Selamün aleyküm ,benim kafamı kurcalayan bir konu var bayadır hassas bir konu olan tesettür ailem benim çok istese de benim bir türlü içimde örtünmeye dair bir hisssiyat oluşmadı bir türlü aslında birazda aşırı baskının ters tepmesiydi bendeki yani sonuçta ben örtüneceksem ailem için değil Allah rızası için kimsenin etkisi altında kalmadan örtünmek isterim,yalnız son yıllarda tesettüre karşı içim ısınmaya başladı ve çevremdeki tesettürlü birçok bayanı gözlemledim de tesettür kavramı bambaşka bir hal almış çıkmış birçok örtülü bayan arkadaşlara şahit oldum inanın başı açık birinden daha çok dikkat çekiyorlardı bazılarında da başları tamam kapalı ama kıyafet olarak başı açık birinden farksız giyiniyorlar özellikle katıldığım bazı düğünlerde gelinlerin başörtüleri öyle farklı ve anlam veremediğim bir takma şekilleri var ki bu konun ayrıntıları hakkında bilgilendirirseniz çok iyi olur çünkü çevremde şahit olduğum birçok genç kız dışarıdan etkilendikleri bazı cafcaflı rengarenk başörtülerine imrenerek tesettüre karşı yanlış bir yerleştirme yapıyorlar,bunlar tamamen benim şahsi görüşlerim ve izlenimlerim.belki bu konuya bu aralar hassaslaştığım için farklı yaklaşıyor da olabilirim ama yinede ne bileyim benim tesettürden beklentim bu değil hayırlı geceler...