• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak

selin123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
iyi günler, 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim ismim selin, sınavlara hazırlanıyorum bu aralar hemen hemen hergün rüya görmekteyim bu gecede rüyamda; Neresi olduğunu bilmediğim bir köydeyim ama etrafımda ki insanları tanıyormuşum ama gerçekte tanımadığım insanlar rüyamda onlar benim ailemmiş normalde açığım ama rüyamda kapalıydım. sonra telefonuma bir kişiden mesaj geliyor o kişi benim sevgilimmiş o kişiyide gerçek hayatta tanımıyorum, ve evdekilere çaktırmadan evden çıkıyorum bahçedeki çok kalabalık bir koyun sürüsünün içerisinden geçiyorum ve dışarıda mesajlaştığım kişi beni bekliyor sonra koşarak boş alana gidiyoruz mera gibi biyer küçük su geçen bir kenara oturmamızı istiyor oturuyoruz bana sarılıyor ben ona sarılıyorum öpüyorum onu o arada arkamda kardeşim var uzaktan bana ablaa diyor onu tanımamazlıktan geliyorum ama o benim gerçek kardeşim. daha sonra biz orada otururken gerçek hayatta ki sevgilimde aklımdan geçiyor çünkü onunla uzun bir süredir beraberiz ve aklıma gelmesine rağmen hala onun yanında oturuyorum fakat içimde garip bir his burukluk var. rüyamda sarıldığım o kişi gerçek hayatta asla beğenmiyceğim birisi ve onun davranışlarından hoşlanmıyorum pek ama hala içim buruk bir şekilde onun yanında oturuyorum. rüyamı yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim çünkü rüyalara inanan birisiyimdir şimdiden çok teşekkür ediyorum. umarım kendimle ilgili yeterince bilgi vermişimdir. hayırlı günler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi gunler Kardesim..
Ruyaniz hayli ilginc Hayirdir insallah diyelim..
cunku duygu ,nefsi ve vicdaniniz arasinda dogruyu bulmaya dogruyu yapmaya, vefali olmaya calisan guzel bir insansiniz..
Vicdan Sahibi insanlar kolay, kolay hata yapmaz yapsa bile hemen kendilerini duzeltirler..cunku onlarin en buyuk hakimi kendi vicdanlaridir...
"Neresi olduğunu bilmediğim bir köydeyim "
SIKINTILI bir donem icinde neyin yanlis neyin dogru oldugu arayisinda gergin ve sinirli, asabi bir donem gecirdiginize doğru yolda ilerlemek için çaba sarfedeceğinize alametir ..

rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak ;
bir kac yorumu vardir..
Tanimadigin birisi oldugu icin lakin Temkin ve tedbir Ya hu..
yani temkinli olun..
ayrica yakın zamanda seni şok edebilecek derecede bir olayla karşılaşabilir ,etrafındaki bazı insanların ani değişimleri seni sarsa bilir, dikkatli ol ve hazırlıklı ol...
Siz Vicdanli bir insansiniz Size bin kere de Zulm ve yanlislik yapilsa Siz yine de bir kere de olsa hic kimseye zulm ederek Zalimlerden olmayin ve asla !!YALAN soylemeyin...

"Sıkıntıdan kurtuluşa giden gizli yol , o sıkıntının içindedir..." MEVLANA

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
hayirli gunler...

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamın yorumu nedir?

Selamun Aleyküm iyi günler dilerim. Bu sitedeki yorumlarınızı okudum ve çok ilgili aynı zamanda da detaylı açıklamalar yaptığınızı gördüm. Ben de rüyamın anlamını merak ettiğim için sizinle paylaşmak istedim.

Rüyamda sahildeydim ben ve birkaç şezlong ötemde uzun boylu ve esmer aynı zamanda da yakışıklı bir çocuk oturuyordu. Bana bakıp mahçup bir şekilde gülüyordu. Hava da hafif kapalı ve bulutluydu fakat çok güzeldi. çocuk yanıma geldi ve benden hoşlandığını söyledi bende ona aşık olmuştum ve biz sevgili olduk. onu hiç görmemiştim daha önce. normalde sevdiğim kişi de uzun boylu ve esmer fakat ruyamda gördüğüm kişi ondan küçüktü. o kişi için hep dua ediyorum acaba onunla bir ilgisi varmıdır şimdiden çok teşekkür ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim yorumlari begendiginize sevindim.. meslegim icabi sadece Ruya yorumu degil kisinin
icinde bulundugu psikolojik ruh hali ve kisisel yapisini da goz onune alarak Rabbimin lutfu ile en guzel sekilde yorumlamaya calismaktayim...

