• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyası yorumları

saygılı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Ağustos 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Allah razı olsun sizden.Dediğiniz gibi biraz zamana bırakalım. Lütfen dualarinizi eksik etmeyin. Sizde selam ve dua ile allaha emanet olun
 

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
1,176
Tepkime puanı
4
Selamün aleyküm gönül dostum ;bu istihare konusunda biraz dertliyim çünkü ben yıllardır ne vakit istihare için dua edip yatsam rüyalarım kabusa dönüyor,uyandığımda hep korkuyorum.Siz başkalarının istihare yapmasının da olmayacağını söylüyorsunuz,sanırım istihareyi tekrarlamam gerekecek korkutuluyor olsam da...... Hayır rüyalarımın şeytani rüya olasından nasıl korunabilirim bilginiz dahilinde ise yardımcı olabilir misiniz?HER DAİM HER ŞEYİN SAHİBİ OLAN YARADAN YÜCE MEVLAYA EMANET OLUN.SELAMÜN ALEYKÜM.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleykümselam, gönül dostum Rüyalar ve İlhamlar Rabbani ve Rahmani; Şeytani ve Nefsani olabilirler. Bu sebeple aralarını iyi belirlemek gerekir.
"rüyalarımın şeytani rüya olmasından nasıl korunabilirim..?"

Ben bunu bilmiyorum ama bildiğim ve uyguladığım, bir kimse uyumadan önce abdestli olmalı, Allah’ı zikretmekten gafil olmamalı, Peygamber’e (s.a.a) salâvat göndermeli, kelime-i şehadet getirmeli, İhlas, Nas ve Felak sureleriyle Ayete’l-Kürsiyi ayetini okumalı, sağına doğru uyumalı ..
ama yine de neticede Bize düşen şey, Kitab’a ve Sünnet’e uymaktır..selametle...
 

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
1,176
Tepkime puanı
4
Allah razı olsun gönül dostum ben bunların hepsini yapıyorum yinede hala sadece istihare rüyalarımda olan bir durum korkmam ,korkutulmam; kaldı ki böyle dua ile yattığım bir gece şeytan aleni önüme çıkıp üstüme bile yürüdü ve ben ''Ya İlahi''esmasını üzerine okuyarak ondan kurtuldum.Sanırım bunu ancak zikri, ilmi, nefis mertebesi çok yükselmiş bir Allah dostu çözebilir,çünkü bizim nefis mertebelerimizin eremeyeceği bir mevzu ile karşı karşıyayım.Herşey için çok teşekkür ederim sevgili dostum ALLAH cc senden sonsuz razı olsun iyi ki varsın:)
 

Ddm123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
19 Ekim 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyasi

Merhaba,
Birlikte oldugum ve evlenmeyi düşündüğüm biri var.Anneme benim için hayırlı olup olmadıgını görmesi için istihareye yatmasını söyledim.O da önce beyaz bir renk görmüş daha sonra o rengin simsiyaha döndüğünü görmüş yorumlarsanız sevinirim simdiden teşekkürler.

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya...hare-yapmasini-isteme-o-ruya-yorumlanmaz.html
 

tozduman

Moderatör
Moderatör
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1,133
Tepkime puanı
8
Merhaba,
Birlikte oldugum ve evlenmeyi düşündüğüm biri var. Anneme benim için hayırlı olup olmadıgını görmesi için istihareye yatmasını söyledim. O da önce beyaz bir renk görmüş daha sonra o rengin simsiyaha döndüğünü görmüş yorumlarsanız sevinirim simdiden teşekkürler.

Benım ıcınde annem daha önce ıstıhareye yatmıştı 5 sene önce. Bır sürü kırmızı görmüş. Bu iş olmayacak dedi. Dedıgıde çıktı. Iyıkı cıktı .:tamam:.
Beyazdan sıyaha hımmm
Hayrolsun..
 

ZeZe_ ZeZe8

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Selamun Aleykum, hayirli Akşamlar.
Ben bir kişi için istihareye yattim ve 7 gün boyunca hergün istihareye yattim. Ruyalarim şöyleydi:

1) Bir havaalanindaydim ve karşımda sevdiğim kişi de vardi, onu ariyordum havaalaninda sonrada buluyordum.

2)Sevdigim kişiyle bir kafedeydik ve karşılıklı kahve iciyorduk.

Boyle boyle ruyalar gördüm, net bir renk görmedim, renkten ziyade hep normal ruya gördüm.

Fakat 6.gün rüyamda Bir kalp gördüm, kalp elimdeydi ve atiyordu, kipkirmiziydi ve kan damliyordu.

