Selamunaleyküm dostlar yeni imajımız hayırlı olsun.
hayırlı paylaşımlar iyi forumlar inşallah..
ecmain İnşallah hocam eskiside güzeldi ama buda daha iyi gibi incelemem lazımAllah razı olsun Adminim forumumuz daha da iyi olacak inşAllah
Aleykümselam hoşgeldinAranıza yeni katıldım kardeşler inşallah iyi bilgiler öğrenip paylaşacağım Siteyi kuranlara çok teşekkürler.Gününüz hayrola
Foruma yeni üye oldum çok güzel hepinize teşekkürler
Vealeyküm selam hoşgeldiniz.Aranıza yeni katıldım kardeşler inşallah iyi bilgiler öğrenip paylaşacağım Siteyi kuranlara çok teşekkürler.Gününüz hayrola
Vealeyküm selam fırat kardeşim aramıza hoş geldin.Selam-ın Aleykum Regaip Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar yeni katildim Fırat ben Allah'a Emanet olun.
Tekrar hoş geldin Esra kardeşim Allah huzurunuzu bozmasın inş.Bende yenı katıldım ve cok huzurluyummm.. selam ve dua ıle hayırlı huzurlu cumalar..
Aleykümselam hoşgeldiniz, hayırlı ve daim olsun.Öncelikle Selamun Aleykum demek isterim.
Forumu şans eseri keşfettim ve bana faydalı olacağını düşünerekten üye oldum. Kalıcı olmaya çalışacağım inşAllah.
Selam ve dua ile.
Aleykümselam hoşgeldin, hayırlısı olsun inşAllah.Selamın aleyküm kardeşlerim,
Ben de inşallah artık sizinleyim, forumda ki sohbet çok hoşuma gitti. Samimiyet candan oluşu şu devirde aradığımız ve çok nadir bulduğumuz şeylerden malesef. Allah'ın rahmeti üzerimize olsun