Gusül abdesti alırken vesvese oluyorsa ne yapmam gerekir? Gusül abdestinde vesvese. Abdest Alırken Vesvese Geliyor, Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ben gusul abdestini en aşağı 1,30 saatte alıyorum, bazen 2,30 -3 bile oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım, iğne ucu kadar yer kalmıcak sorusu beni zorluyor.
1) gusulde kaşlarımızı yıkamalımıyız?
2) kulagımı nasıl yıkamalıyım? (2 kulagım için 1 kova su gidiyor)
3) birde avret yerlerime kaç tas su döksem temiz olur, sabun sürmüyorum.
4) ben ayaklarımı göbegimi ayrı yıkıyorum, ayakta yıkanırken kafamdan aşağı su döksem ayagıma kadar gitmez mi? çenemin altını nasıl yıkıyacam bilemedim.
5) kafamdan aşagı su döktügümde boynumun üzerindende geçer demi ?
lütfen yardımlarınızı bekliyorum psikolojim çok kotu azap gibi gelmeye başladı boy abdesti.
Yönetim/Edit;
www.islamiforumlar.net
Arkadaşlar ben gusul abdestini en aşağı 1,30 saatte alıyorum, bazen 2,30 -3 bile oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım, iğne ucu kadar yer kalmıcak sorusu beni zorluyor.
1) gusulde kaşlarımızı yıkamalımıyız?
2) kulagımı nasıl yıkamalıyım? (2 kulagım için 1 kova su gidiyor)
3) birde avret yerlerime kaç tas su döksem temiz olur, sabun sürmüyorum.
4) ben ayaklarımı göbegimi ayrı yıkıyorum, ayakta yıkanırken kafamdan aşağı su döksem ayagıma kadar gitmez mi? çenemin altını nasıl yıkıyacam bilemedim.
5) kafamdan aşagı su döktügümde boynumun üzerindende geçer demi ?
lütfen yardımlarınızı bekliyorum psikolojim çok kotu azap gibi gelmeye başladı boy abdesti.
Yönetim/Edit;

Gusul abdestinde burnu yıkamayı unutmak
Selamün Aleykum Öncelikle arkadaşlar. 2 sorum olacak. 1-Ben gusul abdesti aldıktan sonra tam kapıdan çktm 1-2 adım attım burnuma su atmadıgım geldi aklıma gittim yıkadım. Acaba tekrar almam gerekir mi? 2-Bir de ben burnumu yıkamadım ama su gitti burnumun içine, illa sumkurmek gereklimidir...