• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgili görmek

Metnar1987

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Eski Sevgiliyi görmek

Selamun aleyküm...

Rüyamda eski sevgilimin evine gitmişim annesi gerçekte beni istemez ama rüyamda istiyor bana karşı olumsuz tutumu değişmiş gibi üvey baba ne olumlu nede olumsuz. Kızın annesiyle aynı koltukta oturuyoruz ben üzülüyorum bu iş olmuyor kızla barışamam diye annesi üzülme belki olur diyor ben beyaz bir yorgana sarılmış titriyorum, annesi üşüyormusun diyor ben hayır diyorum. Daha sonra üvey baba anneye benim için artık kalkıp gitse gibi bişey fısıldıyor ben ne dediğini anlıyorum ama çaktırmıyorum sonra ben artık kalkayım diyorum, önce çoraplarımı sonrada pijamamın üstüne normal kıyafetimi giyiyorum, kapıda gri renk botlarımı giymeye çalışırken kızın annesi 3. katın merdivenlerden birinci kata inmiş, ben kızın sesini duyuyorum annesi metin geldi diyor ben kendi kendime acaba geldiğim için bana kızarmı diye düşünüyorum, sonra sevinçle onu görmek heycanıyla koşa koşa aşağı iniyorum, sanki kız arkadaşıyla gezmeden gelmiş ama arkadaşını göremedim kömürlük gibi kapısı olan bir yere saklanırken sadece sırtındaki siyah ceketi gördüm, sanırım kızla benim rahat konuşmam için saklandığını düşünüyorum. Bu sırada annesi de yanımızda ben kıza bakıyorum kıyafeti beyaz renk, başörtüsünü açmış başı açık ve biraz zayıflamış, kıza gülümseyerek bendenmi saklanıyorsun gel buraya diyorum ve onu sıkıca kucaklıyorum ve bu sırada 5-10 santim havaya kaldırıyorum, zayıflamışsın diyorum oda benim boynuma sıkıca sarılıyor ayaklarını belime doluyor...

YÖNTİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

eylul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Gönül Hanım ; Ben eşimden Beş yıl önce ayrıldım, iki çocuğum var. Eşimden ayrıldıktan üç yıl sonra biriyle tanıştım, iki yıl beraberligimiz oldu, o da eşinden ayrılmış evlenmeyi düşündük, çok ayrılmak istedik denedik ama kopamadik, ailesi beni istemedi cocuklarimdan dolayı ayrıldık. Ayri memleketlerdeyiz bir daha hiç görüşmedik, sosyal paylaşım sitesinde resmini gördüm yüzük vardı evlenmiş...Dün gece rüyamda beni istemeye gelmişler benim kollarım açık, annesi kollarını kapat dedi üstüme bir mağazadan hırka giyindim çok etkisinde kaldım. Saygılarımla.

Merhaba Gönül Hanım; Rüyamda ayrıldığım sevgilimin boğazını sıktım ve sana hakkımı helal etmeyecem dedim çok etkilendim sizce neden böyle gördüm. Saygılar.

sensizim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdiğim vardı 1 yıldır görüşmüyoruz.Bir ara kendine sevgili yaptığını duydum ve pek umursamadım.Aradan baya zaman geçince rüyalarımda görmeye başladım.Sürekli benle konuşmaya çalışıyor ve ben oralı olmuyorum yaptıklarından dolayı yanımda hep eziliyor.En son gördüğüm rüya benim moralimi bozdu.Arkadaşımla bi eve gidiyoruz.Gittiğimiz evde soba yanıyor ve sevdiğimin yanında başkası var ve kız beni görünce onun elinden tutup başka bi odaya götürüyor.Bende çok bozuluyorum hemen ordan çıkma istiyorum.Namaz kılmam lazım diyerek namazlık alıp namaz kılıyorum.Ama şaşırıyorum sehiv secdesiyle namazı bitirip arkadaşımla evden çıkıyorum.O ev sahini sen çok iyisin diye bana teselli veriyor.Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum.Acaba tamamen kaybettim anlamına mı geliyor?Yorum sizde hocam...

mia1995

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevgiliyi görmek

Rüyamda eski sevgilimi gördüm ancak onu daha önceden düşünmedim ya da konuşmadım. Farklı sebeplerden dolayı sürekli ayrıldık beni hala sevdiğini tavırlarıyla belli ediyor.Rüyamda bizim eve misafir olarak gelmişti onunla küsmüşüz gibi davranıyorduk ama kuzenimle bir yere gidiyorduk oda evde olduğu için onunda gelmesini söyledim çok mutlu oldu geldi ama kırgınlık hissettim ve onun duygularının ne olduğunu çok açık anlaya biliyordum.Rüyamın geri kalanı karışık olduğu için hatırlamıyorum.Uyanınca hatırladığım kırgınlık,küslük ama sevgiliymişiz gibi hissetmem .sasi..ilginç::.:imkansiz:.

