızıyor çünkü başına bir şey gelmesinden korkuyor. Ve kadın koşmaya başlıyor ve bir ormandan hızlıca koşarak kaçıyor. Orman çok güzel yeşil ve güneşli ferah bir orman. Kadını bir sığır sürüsü takip ediyor. Kadın bir yere geliyor duruyor ve orası kalabalık tanıdıkları varmış ve 'bende' oradayım. Üzerinde normal elbise olan kadının üzerinde bu kez gelinlik oluyor. Sonra gülüşmeler kahkahalar başlıyor. Aslında boşuna kaçılmış gibisinden konuşuluyor. Bi rahatlanıyor. Çünkü korkup kaçtığı hayvanlarda çok uysal bir şekilde yanımızda duruyorlar. Bende dahil hayvanları seviyoruz. Sonra hatta bir buzağı var kucağa alınmış seviliyor ve buzağının içinde büyük canlı taşlı tek taş bir yüzük çıkıyor. Adam da işte sanırım bunu çıkarmaya çalışıyordum gibisinden bir şeyler diyor. Sizin yorumlamalarınız ve önerileriniz şuan benim için çok önemli şimdiden Allah razı olsun.
duaa..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve AleykümselamH,AKKINIZDA HER ŞEYİN HAYIRLISI..
Rüyanız hayr Olsun ama Rüyanız Çok Karışık ..Allah hayra çıkarsın inşalah.
Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok kafamızın Karışık ,öfkeli, sinirli,çelişki içinde ise içindeki yetersizlik ve değersizlik duygusu varsa ,böyle karmaşık Karışık ve net olmayan rüyalar görebilir....

Belkide sizinde aklınız da Çok Karışık..!Bence siz kendinize ve bu insane evlilik olayına biraz zaman verin...
Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..Zaman hiç konuşulmayan ve bilinmeyenlerini ortaya çıkaran bir nimettir!!bazı iç karışıklıklar ,huzursuzluk ,çelişki, endişe varsa içinizde acele etmeyin derim...

Bu tip kopuk, karmakarışık, saçma-sapan rüyalar genelde haberci olmuyorlar..!!belki de ruh haliniz, duygu aleminiz karışık, tozduman olabilir.. rüya hayrolsun. Kalbinizi ferah tutun.

Rüyada orman görmek ;
işlerini yoluna koymak için bütün zorlukları aşmaya yorumlanır.

Rüyada sığır görmek ;
hayatınızda veya ilişkinizde ilerleme yapmanız konusunda bir uyarıdır

Sığır sürüsü, görmek;
bireyselleşemediğinize işarettir. Hayatınızdaki olayların yaşamın akışına göre şekillendiğini anlatır.
Hayatınızın kontrolünü elinizden kaçırdığınızı ya da öyle düşündüğünü simgeleyebilir.

Buzağı görmek ;
çevrenizde bulunan insanlar ve akrabalarının güvenini ve saygısını kazanıp, parasal olarak rahatlamak anlamına gelir,bazen de olgunlaşamamayı ve yetersizlikleri ,kendi ayakları üzerinde duramayı ifade eder.

Rüyada buzağı sevmek;
Bazı konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini işaret eder..Bir konuda karar verirken sadece duygularınız,kalbiniz ile değil akıl ,mantık ile de birlikte karar verin..
İletişim kurun !!İnanın bunları yapmazsanız ,üzülen ,tek yanlız kalan siz olursunuz !!!Benden söylemesi......

Rüyada tek taş yüzük ;
bekarlar için güçlü bir evlenme arzusu içinde olduğunuzu, evliler için evlilik hayatlarına renk getirecek kimi değişiklik isteğini simgeler.

Biri tarafından evlenilmeye değer bulunduğunuzu kendinize ,çevrenize ispat etmek için,Sırf evlenmiş olmak için,Evlenmeyin...

