• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgili görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla, nasılsın?

Rüyamda eski sevgilimi gördüm. (Beni istemeye gelmişlerdi ama olmadı hayırlısı böyleymiş. Üzerinden 5 sene geçti.) Beni takip ettiğini görüyorum ve çok sinirliyorum. Nereye gitsem peşim sıra geliyor. En sonunda arkamı dönüp ona bağırıyorum. 'Sana karşı içimde hiç birşey kalmadı, en ufak bir sevgi kırıntısı bile yok. Niye anlamıyorsun?' diyerek çok sert çıkışıyorum. Hayır olsun inşallah. Uzun zamandır o insanı düşünmüyordum. Rüyamda böyle görünce biraz şaşırdım.

Hayırlı günler abla. Allah'a emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam guzel kardesim hosgeldiniz...iyiyim hamd olsun..
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlem..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işareti veya
O an iclerinde bulunduklari duygu bosluguna isarettir..
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak, eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak, iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada
şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. ..
Etrafiniza biraz daha yumsak davranmaniza da isarettir..
ne bu şiddet bu celal?cddvb..sırıtık.:,
Hayirli geceler...

isimyok

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda eski sevgilimi gördüm

Sanki oydu gerçekten yaşamışım gibi

Selamın aleyküm hocam ben dün gece bir rüya gördüm uyandıgımda dahil etkisindeydim, halen olayları gerçek gibi düşünüyorum. Benim 3 yıl evvelinde sevgilim vardı çok sevmiştim onu halen aşığım galiba. 4-5 ay civarı sevgili olarak devam ettik sonra benden ayrıldı ben bunalttım onu galiba sevmedi oda beni pek fazla sanırım, dayanamadım daha sonra yapamadım aynı şehirde başka ülkeye okumaya gittim. 1.5 yıl civarı başka ülkede yaşadım sonra tekrar döndüm ülkeme şu anda üniversitede okuyorum halen aklımda yanlız eski sevgilim. 4 ay önce gördüm yeni sevgilisiyle, sosyal medyada da gördüm benden ayrıldıktan 1 yıl sonra sevgili bulmuş, nerdeyse 1.5-2 yıldır beraberlermiş. Dün gece bende rüyamda gördüm onları, bazen görürüm ama bu sefer ki gerçek gibiydi.

Ben arkadaşlarımla buz pateni pistine gidiyorum, hayatımda hiç kaymamış olmama ragmen. Kapalı bir ortamdayız orda eski sevgilimi de görüyorum, o da beni görüor yan yana geliyoruz. Çekil ya şurdan diye bana iğrenerek bakıyor. Ben ne olduğumu şaşırıyorum ne alaka şimdi diye düşünüyorum. Ondan sonra onlar kaymaya başlıyor, benim arkadaşlarım eski sevgilim hep birlikte kayıyolar. Ben izliyorum onları, oturuyorum sonra. Eski sevgilim girişe dogru oturuyor, ben arkadasındayım bana otururken yine iğreniyormuş gibi bakış atıyor. Sonra arkadaşlarım da yanıma geliyor senden bahsetti diyor, ne dedi diyorum, hayatının en büyük hatasıymışsın nefret ediyomuş senden diyor. Benim bu arkadaşlarım eski sevgilimle tanışmıyor gerçekte... Sonra ben yastıgı yumruklayarak uyanıyorum baştada dediğim gibi halen rüyanın etkisindeyim. Sayın hocam siz bilirsiniz diye danışayım, nedir bu rüyanın tabiri ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam isim yok kardesim keske artik yureginiz ile samimi olup kendinize ve icinizdeki duygulara bir isim koysaniz..
Siz O sizi gecmiste KIRAN insani sevmiyorsunuz sadece rüyada gördügunuz icin etkileniyor ve bir nokta koyma zamani geldigini ..
bilincalti biliyorsunuz aslinda..
Siz nokta koysanizda koymazsaniz da Nokta konulmus..size dusen sadece kabulenmek ve gelecek ufuklara yelken acmaktir....

