• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanımadığın birine aşık olmak

• Konuyu başlatan miniki
  • Başlangıç tarihi
M

miniki

Kayıtsız
Misafir
SelamunAleyküm
2 gün önce ''rüya yorumlayabilen birisini tanısaydım''lı bi' tweet atmıştım. bugün ise sizi buldum. ilginç..
çok şahane bi' iş yapıyorsunuz Allah razı olsun :)

rüyalara çok önem veren birisiyim ve etkilenirim de. 19 yaşında öğrenciyim. istanbulda yaşıyorum. ismim de ceren. rüyamı yorumlayabilmeniz için daha ne kadar bilgi vermem gerekiyor bilmiyorum tüm hayatımı anlatmadan rüyama geçeyim en iyisi :)

çok uzun bi' rüya değil. etraf karanlıktı. bi' erkek çömelmiş vaziyette oturuyordu. ve benim için ağlıyordu. temiz yüzlü biriydi. beyaz tenli falan. ağlarken bile yakışıklıydı :) ağladığı için onu samimi buluyordum ve inanıyordum ona. ama ne konuda inandığımı görmedim. sanki bana karşı bi' hata yapmış da ben de ona kırılmışım ağlayınca da onu affetmişim gibi hissettim. bu kişiyi gerçek hayatta tanımıyorum tabiki. ama rüyamda ona aşıktım.

bu rüyanın anlamı nedir ki acaba?
aslında hangi rüyamı anlatsam diye çok kararsız kaldım ama sonra en yakın tarihlisini sorayım dedim :))
zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler, hakkınızı helal edin. :)
selam ve dua ile..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Sag olun Kardesim..
Her gecede duaların müstecâb olduğu (kabul edildiği) bir saat vardır. Her hangi bir müslüman o vakte tesâdüf eder ve dünya ve ahireti hakkında
Allah-ü Teâlâ Hazretlerine hayırlı dualar yaparsa, Cenab-ı Hak bu duayı mutlaka kabül eder
Demek ki Sizin de Duaniz bu Saat ve vakte gelmis..
Kainatta hic bir sekilde tesaduf ve ilginc olan bir sey yoktur tevvafuk vardir..
Yani Beni bulmanizda Rabbimin bir Hayri ve hikmetti vardir.. İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.
O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar.
Rüya, "Allah Teâlâ'nın melek vasıtasıyla hakikat veya kinaye olarak kulun şuurunda uyandırdığı enfusî idrakler ve vicdanî duygular veya
şeytanî telkinlerden meydana gelen karışık hayallerden ibarettir" şeklinde de tarif edilmiş..
Ruyaniz hayli ilginc Hayirdir insallah diyelim..
etrafinizin karanlik olmasi SIKINTILI bir donem icinde neyin yanlis neyin dogru oldugu arayisinda doğru yolda ilerlemek için çaba sarfedeceğinize alametir ..
Rüyasında aşık olduğunu görmek bir kac yorumu vardir..
Rüyada Aşık Olmak:bir kimse bekar ise bir süre sonra gerçekten aşık olacak demektir...lakin Temkin Ya hu.. yani temkinli olun..
sadece Aşık Olmak icin Aşık olmayin cunku her nimet kulfeti ve sorumlulugu ile geldigini unutmayin..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına, üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.
Aşık, iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.
Aşk, muhabbet sahipleri için kalpte bir sıkıntıdır. Eğer kalbinde bir sıkıntı olduğunu görse, o sıkıntı muhabbettir.
Aşk, üzüntü ve kederdir...Zira aşıklar üzüntülü ve mahzundurlar.
Aşk, rüya sahibinin gizlemediği bir sözü açıklamasın delalet eder.
Bir başka yoruma göre ise rüyada aşık olmak hayır ile yorumlanır. Kendisinin aşık olduğunu gören iyi ve doğru yolda hareket etmek için son derece istekli olur.
Genc Kardesim her seyin ama her seyin HAYIRLISINI dileyin..

"Sıkıntıdan kurtuluşa giden gizli yol , o sıkıntının içindedir..." MEVLANA

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
Kardesim Formumuzda guzel ve faydali yazilar vardir okuyun icinizi, olgunlastirip nizama sokmaniza yardimci olur...
Hayirli Aksamlar Ceren..

miniki

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlısı diyelim o zaman..
çok teşekkürler sadece rüyamı yorumlamakla kalmayıp muhabbet ettiğiniz için :)
Allah razı olsun, hayırlı geceler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Kainatta hic bir sekilde tesaduf ve ilginc olan bir sey yoktur tevvafuk vardir.. "

Resulallah Sallallahu Aleyhi ve Sellem Efendimiz buyurdular
ki:''Her gece duaların müstecab olduğu kabul edildiği bir saat vardır.Herhangi bir müslüman o vakte tesadüf
eder ve dünya ve ahireti hakkında Allahu Teala Hazretlerine hayırlı dualar yaparsa Cenab-ı Hak bu duayı mutlaka kabul eder.
Eğer bir kimsebu vakti bilmek isterse yatarken sure-i Kehf'in
nihayetindeki şu dört ayet-i kerimeyi okusun:'İnnellezine
amenü...Rabbihi ehade'O kimse inayet-i Hak ile o vakitte uyanır.''

