iyi günler, 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim ismim selin, sınavlara hazırlanıyorum bu aralar hemen hemen hergün rüya görmekteyim bu gecede rüyamda; Neresi olduğunu bilmediğim bir köydeyim ama etrafımda ki insanları tanıyormuşum ama gerçekte tanımadığım insanlar rüyamda onlar benim ailemmiş normalde açığım ama rüyamda kapalıydım. sonra telefonuma bir kişiden mesaj geliyor o kişi benim sevgilimmiş o kişiyide gerçek hayatta tanımıyorum, ve evdekilere çaktırmadan evden çıkıyorum bahçedeki çok kalabalık bir koyun sürüsünün içerisinden geçiyorum ve dışarıda mesajlaştığım kişi beni bekliyor sonra koşarak boş alana gidiyoruz mera gibi biyer küçük su geçen bir kenara oturmamızı istiyor oturuyoruz bana sarılıyor ben ona sarılıyorum öpüyorum onu o arada arkamda kardeşim var uzaktan bana ablaa diyor onu tanımamazlıktan geliyorum ama o benim gerçek kardeşim. daha sonra biz orada otururken gerçek hayatta ki sevgilimde aklımdan geçiyor çünkü onunla uzun bir süredir beraberiz ve aklıma gelmesine rağmen hala onun yanında oturuyorum fakat içimde garip bir his burukluk var. rüyamda sarıldığım o kişi gerçek hayatta asla beğenmiyceğim birisi ve onun davranışlarından hoşlanmıyorum pek ama hala içim buruk bir şekilde onun yanında oturuyorum. rüyamı yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim çünkü rüyalara inanan birisiyimdir şimdiden çok teşekkür ediyorum. umarım kendimle ilgili yeterince bilgi vermişimdir. hayırlı günler