Hayirdir insallah..
Bu eski sevdiginizi ilk gordugunuz olmadigi gibi son defa da gorecek degilsiniz...
Yüreğin bir sesi vardır başka en güzel dostudur mantık katı kuralları fazla hatırlanmadan tutabilirse yüreğin eli; elini...
Kırgın mıyım?Kırgınım hem de çokça. Büyük harflerle yazmalı altı çizilmeli ve en kısa zamanda güneşimi bulmaya gitmeli...
Ruyanizin Yorumu bazi yasadiklariniz KIRGINLIKLARINIZ sizde saplanti gibi yara acmis..en iyisi o KIRGINLIGI da gecmis ile topraga gomeden once
o insan ile son defa gorusup bir nokta koymaniz gerektigine isarettir..
Ya oyle ya boyle ama bu iliskiye bir Nokta koyarsaniz anca huzura erip gelecege konsantre olabileceginize delaletir..

Rüyada Buz Pateni Yapmak karışık, tatsız ,gereksiz ,soguk bir işle uğraşacağınıza yorumlanır.
ayrica kendiniz ve eylemleriniz için güvenli olmanız gerektiğini önerir..
Hayirli Aksamlar...

acly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
eski sevgili

merhaba rüyamda hala çok sevdiğim eski sevgilimi gördüm birlikte onun arabasıyla geziyorduk yorumunuzu gönderirseniz sevinirm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayirdir insallah
Rüyanız hayatınızdaki kararsızlıktan kurtulmanız gerektiğine işaret ediyor.geçmişe hasret,özlem duydugunuza da delalettir..
Geçmiş ve Gelecek Arasında Yaşayamazsiniz..
Geçmiş; Geç-miş git-miş tir bari geleceginizi riske koymayin...
Dünü unutmalı, bugünü yaşamalısınız. Çünkü dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını da kaybedersiniz!

"Kendi gelecekleri ile planları olmayanlar başkalarının planlarına dahil olurlar.”
Hayirli gunler...

acilangul1

sevgii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Eski Sevgili Görmek

Selamun aleyküm.
Rüyamda eski sevgilimi gördüm.(2.yıl önce evlendi ).Tanımadığım bir evdeydim 2. kattı. ben bolkandaydım hava cok güzel gümeşliydi ve agaclar vardı balkona kadar.Bolkandan içeri girecektim fakat ev çok kalabalıktı herkes ayaktaydaydı. eski sevgilimde ayakta suratı asık ve takım elbise vardı bana doğru bakıyor hiç birşey konusmuyordu.balkona tekrar cıktım sağ tarafıma doğru yürüdüm. Orda musalla tasında 2 tane yaslı teyze musalla tasında eski sevgilimin eşini yıkıyorlardı.bayanın agzına yakın yerınde morluk vardı ve sacları kısa sıyah renkteydı.

Allah Razı olsun.Yorumlarsanız eger cok sevınır.Teşekkür ederim .İyi çaşmalar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işareti veya
O an iclerinde bulunduklari duygu bosluguna isarettir..
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır.
Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Rüyada balkon görmek:Olaylara hikmet gözü ile bakarsaniz
Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki…
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...
Eski Sevdiginizin ailesi ve esi arasinda üzüntü, keder yasadigina isarettir..

Önemli olan seni tamamlayacak ruhu bulmandır... Her peygamberin verdiği öğüt aynıdır: Sana ayna olacak insanı bul... (MEVLANA)

sevgii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya yorumunuz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Hayırlı günler.

Gul2013

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam Gonul abla,

Bugun ruyamda eski sevgilimi gordum. Gemi limaninda bulusmusduk. Bana olan odemesi gereken borclari var. Orda bana dedi ki, ben evlenecegim, para biriktirmem lagzim. Ama o kizla iliskisi yok artik gercek hayatta. Sesi orda baskaydi cok agirdi normalda okadar degil. Ve orda ben cok uzuldum. Ona bana bir sans ver demistim. Sonra uyandim. Cok etkilendim ruyadan, cunku onun kiz arkadaşi yok!!! Yani bana geri dönmek mi istiyo acaba..? Simdiden cok tesekkurler.. Hayirli ramazanlar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Rüyanıza hayırdır inşallah diyelim ki Rabbim hayıra çıkarsın..
Rüyada liman görmek ;sizi çok sevindirecek ve mutlu edecek haber alacağınıza işaret eder..

liman da onun ile bulusmak;Umut ve korku,hayal kırıklıkları ve duygulariniz arasinda halen Gel-git lerde oldugunuza isarettir...
geçmişte olanlari BİTİRİN ARTIK...yada geçmişte yaşamayi bırakın artık...
Mümin Bir Delikten Iki Defa Sokulmaz (Hadisi Şerif)
Mümin, iki defa aynı yanılgıya düşmez).