unutamamak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada eski sevgiliyi görmek

Selamunaleykum öncelikle, 19 yasinda bir oglanim. Bir sene evvel sevgilimden zoraki ayrilmak zorunda kaldim iyi yürümedigi icin. Hala unutamiyorum cok zorlaniyorum ve Ruyalarima giriyor devamlı. Ama bugün cok garip bir ruya gordum uyandigimda etkisi saatlarce gecmek bilmedi. Ruyam: Arkadaslarimla gezerken ona rastliyorum, elimde peygamber efendimizin (sav) biografi kitabi bulunmaktadir o anda , ona karsi kin besledigim icin kitabi nisanladigim gibi suratina atarim oda kaldirir bana geri atmak ister ama cesaret edemez, boylelikle yere atar, yere attigina cok kizarim (halbuki kendim kitaba karsi saygisizca davrandim) ve kolundan tutup bir kenara cekerim "sen bunu nasil yaparsin" gibicesine. hararetli bir tartismadan sonra (nasil gelistigini bilmiyorum bile) yine kaynastik yine tutulduk biribirimize ve yine mutluyduk, o andada uyandim ve bitkin bir haldeydim, lutfen beni aydinlatin icim rahatlasin, cok sevinirim.

Saygilarimla

F.D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyanız hayatınızdaki kararsızlıktan kurtulmanız gerektiğine işaret ediyor.geçmişe hasret,özlem duydugunuza da delalettir..Geçmiş ve Gelecek Arasında Yaşayamazsiniz..
Dünü unutmalı, bugünü yaşamalısınız. Çünkü dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını da kaybedersiniz!

Rüyada Sevdiğinin yüzüne Dini kitap fırlatmak;
Kendinize gelin kendinize..Keskin sirke küpüne (kabına) zarar verir.. illâ edep illâ edep..”
Edep, güzel terbiye, iyi davranış, güzel ahlâk, hayâ, nezaket, zarafet gibi manalara gelir..

Edepli olmak en büyük fazilet bilinir, amaaa öfke anında eline, diline, beline,sözlerinize sahip olmadığınız için zaten Onu kaybetmediniz mi...?
Siz kendinizi kontrol etmeyi ve Sevdiklerinizi artı ve eksileri ile kabul etmeyi öğrenmedikçe ne mutlu ne de huzurlu olabilirsiniz...olarak yorumlanir..

Rüyada tartışdığıni görmek;
Gerçek hayatınızda arkadaşınızla ,çevreniz ,Halk ile olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekli diye yorumlanir..
Etrafima bakiyorum her kes bir Huzursuz!!hiç kimse kendisi ile konuşmuyor ,kendisi ile barışık değil!!
herkes kendi içindeki kendi kendisi ile kavgalı Dışardaki tartışmadan çok kendi içindeki tartışma;ürkütüyor ,korkutuyor bizi..İnsan hayatında bir kere de olsa bahar temizliği yapmalı....
kalbindeki, kini,tartışmaları, kırgınlığını ve kızgınlığı ,öfkeyi,atmamalı..keskin sirke küpüne zarar ,olduğu bilmeli...

kendinle az küs dur, az sorgula hele!! hemen barışmayıver. her sorgusuz sualsiz hemen barışmalarından sonra bir adım daha sen olmaktan uzaklaşıyor musun?
yoksa her kendinle barışman seni temiz yaradılışına mı döndürüyor...
etrafimdaki insanlar,sevdiklerin ile durmadan tartışıyorsan bir yerlerde bir hata, eksiklik olmali diye kendini hele bir vicdan mahkemesinde yargıla...kissadan Hisse...
Selametle..

nurtolga

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevgiliyi görmek

Selamün aleyküm hocam, dün gece rüyamda eski sevgilim annem, anneannem ve ben oturuyorduk. Anneannem yarın eski sevgilimi istemeye gideceğimizi söyledi. Bende bir sinirle oradan ayrıldım.Ve rüyadan uyandım. Hocam bu arada benim sevgilim var. Sevgilime anlattım biraz üzüldü. Hala rüyanın etkisindeyim. Sayın hocam siz bilirsiniz diye sordum bu rüyanın tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada eski sevgiliyi görmek;
bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi yapmak ,yaşamakta olduğunuz sosyal ve Gönül ilişkilerinizde kendinize güven sorunu yaşadığınızı simgeler.
Kendine güvenmek konusunda çalışma yapmanız, güçlü ve zayıf yanlarınızı tespit edip, zayıf yönlerinizi güçlendirmeye çalışırken ilişkilerinizde kuvvetli olduğunuz taraflarınızı öne çıkarmak, onları daha çok kullanmanız gerektiğini anlatır şeklinde tabir edilmektedir.