"Rüyamda sahildeydim "
Bu Sizin sizin mantiksal dunyanizi, akli basinda olmanizi ve manevi ,duygusal ve ruhsal durumunuzdaki boslugu sembolize eder ..
Sahilde olmaniz ise ;
akilla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsiz, degisken, sabit olmayan,sanki iki dunya iki karar ne kara da nede Denizde yim deriz misali..
her şeyin hayırlısı, icin Dua edin..
Sahildesiniz kardesim Bu sevdiginiz insani maddi, manevi duygusal olarak degerlendirip Kalbinize mukabil bir kalp olup olmadiginizi
anlayip artik bir karar verme gerekliligine de yorumlanir....

rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak ;eger haluhazirda zaten bir sevdiginiz var ise bu iliskide celiski, kararsizlik,
guvensizlige kendinizden emin olmadiginiza isarettir..

insan sevdiklerinin iyiligini istedigi icin onlara müdahale etmeden duramiyor..ama bazen bunun da bir faydasini da görmüyor...
kendi adima ben ancak baskalarina müdahale etmeyi birakip
"tevekkül ettigim zaman rahat ettim biliyor musun?
Pek cok insan icin tevekkül etmek pasif kalmak saniyorlar aslinda tam tersi...
Tevekkül kabulün ve teslimiyettin bir huzur halidir...
edilgen degil etkindir...
kainatta degistiremeyecegimiz haller arz edebilir..dedim ya..
Kader çalar biz çalinan havaya göre sadece oynariz..
Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil Sen hayat kader kismet ile beraber ak..
kadere tas atmak akil mantik isi degil..ÖNCE KENDİN VE KADERİN LE BARIŞIK OL

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hiç tanımadığım biriyle sevgili olmak

selamünaleyküm, rüyamda 4-5 tane kız gördüm ve arkadaştık bunlarla, ama içlerinden bir tanesi ile biraz daha samimi olup aniden sevgili olduk. rüyam kısaydı, yorumlarsanız sevinirim. Allah (C.C.) razı olsun!

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam ve Rahmetullah maaden kardeşim.
Hayırdır inşallah. Gerçek hayatınızda tedbiri elden bırakmayın. Bu mutlaka kötü bir olay yaşayacaksınız anlamını taşımıyor merak etmeyin. Daha kısa ifade etmek gerekirse, hiç beklemediğiniz, hiç ummadığınız, aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir olayla karşılaşabilir veya benzeri bir tesadüf yaşayabilirsiniz. Hani derler ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. İşte bu sözü inşallah hayırlı bir tesadüf için söylersiniz diyelim. En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun, yalnız bir sorum olacak, hiç beklemediğim bir olayla karşılaşacağım fakat iyi mi kötü mü olduğu kesin değil öyle mi ?

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Allah razı olsun, yalnız bir sorum olacak, hiç beklemediğim bir olayla karşılaşacağım fakat iyi mi kötü mü olduğu kesin değil öyle mi ?

Allah cümlemizden razı olsun kardeşim. Size cevap olarak yazdıklarım o anki hislerle yazıldı. Şimdi şu an rüyanız yorumlansa belki aynı cümleler bir araya gelmeyebilir. O nedenle yorumla ilgil gelen ikinci soruları cevaplamıyorum. Elimden geldiği kadar açık ve net bir ifade ile yazmaya çalıştım. İlk okuduğunuzda kalbinize ne geldiyse o halde kalın. Hayırlı geceler.

beinqkilled

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada biriyle sevgili olmak

Merhaba rüyamda evli bir erkekle el ele yürüdüğümü, konuştuğumu ve birbirimizi sevdiğimizi belli ettiğimizi gördüm. Ne demek?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
merhaba Hayırdır inşallah
"rüyada evli bir erkekle el ele yürüdüğümü konuştuğumu ve birbirimizi sevdiğimizi gördüm."
munasip olmiyan bir sevda, aşk,olay yaşamanın dayanılmaz ağırlığı,sıkıntı ve kendinizi çaresiz hissediginize
duygu nefsi ve vicdaniniz arasinda dogruyu bulmaya dogruyu yapmaya vefali olmaya calistiginiza da isarettir..

Vicdan Sahibi insanlar kolay kolay hata yapmaz yapsa bile hemen kendilerini duzeltirler..cunku onlarin en buyuk hakimi kendi vicdanlaridir...
"Neresi olduğunu bilmediğim bir köydeyim "
SIKINTILI bir donem icinde neyin yanlis neyin dogru oldugu arayisinda gergin ve sinirli asabi bir donem gecirdiginize doğru yolda ilerlemek için çaba sarfedeceğinize alametir ..

rüyada el ele yürüdüğünuz o insan tanımadığıniz birisi ise;
Bir kac yorumu vardir..Tanimadigin birisi oldugu icin lakin Temkin ve tedbir Ya hu..
yani temkinli olun..
Ayrica yakın zamanda sizi şok edebilecek derecede bir olayla karşılaşabilir etrafındaki bazı insanların ani değişimleri Sizi sarsa bilir dikkatli ol ve hazırlıklı olun.....

Size bin kere de Zulm ve yanlislik yapilsa Siz yine de bir kere de olsa hic kimseye zulm ederek Zalimlerden olmayin ve asla !!YALAN soylemeyin...