ruya Onun hakkinda degil Siz onu geri istiyormusunuz..?Sizin duygu ve Ona bir daha güvenebilirmisiniz konusundadir..
Adam gittiğinde değil kadın unuttuğunda kalbinden sildiginde biter aşk..
hayirli gunler...

acilangul1

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eski sevgilisini görmek

aleykümselam
rüyam da eski konuştuğum birinden mektup alıyorum ablamlar var yanımda. şaşırıyorum mektuba.(çünkü şuan evliyim o kişiyi de 12 senedir görmüyorum) gizlice mektubu okumaya çalışıyorum.ablam benden habersiz mektubu okumuştu aırlıma.
hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum..Hayirli Bayramlar.. ve Hayirdir insallah..
yeniden rüyaya kaldığınız yerden devam etmek istersiniz sanki... şu an içinizdeki duygu boşluğuna da delalettir..

Hiçbir şey,icimizdeki Boşluk duygusunu dolduramaz...Hiçbir şey, otobüsü dolduran onca insan düştüğünüz boşluğu dolduramıyor;
içinizde dolaşan bir sızıyla acılar çekiyorsunuz. Sızının dolaştığı yerde, bu sefer kan gibi, sızı gibi sorular beliriveriyor:
Ne yaptım ben?! Nereye gidiyorum böyle!? Niçin?!...

Pişman oluyorsunuz; sizi yollara düşüren o şey ne ise buna değmediğini düşünüyorsunuz.
Arabayı durdurmak, inmek, gerisin geri dönmek arzusuna kapılıyorsunuz... Bir şey sizi engelliyor, yapamıyorsunuz.

Bindiğiniz otobüs şehri geride bıraktığında, muavin o bildik uyarı ve duyurularına başlıyor: 'Sayın yolcularımız!... Hoş geldiniz!...
Yapacağımız beş yüz kilometrelik yolculuğumuza çıkmış bulunuyoruz. Hepinize hayırlı yolculuklar!...'

Bu sizi kendinize getiriyor; rüyada olmadığınızı, sahiden bir başka yere gittiğinizi acı da olsa farkediyorsunuz. Serde gurbet görünmektedir; anadan ayrı, babadan ayrı, ...
Muavin,bilet kontrollerine başlarken, vasıtanızın kaptanı tarafından ayarlanan radyodan hüzünlü bir şarkı duyulmaktadır.
Üçüncü sınıf bir sesin söylediği şarkının güftesi ve melodisi tam da sizi söylüyor, hüznünüze eşlik ediyor.
Gurbet duygusunun şimdiden sizi kavurmaya başladığına şaşırıyor, cismen olmasa da zihnen şehrinize, evinize, sevdiklerinizin arasına dönüyorsunuz.

Burası dolaştığınız, çocukluğunuzun geçtiği sokaklar... Sakız ve balonlar aldığınız, konu-komşunun, derdin ve dermanın konuşulduğu köşedeki bakkalı düşünüyorsunuz;
Aklınıza eviniz geliyor; babanız, anneniz, eski sevdiginiz...kardeşleriniz... En çok da odanız...
Onca yıl hüzünlerinize, kırgınlıklarınıza, uykusuz geçen gecelerinize mekân olan o mahrem dört duvar aranız...
Penceresinden baktığınız, yıldızları seyrettiğiniz,uzaktan duyulan sesler dinlediğiniz, mektuplar yazdığınız, ağladığınız, naif aşkların kırılganlıklarını yaşadığınız..
o çoğu kimseye kapalı, ama bütünüyle sizinle dolu odanız...

Muavinin,sesi ile sizi alıp götüren otobüsün içine geri dönüyor,
'Efendim!' diyorsunuz. 'Ne istersiniz?' deniliyor. Siz, iyi geleceğini düşünerek bir kahve istiyorsunuz.

Şimdi başka bir yerdesiniz!... Geldiğiniz yere; doğduğunuz, büyüdüğünüz, aşina olduğunuz, caddelerinde dolaştığınız şehrin havasına hiç benzemeyen
yabancı bir yerde yapayalnızsınız. Havasıyla, toprağıyla, insanıyla sürekli yabancı olduğunuzu hissettiren bu 'yeni' yerde,
'eski' yerinizin alışkanlıklarını ararken, omuzlarınıza çarpıp giden insanların ortasında kalıyorsunuz. Bir yabancı gibi...

Sahi, niçin buradasınız? 'Belki cahilliğimden, belki serüvenciliğimden, belki deliliğimden, belki kendimden kacisimdan..
belki kendime karşı takındığım vurdumduymazlıktan dolayı, bu şehrin caddelerinde yürürken onun bunun omuzuma çarparak geçmeyi bekliyorsunuz..