7.günkü ruyamda once ruya görmedim ve sabah namazini kalkip kildiktan sonra tekrar yattim ve o yatisimda ruyamda bir otobusteydim ve baska bir otobusle carpisiyorduk, herkes oluyordu sadece ben yasiyordum ve itfaiyeyi ariyordum, kaciyordum orada bomba patlayacakmis.

Evlenmek üzereyim ve Allah rizasi icin bana yardim edin gonul sizim hocam, rica ediyorum Allah rizasi icin.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
AleykümselamH,AKKINIZDA HER ŞEYİN HAYIRLISI..
evlilik kararı vermek üzere iken,bu evliliğe hazırmısınız...........
Evlilik için arayışa çıktığımızda ise hep karşımızdaki insanı mercek altına alıyoruz.
Hiç kendimize bakıyor muyuz mesela bizi, biz en Iyi tanırız kendimizi iyi tanıyor muyuz kendimizi. mesela bazı insanlar geçimsizdir onlardan mıyız yeterince uyumlu muyuz ve yeri gelince dur bakalım diyebiliyor muyuz.

unutmayın evlilik sabır müessesi değildir biz sürekli sabredilmek mi istiyoruz. karşımızdaki insana yazık edip etmediğimizi ölçüp tartıyor muyuz hiç, kendimizi onun yerine koyduğumuzda kabul edemeyeceğimiz isteklerimiz ve beklentilerimiz var mı..............?

Rüyanız hayr Olsun ama Rüyanız Çok Karışık ..Allah hayra çıkarsın inşalah.
Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok kafanızın Karışık ,tereddütler yaşıyor, çelişki içinde ise içindeki yetersizlik ve değersizlik duygusu varsa ,böyle karmaşık Karışık ve net olmayan rüyalar görebilir....

Belkide sizinde aklınız da Çok Karışık..!Bence siz kendinize ve bu insane evlilik olayına biraz zaman verin...
Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..Zaman hiç konuşulmayan ve bilinmeyenlerini ortaya çıkaran bir nimettir!!bazı iç karışıklıklar ,huzursuzluk ,çelişki, endişe varsa içinizde acele etmeyin derim...

Bu tip kopuk, karmakarışık, saçma-sapan rüyalar genelde haberci olmuyorlar..!!belki de ruh haliniz, duygu aleminiz karışık, tozduman olabilir.. rüya hayrolsun. Kalbinizi ferah tutun.

Rüyada hava alanı görmek ;
özgürlük, yüksek idealler, hırsı, arzu ve umutları simgeler,

"Sevdigim kişiyle bir kafedeydik ve karşılıklı kahve iciyorduk."

çevrenizle ,sevdiğin kişi ile ilişkileriniz veya sosyal hayatınızla ilgili kararlar almadan önce o konuyla ilgili bilgi sahibi olmanız gerektiğini göstermektedir. Hayatınızın çok yüksek tempoda ve yorucu geçtiğini biraz molaya ihtiyacınız olduğunu anlatmaktadır...kendinize biraz zaman verin...

"Bir kalp gördüm, kalp elimdeydi ve atiyordu, kipkirmiziydi ve kan damliyordu"
sert çatışmaları, aile bağlarını, eksikliği simgeler. Yaşamınızda olacak patlamaları, geçmiş eylemleri ve tartışmalı ortamları ifade eder.

Kalpler ,sadece Allah’ın elindedir.
Rüyada kalp görmek ;
Doğruluk, cesaret, sevgi ve romantizm anlamlarını simgeler. Şu anki his ve duygularınızı ifade eder..

"ruyamda bir otobusteydim ve baska bir otobusle carpisiyorduk,"
bu rüyayı gören kişinin yaşamında değişimler olacağına yorumlanır.
kötü bir duygusal dönem yaşadığınızı temsil eder. kontrolünüz dışında gelişecek kimi olayların yaşamınızda değişiklik yaratacağını gösterir ki bunların yeni bir iş, yeni bir mevki veya yeni bir çevrede yaşamaya başlayacağının habercisidir...selametle..
 

ZeZe_ ZeZe8

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Allah sizden bin kere razi olsun, Allah ne muradiniz varsa görsün, Allah in selami uzerinize olsun insallah, cok sagolun, Rabbim hakkinizda, hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah.
Sanirim benim icin en hayirli olan beklemek ve zamana birakmak Allah razi olsun.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstihare rüyası

Daha önce kararsız kaldığım biri için istihareye yattım ve rüyamda erkek kardeşimin elinde organ vardı.

Daha sonra ablam benim niyetime yattı rüyasında ormanda kaybolmuş.

Ben bir kere daha yattım ama bu sefer istihare namaz kılmadım istihare duası ettim ve rüyamda yeşil göz gördüm.

Bir gece daha yattım bu seferde ekmeğin içinde yeşil sebze gördüm. Yorumlar mısınız?
 

