Selamun Aleykum Gonul dostlarim.. Sizi bilmem ama Ben Ibadet ehli olmiyanlardan uzak duruyorum..neden mi?
ilk once sunu belirteyim.. insan sevdiklerini hep HUZUR icinde gormek icin ...
Sevdiklerini O`nun huzuruna davet eder....
hem insan sadece kendi dunya ve ahirettini kurtarmayi dusunurse...bencil olur..
insan Din kardeslerinin de ebedi hayattini dusunur hele ki bir de O din kardesi Onun cook sevdigi Gonul dostu ise..
Bu konuda gunlugume yazdigim bir YAZIYI buraya ekliyerek tum samimiyetim ihlas ile Sizler ile paylasmak istedim..:
Eyy sevdigim insan!!
bari cumalari evinin yakinindaki camiye cumalara gitsin.. ne kadar guzel olurdu..
o caminin manevi havasini oyle cook ozluyorum ki..
bir gun var ya bir gun O buyuk caminin bir kosesinde husu icinde namazimi kilip ardindan sevdiklerim icin hickiriklar ile dua etmemi nasip Et Rabbim..
sen gidebilirsin.. bu nimeti kullan bence .....(yarın kılarım diyenlerin dün kıldık namazını, misali)olmazsin..
Evet Ibadet ehli olmiyanlardan hep uzak dururum neden mi?
Cunku:ben 20 senedir kufur diyarinda imanimi korumaya nefsime yenilmemeye calisan bir zavalli nefis Ehliyim..
benim sizin gibi cevremde Ali.. ahmet Fadime ninelerin nasihat ve uyarilari yok..
Her yer copluk.. bir nefis batakligi..ve Ben bu coplugun icinde guller yetistirmeye calisan bir Zayif..
aciz.. gunahkar bir kimsesizim..
bizde gunde 5 vakit ezan duyulmuyor gunde 5 defa kulluga ilahi cagrisi yok..
kilise sesleri altinda ezan seslerini hayal etmenin ne oldugunu bilirmisin?
Ruhun daraldiginda kendini en yakin Camiye atmanin ferahligini.. bilirmisin..
icerde ezan,.. Kur an sesleri disarida Killise ve sapikligin yasanmasi..
Yureginde iman ve ask ehlinin cirpinislarini..icin Allah sevgisi Din kardesligi mUhabbeti var iken..
disinin BATI sisteminde kilisenin carmaklarinin sembolunde calisirlken.. yureginin daralmasini anliyabilirmisin ki..?
Hani icin baska disin baska olmamali idi..
Hani Rah. annem ne demisti.. Ne olursan Ol munafik olma..
Ben neyim? BEN Kimim ??Kim Kim Kimim Rabbim ?diye gozyaslarin ile seccaden ile bu kufur diyarindan kactin mi..
Iste boyle arkadasim.. Ben bir Nefis Ehliyim..
ve hep arkadaslarimin benden daha gucluu imani ve ibadet ehli olmalarinia dikkat ettim..
cunku.. kendim gibi zayif insanlar ile olursam ..
korkum odur ki..nefsime yenilirim..
kendi gunahim.. bana yetmezmis gibi .. bir de baskasinin gunahini.. Vebalini sirtima yukliyemem..
Seni ve kendimi nefsimden koruyabilmek icin ikimizi de Rabbime Emanet edip Kactim..
cunku Ben Korkak.. zayif.. aciz.. bir Nefis ehliyim...
Benim Kendime bile faydam yok iken Sana faydali olamam.. diye kactim..
ben gidersem belki Rabbim Sana daha hayirli bir Dost ehlini gonderirir diye kactim..
...........
Seni Sevdigim Icin Senden ve kendimden Kactim..

ilk once sunu belirteyim.. insan sevdiklerini hep HUZUR icinde gormek icin ...
Sevdiklerini O`nun huzuruna davet eder....
hem insan sadece kendi dunya ve ahirettini kurtarmayi dusunurse...bencil olur..
insan Din kardeslerinin de ebedi hayattini dusunur hele ki bir de O din kardesi Onun cook sevdigi Gonul dostu ise..
Bu konuda gunlugume yazdigim bir YAZIYI buraya ekliyerek tum samimiyetim ihlas ile Sizler ile paylasmak istedim..:
Eyy sevdigim insan!!
bari cumalari evinin yakinindaki camiye cumalara gitsin.. ne kadar guzel olurdu..
o caminin manevi havasini oyle cook ozluyorum ki..
bir gun var ya bir gun O buyuk caminin bir kosesinde husu icinde namazimi kilip ardindan sevdiklerim icin hickiriklar ile dua etmemi nasip Et Rabbim..
sen gidebilirsin.. bu nimeti kullan bence .....(yarın kılarım diyenlerin dün kıldık namazını, misali)olmazsin..
Evet Ibadet ehli olmiyanlardan hep uzak dururum neden mi?
Cunku:ben 20 senedir kufur diyarinda imanimi korumaya nefsime yenilmemeye calisan bir zavalli nefis Ehliyim..
benim sizin gibi cevremde Ali.. ahmet Fadime ninelerin nasihat ve uyarilari yok..
Her yer copluk.. bir nefis batakligi..ve Ben bu coplugun icinde guller yetistirmeye calisan bir Zayif..
aciz.. gunahkar bir kimsesizim..
bizde gunde 5 vakit ezan duyulmuyor gunde 5 defa kulluga ilahi cagrisi yok..
kilise sesleri altinda ezan seslerini hayal etmenin ne oldugunu bilirmisin?
Ruhun daraldiginda kendini en yakin Camiye atmanin ferahligini.. bilirmisin..
icerde ezan,.. Kur an sesleri disarida Killise ve sapikligin yasanmasi..
Yureginde iman ve ask ehlinin cirpinislarini..icin Allah sevgisi Din kardesligi mUhabbeti var iken..
disinin BATI sisteminde kilisenin carmaklarinin sembolunde calisirlken.. yureginin daralmasini anliyabilirmisin ki..?
Hani icin baska disin baska olmamali idi..
Hani Rah. annem ne demisti.. Ne olursan Ol munafik olma..
Ben neyim? BEN Kimim ??Kim Kim Kimim Rabbim ?diye gozyaslarin ile seccaden ile bu kufur diyarindan kactin mi..
Iste boyle arkadasim.. Ben bir Nefis Ehliyim..
ve hep arkadaslarimin benden daha gucluu imani ve ibadet ehli olmalarinia dikkat ettim..
cunku.. kendim gibi zayif insanlar ile olursam ..
korkum odur ki..nefsime yenilirim..
kendi gunahim.. bana yetmezmis gibi .. bir de baskasinin gunahini.. Vebalini sirtima yukliyemem..
Seni ve kendimi nefsimden koruyabilmek icin ikimizi de Rabbime Emanet edip Kactim..
cunku Ben Korkak.. zayif.. aciz.. bir Nefis ehliyim...
Benim Kendime bile faydam yok iken Sana faydali olamam.. diye kactim..
ben gidersem belki Rabbim Sana daha hayirli bir Dost ehlini gonderirir diye kactim..
...........
Seni Sevdigim Icin Senden ve kendimden Kactim..