Biliyorum, sizin gurbetiniz bir başka... Adına şiirler yazılan, hasret türküleri yakılan gurbetlere pek benzemiyor.
Evet biliyorum, gurbetiniz bir başka... Daha yakıcı, daha trajik, daha da çözümsüz... Onun için 'sabırlı olun, bunlar 'eski'nin rahatından
'yeni'nin belirsizliğine düşen herkesin başına gelen şeylerdir' diyemiyorum. Sizi dinlemekle, acınızı yüreğimde hissetmekle yetiniyorum.

Hayat zor ve bu zorluğun ortasında tek başına mücadele ağır. Halimden şikâyet etmek değil niyetim.
Sadece, anlamadığım bir şey var. Kafama takılan; beynimi, yüreğimi, hücrelerimi yoran bir şey.
Ne zaman kendim gibi yaşayacağım? Ne zaman ben olacağım?
'Kaygı'lıyız; 'doğru'larımızdan ve 'değer'lerimizden olmaktan, 'ev'imizin başımıza yıkılmasından korkuyoruz.
Bu insafsız rüzgârın uğultusuyla korkutulan naif yüreklerimizde sorular ve acılar büyüyor.

Korku, acı ve sorularla iç içe yaşanan günlerin belirsizliğinde yer yer umutlanmıyor da değiliz.
Korkularımız bizi uyanık tutuyor; acılarımız hâl çarelerini aramaya sokuyor bizleri; sorularımız boşluklarımızı, gözardı ettiklerimizi, daha sağlıklı bir kimliği işaretliyor.
Her şey hayatımızın şiirini yazarken oldu. Hayatın şiiri gibi bir kaygımız olmasaydı; sorularımızın ardına düşmeyip, öylesine yaşayıp gitseydik;
başkalarının tekrarlayıp durduğu soluksuz cevaplarla yetinseydik, başımıza bunlar gelmeyecekti.
Ama pişman değiliz. Biliyoruz ki, 'Ancak büyük ağrı ruhun son kurtarıcısıdır, yalnız o bizi içimizin en derinlerine inmeye zorlar
ve her kim için öldürücü bir ağrı olmamışsa bu, o insan kendisi hakkında gurur verici şu sözü edebilir:
Ben hayatı kaybetmenin kıyısına çok kez yaklaştığım için hayatı daha iyi bilirim. Beni öldürmeyen şey, beni daha güçlü eder.'

derin boşluk sizi arayışlara iter...derin arayışlar, sizi cenk meydanında çarpışan ve kendince haklı soruların arasına çeker.
derin sorular, sizi herşeyin değerini yargılamaya yönlendirir...
derin yargılamalar, ruhani boşluğun hem doldurulması hem de daha da derinleşmesi gibi tezat bir durum ile beraberinde Allahi bulmayi getirir.
Hayirli Gunler..

duaa..

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.Size de hayırlı bayramlar.

E

emine_06

Kayıtsız
Misafir
Rüyada eski sevgiliyi görmek

Selamun Aleyküm. Ben bugün rüyamda 2sene önce ayrilmis bulundugum ama 3 senedir hala görüstügüm sevgilimi gördüm. Kendisi cok capkin birisi normalinde evine kizlarla erkekleri davet edip icki bira icerlerdi sabaha kadar. Rüyamda kizlardan bitanesi onun evine bisey almaya girmisdi kendiside benim ellimi tutuyordu gercekde hic tutmamisdi oysa sanki ölecegini biliyomus gibi bana üzgün bakiyordu rüyamda hep. Benim bir arkadasim evlenmisdi gecenlerde onun annesinin ruhu geldi birandada sevdigimin ruhunu aldi ve kayboldular. Gözlerim hala sulu lütfen bana anlatin nedemek bu rüya seytandanmi geldi bu karisik rüya sabah 6 ida gördüm ben bu rüyayi uyanip tekrar uyudugumda

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm. Ben bugün rüyamda 2sene önce ayrilmis bulundugum ama 3 senedir hala görüstügüm sevgilimi gördüm. Kendisi cok capkin birisi normalinde evine kizlarla erkekleri davet edip icki bira icerlerdi sabaha kadar. Rüyamda kizlardan bitanesi onun evine bisey almaya girmisdi kendiside benim ellimi tutuyordu gercekde hic tutmamisdi oysa sanki ölecegini biliyomus gibi bana üzgün bakiyordu rüyamda hep. Benim bir arkadasim evlenmisdi gecenlerde onun annesinin ruhu geldi birandada sevdigimin ruhunu aldi ve kayboldular. Gözlerim hala sulu lütfen bana anlatin nedemek bu rüya seytandanmi geldi bu karisik rüya sabah 6 ida gördüm ben bu rüyayi uyanip tekrar uyudugumda

ve Aleyküm Selam,
Rüya yorumu için önce üye olman sonra ilgili bölüme konu açman gerekir. Sadece üye olanlar rüya yorumu isteyebilirler!

Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallar

YEŞİL1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.

Ben eski sevgilimi rüyamda gördüm onunla çok şiddetli bir şekilde ayrılmıştık ama ruyamda gayet samimi sohbet ediyorduk ve barışır gibiydik. Şu anda konuştugum çocugu da aynı ruyada eskı sevgılımle konusurken ruyamda karsımda gordum ve koşarak onun yanına gıttım. Onunla konuşmaya başladım sarıldım falan ama konuştugum çocukla ordan sarılarak uzaklaşırken aglamaya başladım ve ruyamdan aglayarak uyandım aynaya baktıgımdada bogazımda kırmızılık gordum.

şimdiden teşekkur ediyorum. Hayırlara vesile olması dileğiyle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada eski sevgiliyi görmek;bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık ve sorgulama işaretidir..
Zaman geçtikçe rüyada eski sevdiğini görmek azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir ve sebebi
eski sevgilinizle olan ilişkinizde yaptığınız hatalardan ders alıp, tekrarlamamak gerektiğini simgeler.

Eski sevgilisi ile barıştığını görmek; halen eski sevgiliniz ile aranızda halletmeniz gereken bazı meselelerin olduğunu, bunları onunla oturup konuşarak halletmeniz
gerektiğini ve iki olgun insan olarak sorunlarınızı çözmeniz gerektiğini size tavsiye eder.
Şu anda beraber olduğunuz yeni sevgiliniz ile de benzer veya aynı sorunları yaşayabilirsiniz, bu konuya dikkat edip aynı hatalar tekrarlamamak gerektiğini belir şeklinde yorumlanır.
iki dünya,iki Sevda arasında kalmayın..Selametle..

gönül sızısı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eski sevgiliyi görmek

Selamınaleyküm. Rüyamda eski sevgilim evime gelmişti. Şuan yaşadığım gibi bir ev değildi ama kocaman camekanın içindeydik sanki. önce bir sarıldık sıkı sıkı o üzgün görünüyordu. ben sarılırken nasıl yaptın, beni nasıl bıraktın sana hakkımı helal etmiyorum, dilerim Allah tan beni asla unutma ve asla mutlu olama dedim. ne olur böyle söyleme dedi. oturduk neyse, o sırada nişanlısı geldi (gerçek hayatta nişanlandı kendisi). Nişanlısıyla sohbet ettik kıza ailesini falan sordum ailen nasıl iyi mi diye ?
bu tür rüyalar çok görüyorum ayrılalı 2-3 yıl oldu ama nişanlanalı 1 yıl oldu. Normalde de sık sık görüyorum kendilerini.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada eski sevgiliyi görmek;bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda;Duygusal olarak Geçmişte kalmış olmaniz, pişmanlık ve sorgulama işaretidir..
geçmişe takılıp kalmayın, geleceğe bakın..yoksa kendi kendinize yazik edersiniz..Kimin için kendinize yazik edeceksiniz O insan değer mi saniyorsunuz..
ama geçmiş peşimi bırakmiyor o zaman ne yapacağım derseniz !Geçmişten ders alıp geleceğe ait her şeyi toprağa gömüp hayat Yoluna kendinizi ve vaktinizi ;
imha etmeden devam edeceksiniz..

Gördüğünüz rüya, reel hayatınızda manevi yönden sıkıntılı bir dönem geçirmekte olduğunuzu, bu sıkıntıdan kurtulmak için başkalarını suçlamak ,
o bana bunu yapti bu bana bunu yapti sana hakkımı helal etmiyorum gibi enerjinizi negatif kullanmayip yerine ..
Sevdiklerinizi Allah'a emanet edip,Sevmediklerinizi Allah'a havale ederek hayat yolunuza devam etmedikce bu tür rüyalari dahaa çok görürsünüz!!!
kendinize gelin kendinize gönül sızısım..selametle..

Üst Alt