Doğru insanla, doğru zamanda, özgür iradenizle, hiçbir baskı altında kalmadan; sevgi, saygı akıl ve mantığın egemen olduğu bir evliliğe adım attığınızdan eminseniz daha fazla düşünmenize gerek yok. El ele tutuşun ve bir an önce nikah işlemlerine başlayın
.selametle..
 

saygılı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Ağustos 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
İstihare rüyaları

Selamun aleykum,böncelikle forum da beni her konu da bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ciddi bir mesele olan evlilik kararı vermek üzereyim ama tereddütler yaşıyorum. Bunun için birçok kez istihareye yattım. Rüyamın birisinde fırında domates pişiriyordum, fırının rengi kırmızıydi birkaç kez fırını açtım domateslere bakmak için. Tıpkı közde pişmiş gibiydi.

Diğer rüyam da ise camide namaz kılmak için hazırlanıyordum, abdest alacağım lavabo taşının önünde yemyeşil bir sarmaşık vardı. Lavabo taşı geniş olduğu için abdest almakta zorlanıyordum, abdest aldım ve sonrasında evlenmeyi düşündüğüm kişinin dayısı bana bir tane marul verdi ve ben o marulu aldım.

Bir diğer rüyam da ise bir elma ağacı gördüm yol kenarında bir yerdeydi ağacin yaprakları tozlanmışti, elmalar yemyeşil değildi. Birkaç tane elma kopardım ama yemedim elmaları. Bir rüyamda ise birilerinden kaçıyordum ama kimden kaçtığımı hatırlamıyorum tepe gibi bir yere doğru koşuyordum sonunda bir kalabalıgın içine girdim küçük kız çocukları vardı sıra sıra dizilmişlerdi ve hepsinin üzerinde beyaz elbise vardı. Birçok rüya yorumu yazdım ilk başlarda istihareye yattığım da rüyadan korkuyordum. En son yattığım istiharede de bir korku içindeydim. Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Allah razı olsun selam ve dua ile allaha emanet olun.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve AleykümselamH,AKKINIZDA HER ŞEYİN HAYIRLISI..
evlilik kararı vermek üzere iken,bu evliliğe hazırmısınız...........
Evlilik için arayışa çıktığımızda ise hep karşımızdaki insanı mercek altına alıyoruz.
Hiç kendimize bakıyor muyuz mesela bizi, biz en Iyi tanırız kendimizi iyi tanıyor muyuz kendimizi. mesela bazı insanlar geçimsizdir onlardan mıyız yeterince uyumlu muyuz ve yeri gelince dur bakalım diyebiliyor muyuz.

unutmayın evlilik sabır müessesi değildir biz sürekli sabredilmek mi istiyoruz. karşımızdaki insana yazık edip etmediğimizi ölçüp tartıyor muyuz hiç, kendimizi onun yerine koyduğumuzda kabul edemeyeceğimiz isteklerimiz ve beklentilerimiz var mı..............?

Rüyanız hayr Olsun ama Rüyanız Çok Karışık ..Allah hayra çıkarsın inşalah.
Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok kafanızın Karışık ,tereddütler yaşıyor, çelişki içinde ise içindeki yetersizlik ve değersizlik duygusu varsa ,böyle karmaşık Karışık ve net olmayan rüyalar görebilir....

Belkide sizinde aklınız da Çok Karışık..!Bence siz kendinize ve bu insane evlilik olayına biraz zaman verin...
Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..Zaman hiç konuşulmayan ve bilinmeyenlerini ortaya çıkaran bir nimettir!!bazı iç karışıklıklar ,huzursuzluk ,çelişki, endişe varsa içinizde acele etmeyin derim...

Bu tip kopuk, karmakarışık, saçma-sapan rüyalar genelde haberci olmuyorlar..!!belki de ruh haliniz, duygu aleminiz karışık, tozduman olabilir.. rüya hayrolsun. Kalbinizi ferah tutun.

Evlilik, tereddütler ile başlanmaz... Ailenizden ,etrafınızdan güvendiğiniz birileri ile istişare edin. selametle..
 
Üst Alt