"Sıkıntıdan kurtuluşa giden gizli yol o sıkıntının içindedir..." MEVLANA

Ey RABB'im..! Beni günaha sokacak Birini Değil..
dogruyu hatirlatacak YÂR,Helalim Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
beden arzini temiz tut ki oraya ancak Temiz olan misafirler girsin..
Hakkinizda HAYIRLISI..
Hayirli gunler..

canmehmetreis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada müşterimle sevgili oluyorum

Selamunaleyküm kardeşim, ben esnaflık yapan bir vatandaşım. Rüyamda yine dükkanımda beklerken müşterilerimden biriyle sevgili olduğumu gördüm bu nedir? hayırmıdır, şermidir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayırdır inşallah.
Gerçek hayatınızda tedbiri elden bırakmayın. Bu mutlaka kötü bir olay yaşayacaksınız anlamını gelmez..
hiç beklemediğiniz, hiç ummadığınız, aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir olayla karşılaşabilir veya benzeri bir tesadüf yaşayabilirsiniz.
hayırmı dır, şermi dir En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

Karamela

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Tanımadığım ve benden büyük biri sevgilim oluyordu

Merhaba İyi günler.Benim gerçek hayatta sevdiğim biri var rüyamda ise benden büyük ve tanımadığım biri ile sevgili oluyorduk. Rüyamda sevdiğim kişi aklıma gelmesine rağmen onunla sevgili oluyorduk. Stadyum gibi bir yerdeyiz ve evli bir komşumuz daha evlenmemiş oluyordu ve biz de nişanına gidiyorduk. Benim sevgilim olan kişi de benim ailemden yorum alıyordu ama benden almıyordu. Zaten ben de istemiyordum rüyamı yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler hayırlı günler. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba İyi günler rüyaniz Hayr olsun..
rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak ;
bir kac yorumu vardir..
Tanimadigin birisi oldugu icin lakin Temkin ve tedbir Ya Huu...
iki deli-Kan-li iki genç ilişkiyi biraz zor sürdürebilir..sevdiğiniz ile aranizdaki;bazi;kıskançlık hisleri ve anlaşmazlıklara yorumlanir..

Hepimizin arasinda;Tartışma olur elbette ama kavgaya dönüşmeden bitirebilmek gerek.''Biraz açıklama,biraz bağışlama,biraz da sabır,son bulmali kavga.''
Kavga ederken kırıcı hareketlerle sonradan pişman oluyoruz..Sevdiklerimizi üzüyor mutsuz ediyoruz.
Kardeşimizi,annemizi babamızı kırıyor...Kendimizde üzülüyoruz...
hayatımızın akışı bozuluyor,kendi huzurumuz kaçıyoriyoruz....
Bunlara Gerek yok belki bir daha göremeyiz birbirimizi,son bir defa sarılamayız,özür dileme şansımız olmaz.
Kırdığınız yerden kırılırsınız...Çevrenizdeki insanları kırmayın,hayata birde böyle bakın

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
hayirli gunler...

designer00

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Merhabalar, rüyada tanımadığım biriyle sevgili olduğumu gördüm. 20 yaşında bir bayanım ve 3 gündür ardı ardına benzer bir rüya görüyorum. Benim bir sevgilim var ancak 3 gündür her rüyamda farklı farklı tanımadığım kişilerle sevgili olduğumu görüyorum. Gayet mutlu el ele falan dolaşıyoruz. Dediğim gibi sevgilim var ama neden rüyada tanımadığım kişilerle sevgili olduğumu görüyorum ve üst üste günlerde. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. hayırlı günler Allah'a emanet..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak ;eğer haluhazirda zaten bir sevdiginiz var ise bu ilişkide çelişki ,kararsizlik, güvensizlik
ve kendinizden emin olmadiğıiniza isarettir..
gerçek sevgi olan yerde şek-şüphe ve kafasinda ikinci bir plan ya da ikinci düşünce,tercih olmaz..

mustafa64

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tanımadığın esmer kızla sevgili olmak

selamunaleyküm hocam , rüyamda tanımadığım esmer bir kızla sevgili olmuşum ardından sevdiğim kızı bana kızgın bir şekilde aynı okulda olduğumuzu gördüm ben imamhatipe gidiyorum ve sevdiğim kız bana çok kızgındı hhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam ve Rahmetullah Mustafa kardeşim.
Hayırdır inşallah. Gerçek hayatınızda tedbiri elden bırakmayın.Bu rüya, çevrenizdeki insanlara dikkat etmeniz gerektiğini ,sıkıntıdan,sorunlardan uzak durmadığınızın işaretidir.

"ve sevdiğim kız bana çok kızgındı "

gerçek hayatta kimi hareketlerinin hatalı olduğuna ve her gün olgunlaşacağınıza işaret eder.selametle..

Üst Alt