Sevdiğinize ,Sevdiğinizi belli edin. Sevgi duyulmak ve hissedilmek ister .selametle..

nurtolga

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim hocam.

büşraaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, ben rüyamda dershane cıkısında eski sevgilimi gördüm, yakın arkadasımla konuyorlardı. Sonra geldi bana selam verdi, elimi sıktı elinde bozuk paralar vardı onu elime bırakıyordu. Bende geri verip, dilenciye sadaka verir gibi para mı veriyosun, al şunları dedim. Dershaneden cıktıkdan sonra yakın arkadsımla tokalaşıp eve gittim.
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, tesekkür ederim iyi geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada Eski sevgiliyi görmek:
Eskiye özlem..İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi ,kendinizi sorgulama işaretidir..

Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak;
eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak, iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada
şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. ..

bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi yapmak ,yaşamakta olduğunuz sosyal ve Gönül ilişkilerinizde kendinize güven sorunu yaşadığınızı simgeler.
Kendine güvenmek konusunda çalışma yapmanız, güçlü ve zayıf yanlarınızı tespit edip, zayıf yönlerinizi güçlendirmeye çalışırken ilişkilerinizde kuvvetli olduğunuz taraflarınızı öne çıkarmak, onları daha çok kullanmanız gerektiğini anlatır şeklinde tabir edilmektedir.

"elimi sıktı elinde bozuk paralar vardı "
Zan ve dedikodudan uzak durun..Dedikodu yaparsanız dedikodunuz yapılır...
Dedikodu, konuşulan kişinin hayatında derin yaralar açabiliyor, lekesi kolay kolay silinmiyor...unutmayin

Küçük bir çocuk ağlıyormuş,
“Niye ağlıyorsun?” diye sormuş, yanına yaklaşan yaşlı bir bey.
“Amca” demiş. “Bir liramı kaybettim.
” Ağlama” demiş, yaşlı adam, tutmuş çocuğa bir lira vermiş.
Çocuk bir lirayı almış ama, bu defa sesi daha fazla çıkmaya başlamış.
...Yaşlı adam, “Peki evlâdım şimdi niye ağlıyorsun?” diye sorunca, çocuk, “Amcacığım o bir lirayı kaybetmeseydim, şimdi iki liram olacaktı” demiş.

Biz de bazen o çocuktan farksız oluyoruz.Hayatı güzel yaşamaya başlayınca bu defa geçmiş günler için üzülüyoruz...........
..

sumbul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada eski sevgiliyi gormek

Rüyada eski sevgili görmek.
SelamuAleykum, beni terk eden erkek arkadasimi bir katli bir evin duvarinda bir eliyle tutunmus dusucek sekilde gordum. Ben onu oyle gorunce ayaktaydim normal birseymis gibi bakiyordum. Sonra ben onu yuz ustu yerde gorunce kendiminde yerde oldugumu fark ediyordum, bana bakiyordu o. Bende icimden bu kez ne olursa olsun ona elimi uzatacam deyip ona dogru surunuyordum. O da bana dogru gelip ellerimiz bir birine deyip yan yana gelince mutlu hissettim kendimi. Sonra o yanagima bir opucuk kondurdu. Hosuma gitti ikinci bir opucuk daha, sonra 3 opucukte sanki digerleri gibi masum gelmedigini hissedip ona ne yapiyorsun deyip kizinca o da ayaga kalkacak iken onun 60 yaslarda baska bir adam daha dogrusu seytanmis gibi gelip dualar okuyup uyandim ruyami yorimlarsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada Eski sevgiliyi görmek:
Eskiye özlem..İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi ,kendinizi sorgulama işaretidir..

Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak;
eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak, iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada
şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. ..

Bu bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, işaretidir.bazen de kırgınlık ve kızgınlık sonucu bilinçaltı olabiliyor..

Rüyada eski sevgiliyi görmek yeni bir ilişkiye başlandığında yeniden ortaya çıkabilir ve sebebi eski sevgiliniz ile olan ilişkinizde yaptığınız hatalardan ders alıp, tekrarlamamak gerektiğini simgeler.

