Selamunaleykum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam kardeşim Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah Allah izin verirse hep beraber hayırlı ve güzel paylaşımlar da beraberiz..
Güzel Bakan Güzel Görür, Güzel Gören Güzel Düşünür, Güzel Düşünen Hayattan Lezzet Alır..!

hiç bir şey kendiliğinden oluşmaz,yüce yaradan herşeyin yaratılmasını ve oluşmasını diler,''ol'' der ve olur. Ey Yolcu...
Selametle Hoş geldiniz...
 

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
402
Tepkime puanı
26
Selamınaleyküm Sevgili gönülsızım:
Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Size sorduğum soruyu niye sorduğumu açıklayayım ondan sonra siz bilirsiniz...
Ben yıllardır ufaklığımdan beri tarih okuyorum ve son 12-13 senedir ise müslümanların halini görüp kahrolmaktayım.Ama benim okuduğum tarihi diğerleri ile kariştırmayın ben madalyonun diğer yüzünden bahsediyorum ve yıllardır Cenab-ı Allah'a dua ediyorum.Yarabbi bana baş olmayı kısmet et,ben kendim için değil Ümmet-i Muhammed'in selameti için istiyorum,eğer bana kısmet etmeyeceksen öyle birine etki bende onların helak oluşunu senin dinin sancağının göklere yükselişini izleyeyim müslümanları zelil etme eğer edeceksende benim canımı al ben görmeyeyim.Evet Sevgili Gönülsızım bende annemin bu rüyasını araştırmaya koyuldum çevremdekiler hep benim sıradan değil özel bir çocuk olduğumu söylerler...Ama müslümanlar bana okadar dert oluyor ki bazı günler oturup ağlıyorum bazı günler başıma ağrılar giriyor.Sonunda senin gibi bir hayırsever ve dindar birini buldum rüya yorumluyorsun Allah'ını seviyorsan biliyorum ki sen anladın Cenab-ı Allah bizi sancaktarlığına layık görüyor mu?

Nefsimi kudreti elinde bulunduran Allah'a yemin olsun ki biz ahiret saadetini Dünya'ya değişenlerden değiliz...Eğer cevap verirsen beni çok mutlu edersin bu sana son sorum Allah yolunu açık hayrını bol etsin...Allah’ın rahmeti üzerine olsun.

Selam ve Dua ile.

Saygılarımla
 
Üst Alt