Teşekkür ederim. Aslında çoğu zaman sohbete dahil oluyorum hatta böyle bir çok şey paylaşmak konu açmakta istiyorum bir kere hata yaptım malum arama konusunda yine konular açılmştır diye pek dahil olamıyorum.
Yabancılık demeyelim de çekingenlik var hala vvcc..
Rica ederim, kardeşim birkere de yaparsın bin kere de yaparsın neticede insanız hangimiz hata yapmıyorki, hem sen birkere hata yaptın diye size birşey diyen oldumu tabiki olmadı bense nasıl arama yapacağın hakkında sadece yol gösterdim,
unutmayın bir hata doğrunun geleceğidir, hata yapa yapa doğrular öğrenilir,
tamam çekingenliği atın üstünüzden biz bir aileyiz birbirimize yardım etmek boynumuzun borcudur.
kardesim siz bir defa hatta yaptiniz biz ve Ekrem adminimiz bin kere yapti da..

aassd..
hatalar Tecrübe kazandırır
:tüüh:,Hatasız kul olmaz hatamla sev beni
yaptı da.. danın devamı nirde adminim yoksa binlerce hata yaptı da nihayet tecrübe kazandı mı demek istediniz acepilginç::.
Evet kardeşim işin gerçeği,
hatalar tecrübe kazandırırharikaa
Edit:

SelamuAleykum nasılsınız? inşallah herşey hayırlısı ile yolundadır..dgüüll,.
Haklısınız ama ben bir şeyler paylaşacağım konular açacağım bildiklerimi anlatacağım diye sizin ve burada ki bir çok kardeşimin açtığı aynı konular paylaşımlar ziyan olsun kaybolsun istemem. Ekrem abinin söylediklerine düşününce hak verdim
bu yüzden üzerimdeki çekingenliği atana kadar ve forumu tam anlamıyla kavrayana kadar böyle olsun inşallah dahası olur (amin)
Aleyküm selam kardeşim, hamdolsun siz nasılsınız, yolunda yolunda çok şükür
bunu anlıyamadım kardeşim, siz birşeyler paylaşınca, bildiklerinizi anlatınca burada kimin aynı konuları kaybolacak ziyan olacaksaskn..
Bak güzel kardeşim, burada herhangi bir konu paylaşımı yaptığın zaman eğer aynı konu forumda mevcut ise senin açtığın yani son açılan konu silinir, o nedenle emeğinin ziyan olmaması için yukarda forumdan çıkış yaptığın yerdeki arama menüsünden konu başlığını veya örnek olarak kırmızı yazıyı kopyala arama çubuğuna yapıştır tamam de bak karşına neresi gelecek,
uzun lafın kısası sen şu çekingenliği biran önce üstünden at sonra gerisi gelirçook kommiik