Facebook’ta arkadaşlık tekliflerine dikkat edin,etrafinizda Şeytan gibi insanlar olabilir .

kendinize biraz zaman verin!!enkazdan daha yeni çıktın ..
Öyle ya bir ilişkin daha bitti. Üzgün belki biraz da kırgınsın. Hakkındır. Ama sakın bunalıma girme çünkü değmez!
acele etme. Önce biraz kendinle kal. Ne istediğine karar ver! Acını yaşamadan, eski sevgilini unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsan hem karşındakini hem de kendini boşu boşuna üzersin. Sabırlı ol. Doğru zaman geldiğinde anlayacaksın...

Şu anda öyle hissetmiyor olabilirsin ama bu ayrılık sana çok iyi gelecek. Bu acılardan güçlenerek ve yepyeni biri olarak çıkacaksın.
Kendine biraz zaman tanı. Ani kararlar verme. Bu ayrılığı bir avantaja çevir ve hayatını şekle sok. Sen mutlu ve meşgul oldukça yeni aşklar kendiliğinden gelecek!

kendinize, kalbinize biraz zaman verin Ya Hu...
her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur.selametle..

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Eski Sevgili Görmek

Selamünaleyküm GönülSızım abla, Nasılsınız ?
İnşâAllah iyisinizdir. Allah'ın rahmeti ve nuru iki cihanda da üzerimize olsun.

Benim rüya durumu biraz uzun, umarım sıkılmadan okursunuz.

Lise dönemlerinde bir kızı platonik olarak çok seviyordum, kendisine şüpheli ve dalgalı bir aşk ile yaşıyordum. Zaman zaman ikilemde kalma sevip sevmediğimi sorgulama durumları, açılsam ne cevap alırım v.s. gibisinden dalgalı durumlar. Tabi o dönemdeki aşkın bir hikmeti de şu idi aslında, rabbim yarattığı bir mahluğa kalbimi bağlamıştı, kalbimde oluşan karşıkonulmaz sevgi ile depresyon rahatsızlığımın uzun soluklu tedavisi idi bir nevi.
Neyse konumuza dönelim, ben kıza açılamadım; zaman geldi geçti kendisine olan sevgimde söndü. Lise sonun yaz tatilinde gerçekten çok sevdiğim bir kızda oldu, ama anlamadığım bir hikmet. Lise döneminde sevdiğim kız sık sık rüyalarıma girmeye başladı. Sık sık rüyalarıma giriyor tatlı yüz ifadesi ile, tebessümü ile beni her seferinde kendisine karşı sevdirip gidiyordu.
Halbuki kendisini kalbimden çıkaralı 2-3 yıl olmuştu, gözden uzak olan gönülden uzak olmuştu haliyle.
Derken ben neden bu kızı görüyorum diye kendi kendime sorgu içindeyken acaba seviyor muyum, yoksa o mu beni seviyor o sebepten mi rüyalarıma giriyor sık sık diye düşünürken şüphe rüzgarı kaptı bizi aşık eyledi tekrar o kıza.

Habire istemediğim halde rüyalarımda göre göre gına geldi bana en sonunda bir saliha arkadaşa okula giderken konuyu açtığımda, rüya çeşitlerinden girdi nefsi olabilir, şu bu olabilir o seni seviyor olabilir derken o gün rüyam seyrelmeye başladı ve o dönemlerde namaz kılmaya depresyon hastalığından kurtulmak için mevlaya sık sık dua etmeye başlamıştım. Yatmadan önce Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyunca kız rüyama giremiyordu peri kızı idi adeta güzel siması ile rüyama girip bakışlarıyla kalbime aşk oklarını fırlatıyordu.

( Okumayı unuttuğum bir kaç gece de rüyama girdi;ama ben işi daha sıkı tuttum namaz ve dua işini artık kolay kolay giremiyor rüyama hamd olsun. )

Ardından 8-9 ay gibi bir süre sonrasında; dün gece okuduğum kısa sureleri okuyup dua edip yatınca yine bu kızı gördüm rüyamda:

Rüya:

Tebessümlü, gülüşmeli diyaloglarımız oluyor o kız ile. Hoş sıcak bir atmosfer var manevi bakımdan. Lâkin ben bende bulunan yakınlarımın fotoğraflarını kendisine gösterirken kızın kendisine ait bir fotoğraf çıkıyor ve kız izinsizce aniden o fotoğrafını yırtıyor.

Soruyorum kendisine:

-''Bana o fotoğrafı sahibi (kendisini kastediyorum) vermişti, neden yırttın.'' diyorum.