Fidel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Kasım 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Istihare rüyası

Merhaba, ben istihare ruyamda once bir toplantida gordum kendimi,is gorusmesi icin gitmisim toplanti baslayana kadar ben birlikte yapabilecegimiz isleri anlatiyorum. Sonra ortagim geliyor toplanti basliyor ama ben kartvizitimi bulamiyorum o sira birsey beni yatagimdan kaldirip saga dogru cevirmeye calisiyorken icimden işte rüya başliyor diyorum ve ruyamda uyanip beni dondurmeye calisan bir bayan cin goruyorum, ona beni neden dondurmeye calisiyorsun hayirli mi ruyam diyorum o da evet diyor. Sonra ortagimdan ayrilmalimiyim diyorum daha degil bu iste cok para var diyor o sira bu bayan ile bir sevgi olusuyor aramizda o da boyle seyler olabiliyor diyor, kendimi tutamiyorum deyip uzerime saldirmaya calisirken tutuyorum ve zorla kapidan disari cikartiyorum o da gitmek istedigini soyleyip gitmek icin bir miktar bozuk para aliyor. O sira bana altin sari sigara paketi ve cakmak uzatiyor ben almiyorum, uyandigimda kelimeyi sahadet getiriyordum.
 
S

saadetselvihan

Kayıtsız
Misafir
istihare rüyaları

Merhaba, ben uzun zamandır görüştüğüm erkek ile evlilik için istihare namazı kıldım ve 3 gün üst üste istihareye yattım, rüyalarımı yorumlayabilirmisiniz lütfen çok önemli.
1. gece : Yazlık bi yerde herkes havuzda, erkekler çoğunlukta, bende girdim suya ama bıkınım var dıye utanıyorum, bakıslardan rahatsız oluyorum. Ailem de oradaymıs ama göremiyorum kendimi yanlız hissediyorum. Fıcılarla yemyesıl ama yosunlu okyanus suları tasıyorum oraya kaydıraklarla.
2. gün : Bahsettiğim erkekle evlenıyoruz bembeyaz bı gelınlık gıymısım mutluyum, onun sevdıgı mavı renkte oje suruyorum. Kafede oturuyoruz ufak bı tartısmamız oluyor, garson bıze dıyor kı, bırbırınızı cok sevıyorsunuz masum askınız var bu bellı oluyor, yanaklarınız bıle kızarıyor dıyor ama sonra arkadasım cantama kırıldıgını belırtır bı mektup bırakıyor.
3. gece : Bahsettıgım erkegı gormuyorum bu gecekı ruyamda, abımı goruyorum. Bırlıkte eglenırken kotu adamlar tarafından vurulur gıbı bı ruya. Lutfen yorumlarmısınız cok onemlı ve cok acıl.
 

Antalyalı_07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Aralık 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası

Selamün aleyküm ben sevdiğim kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığı konusunda istihare namazı kıldım ve konuşmadan kıbleye dönüp uyudum. Rüyamda bi oteldeydim yemek masası vardı ben ve kardeşim vardı. Sonra bişeyler konuşurken karşıdan gelinlik ve damatlıkla bi çift gördüm, tanıdık insanlar olduğunu fark ettim ben etrafıma bakınırken yanıma geldiler, selamlastık. Bu kişiler gercek hayatta da evlendiler 1 ay önce ama damat farklı kişiydi gelin bildiğim kişi ile ayak üstü biraz muhabbet ettik. Daha çok damat konuştu. Sonra bi anda babam geldi, çok az bi süre de öyle muhabbet oldu, uyandım. Acaba rüyamın manası nedir ?
 

Gulyldrm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
5 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamlar iyi günler. Ben evlilik için bir karar almadan önce istihareye yattım. Ruyada çok karışık şeyler gördüm, ilk siyah iç çamaşırı ardından nikah tepsileri kenarları güllü desenli, kırmızı beyaz. Ardından mavi renkte şemsiye gördüm çok büyüktü. Oradan rahmetli babannemi gördüm tekrar ölmüştü, rüyamda çok korktum. Babamı çağırdım, canlansin diye vurdu, salladı canlanmadi. Ayakkabı gördüm o sirada, nasildi onu pek hatırlamıyorum. Tekrar bir durakta bekliyorum baskalari var pek hatırlamıyorum orayı çimende bidonlar varmış onları dolmuşa bindircem, dolmuş beklemiyor bir daha gelir diyorum. Bu arada buranın dolmusu yeşil. Böyle baglantisiz rüyalarim. İstiareye geniş kapmsamli düşünerek yattim belki ondan değişik şeyler gördüm. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 

Kahraman123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhabalar ben girecek olacağım sınavım için istihareye yattım. Gördüğüm rüyaları tam hatırlamıyorum fakat düğünle alakalı bir rüya gördüm. Daha sonra dedemin öğüt verir gibi bana konuşmasını gördüm. Birde her istihareye yattığımda aralıklarla uyanıyorum geri yatıyorum tekrar baska rüyalar görüyorum. Şimdiden Allah razı olsun.
 