-''Şüphelerim var diyor, hala beni sevdiğine karşın.''
diyor. (Hâla kendisini seviyor olabileceğimi düşünüyor. )

Ayrıca babasının bu durumdan endişe ettiğini söyleyerek kendisinin fotoğrafının bende bulunmasını istemediğini dile getiriyor bir nevi.

Her ne kadar rahmani yanı olmayan bir rüya gibi olmasa da elbet var bu rüyanın nice hikmeti lâkin bu aciz tam anlayamadı kendisine iletilmek isteyen mesajı:

Artık gönül sahibinin nazargâhında,
Ayırmak isteyenlerden rabbim muhafaza eylesin.
Fırıldaktır bu kalp boş bırakılmasın gelemez gaflete,
Bağlanır sonra tekrar ota çöpe,
Mevla sabit eylesin gönlümü, nazarganı olan gönülde,

Bir nazargâh ki o kir nedir bilmeyen,
güneşin kendisi karanlığa zerre pay biçmeyen.

Nazargâhı Gavs-ı Mahmud Efendi
Düşmanı Şeytan ve uşakları.

Uzun yazmam gerekti, bahsi geçen o kızı gördüğüm rüyalardan çok etkilendiğim uzun dönemler oldu. Olayı geniş çerçeveden sunmak istedim. Rüyayı tevil ederken, mânânın netleşmesi için, kusuruma bakmayınız.

Mevlam zatını ve dostlarını sevenlerden eylesin bizleri,
Zatından uzak edenlere zerre sevgi yaratmasın kalbimizde.

(Amin)

Selamünaleküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun
Bütün bir hayatı içine alacak şekilde sık ,sık nefsiniz ile ruhunuz arasında kalacağınıza yorumlanır...

iblis sizin mutluluğa ulaşmamanız için her türlü vesveseyi mutlaka verecek ama kalp gözünüz açıldığı zaman bunları anlayacaksınız.
Bir tarafınızda mutluluk sizi bekliyor, öbür tarafınızda o mutluluğa ulaşmamanız için iblis herşeyi yapıyor.
Yaşadığınız hayatınıza dikkatle bak .
İç dünyanızdaki mutsuzluğunuzun ,deprasyonun bir başka sebebi de,kendiniz kendi nefsinizdir.....
Sen Kendini Değiştirmedikçe, değişmezsen değişmez hiçbir şey.hep nefsin ile ruhun arasında bocalayip durur,Nefis ile Ruhun Çatışması ve İç Barışı bulamazsınız..

Balıklar bazen suda kafa kafaya gelir ve biri diğerine sorarmış:
– Sen ne arıyorsun? der.
Öbürü:
-” Su arıyorum, ya sen ne arıyorsun? der.
O da:
-“su” dermiş.
Hepsi birden;
-“O halde tekrar su arayalım “derler ve ömürleri su aramakla bitermiş.
İnsanların bir çoğu aradığı şeyin burnunun ucunda olduğunu göremez. Çünkü onun gözünde küçük görme gaflet perdesi vardır...selametle..

aribaskubra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eski sevgilinin nişan atması

Selamun Aleykum. Kısa bi süre önce eski sevgilim bana nişanlandığını söylemişti. Aradan bir kaç hafta geçtikten sonra eski sevgilimi rüyamda gördüm önce kız kardeşi ve amcasının kızı beni aradı abim nişanı attı diye beni arıyorlar konusuyorlar ama onların ne şeklde olduklarınıda görüyorum. Sonra amcasının oğlu yanımdaydı yolda yürüyordum bi anda eski sevgilimle karşı karşıya geldik ben umursamaz bi halde yoluma devam ettim. Sonra bi anda arabada buldum kendimi beraber oturuyorduk beni çok özlediğini söyledi, nişanı senin için attım dedi ben dayanamayıp sarıldım çok özlemişim. Bir anda amcam halam ve eniştem arabanın kapısını actı. Biz korktuk tabi bir şey yapmadık falan dedim, halamda biz biliyoruz yeğenım neyin ne olduğunu, babana anlatırsın bunları dedi, bizi eve götürdüler. Ben bi yandanda halama yalvarıyorum ne olur babama söylemeyin diye. Sonra amcamgil bu böyle olmaz siz evleneceksinz dedi, babam geldi eski sevgilimi dövmeye başladı, çocuk yerde yatıyor babam onu tekmeliyordu bende yapma baba diyordum, annemde beni tutuyordu sana o kadar yaptıklarından sonra hala ona acıyor musun demişti. Kusura bakmayın uzun oldu ama anlamını merak ettim yorumlarsanız sevinrim. Allah razı olsun. Kolay gelsin.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...0-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun-2.html

Üst Alt