Mervee123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Haziran 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyasında yorum

İyi günler ben ciddi düşündüğüm biriyle ayrıldım ve içimdeki ses onu beklemem gerektiğini söyledi, bende istihare namazına yattım ve rüyamda uzun bir yolculuğa çıkıyoruz kırmızı bir bindallı giydim, ailem kına gecemi yapıyorlar. Şimdi rüyaya gore kırmızı hayırsız ama ben rüyamda mutluyum ve kinam yakılıyor. Renge mi bakmaliyim rüyaya mi. Ayrıca bir arkadaşım benim için yattiginda kotu adamlar beni kaciriyorlarmis ve ciddi düşündüğüm bu insan beni kurtariyormus ve biz mutlu bir şekilde bir eve giriyormusuz. Şimdi anlayamadım arkadaşımın rüyası güzel benim rüyamda güzel ama renge mi bakmaliyim rüyaya mi birde yorumlanabilir misiniz?
 

Passat2017

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Temmuz 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamun Aleykum bir işle alakalı istihare kıldım rüyamda yeşil siyah beraber gördüm beyazda sanki var gibiydi ama tam emin değilim. Ne hikmetse önceleri başka şeyler için kıldığım istahare namazlarında siyah yeşil beraber görüyorum bunun hikmeti nedir. Bu en son ki size anlattığım yeşil siyah acaba ne manaya geliyor. Açıklarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
 

PLSPLS

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Temmuz 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhaba görüştügüm kişinin benim için hayırlı olup olmadıgını anlayabilmek için istihareye yattım ve rüyamda bembeyaz kar ve üzerinde de kırmızı bir peçete kutusuna benzer paket gördüm, o kırmızı maketten sırayla peçete gibi kagıt gibi nesneleri bırakıyordum ve uçup gidiyordu. Rüyada karı gördüğüm yer Muş şehri, ben istanbuldayım hiç muşa gitmedim, rüyamda film çekimi için Muş'a gitmişiz ama ben film çekmekle uzaktan yakından alakası olmayan biriyim. Kırmızı rengin tonu gündüz rüyamda giydigim ayakkabı ile aynı, hatta dokusu bile aynı ama bembeyaz kar üzerinde kardan kapanmış kapı, kapı da beyaz, bu ne anlama gelir. Rüyada yaşadıgım his muazzamdı çok keyifli hissettim. Bu rüya benim evlilik için dogru kişiyi seçtigim anlamına gelir mi o kişi hayırlı mıdır ?
 

Maykl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Temmuz 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Istihare

Ben istihare yapmıştım sevdiğim bir adamla evlenecekmiyim benim için hayırlı mi diye istihare namazını kıldım duasını ettim rüyamda yakın bir bayan aile dostumuz sigara içiyordu onun sigarasını söndürüp atıyorum .istiharede beyaz renk güzel bunu biliyorum ama sigara iyi bisey değil merakimi giderirseniz çok sevinirim.
 

gzdnr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhaba hocam ben yaklaşık 4 yıldır birisini seviyorum onun için çok dua ettim ama sonradan içimi acaba o benim için hayırlı mı değil mi diye bir şüphe kapladı. Namazımı kılıp uyudum ve çok karışık şeyler gördüm. Abimlerim evindeyim kapı çalıyor. Gelen kişiler büyük kuzenim, karısı ve çocukları. Kuzenimin eşi simsiyah bi başörtüsü takmıştı ki normalde siyah takmaz. Sonra çok güzel bi erkek bebek görüyorum, kuzenimin çocuğuymus 3-4 aylık var ama sürekli görüşmemize rağmen ilk defa haberim oluyor bebekten. Çok güzeldi, oynadım bebekle gülüyordu bana. Sonra bebeği odaya götürdü yengem uyutmak için odaya girdiğimde beşiğe baktım o sevecen dünya güzeli bebek fazlasıyla çirkinleşmişti. Annem gözünde sorun var git bizim evden sargı bezi getir dedi. Evin kapısını açtığımda çok güzel beyaz bir elbise asılıydı kapıya. Onu incelerken dalmışım, elbise düştü. Kaldırıp yerine astım hiç kirlenmemişti. Koşarak eve gittim sargı bezini aldım geri bebeğin yanına döndüğümde bebek ilk gördüğüm halindeki gibi güzeldi, bu arada erkek bebek biliyorum. Fazlasıyla karışık ama lütfen aklımdaki soru işaretlerinden kurtulmama yardım edin.
 
Üst Alt