miniki

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
kesinlikle :)
hiçbir şeyin tesadüfen yaratılmadığı gibi, yaşamlarımızda da tesadüf yoktur. birşeyleri yaşamamız gerekiyormuş ki yaşamışız.
rüya yorumlayıcı olarak sizi bulmam gerekiyormuş ki bulmuşum yani :) tabi sadece rüya yorumlama konusunda değil, sizden ve buradan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.
Allah razı olsuun :)

mervecet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığım birine aşık olmak

Merhaba

Ben rüyamda ilk önce bilmediğim bir yerde görüyorum kendimi. Yanımda halamın kızı, sevgilisi ve onun bir arkadaşı vardı. Ben kuzenimin sevgilisini hiç tanımıyorum ve arkadaşını da hayatımda hiç görmedim. Böyle bir arkadaşı olduğunu bile bilmiyorum. Sonra bir arabaya biniyoruz. Arabayı amcam sürüyor ve içinde akrabalarımız var. Bu araba ile bir yere gidiyoruz ama nereye gittiğimizi bilmiyorum. Kuzenim, sevgilisi ve arkadaşı da yanımda. Ben ve kuzenim en arkada oturuyoruz. Sevgilisi ve arkadaşı bir önümüzdeki sırada oturuyor. Varınca gittiğimiz yere buranın bir düğün salonu olduğunu öğreniyorum. Amcam bu sırada kuzenime neden sevgili getirdin diye kızıyor ve bende onun yanında duruyorum. Amcamın yanından ayrılıyorum ve kuzenimle birlikte sevgilisinin ve arkadaşının yanına gidiyoruz. Ben orada bana aşık olduğunu duyuyorum. Direkt olarak yüzüme karşı söylemiyor. Ben ona konuşmasından ve hareketlerinden dolayı aşık oldum diyor. Sonra ben seviniyorum. Arabaya dönmek için geri biniyoruz. Ben en arka köşeye geçiyorum ve orada numaramı yazım kağıdın yarısını yırtıp ona vermeye çalışıyorum. Ama o benim yanıma gelmiyor ve ben de ona ulaşamıyorum. Ben kızıyorum ama sanki o beni hiç tanımamış gibi davranıyor ve o anda da uyandım.
Bu rüyayı yorumlarsanız çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hayırdır inşallah.
Rüyada bilmediğin tanımadığın veya daha önce görmediğin bir yer içindeki çelişkileri kararsızlıkları .yanlizlik ve korkuları işaret eder..

Rüyada Aşık Olmak:bir kimse bekar ise bir süre sonra gerçekten aşık olacak demektir...lakin Temkin Ya hu.. yani temkinli olun..
sadece Aşık Olmak icin Aşık olmayin cunku her nimet kulfeti ve sorumlulugu ile geldigini unutmayin..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.
Aşık iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.
Aşk muhabbet sahipleri için kalpte bir sıkıntıdır. Eğer kalbinde bir sıkıntı olduğunu görse o sıkıntı muhabbettir.

Hayat yolu Düz Değil..!
İnişi de var, çıkışı da hayatın. Acısı da var, tatlısı da. Mühim olan acıyı bal eylemek. Yunus gibi.
İnsan ne kadar zayıf bir varlık. En büyükten en küçüğe kadar her şey ona ilişir. Sevdiğiniz bir insan, bir hayvan ölse,
sevdiğiniz bir ağaç kesilse, saksıdaki bir çiçek solsa dünyanız kararıverir, üzülürsünüz.
Sevdiğiniz biri ayrılıp gitse, unutamazsınız bir türlü. Kalbiniz burkulur. Gönlünüz de onun ardı sıra gider durur. Hayat böyle...
Düşe kalka gidiyoruz. Hayat yolu düz değil!!ama Rabbim bizi yine de bir an olsun hiç yalnız bırakmıyor.

"Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin.”
Mesnevî-i Nuriye
Hayirli gunler.

نادين

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba adım Aylin 24 yaşındayım
ben rüyamda tanımadığım bir erkeğe aşık olduğumu gördüm fakat hiç konuşmadık sadece yüzünü hatırlıyorum, gözlerinin kahverengi ve göz bebeğinin çok büyük olduğunu hatırlıyorum. biraz etkisinde kaldım rica etsem yorumlarmısınız?

YÖNETİM/EDİT: RÜYA YORUMLARIYLA İLGİLİ FORUMDA KURALLARIMIZ VAR! LÜTFEN ÖNCELİKLE KURALLARI OKUYUN!

ebru1655

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba..
2 gün önce gördüğüm ve bir türlü aklımdan çıkaramadığım bir rüya hakkında yorumunuzu bekliyorum.
Rüyamda öncelikle herkesin dans ettiği bir yerdeyim ve yanımda en yakın arkadaşım(berna) var.Herkes dans ederken biz bernayla köşede duruyoruz ve ben bernaya "git (dershaneden arkadaşımız olan) metinle dans et bende belki yanındaki arkadaşıyla dans ederim" diyorum.Berna gidip metinle dans ediyor.Bu sırada metinin arkadaşı beni dansa kaldırıyor.Belli bir süre yüzünü hiç göremiyorum.Dans ederken de ilk başlarda hep arkaya başkalarına bakıyor.Yüzüme hiç bakmıyor.Sonra wals yapmaya başlıyoruz ve kafamı kaldırdığımda (boyu benden 15-20 cm uzun) ilk defa yüzünü görüyorum ve görür görmez o kadar derin bir şey hissediyorum ki içimde yani aşık oluyorum diyelim kısaca.Birden konuşmaya başlıyoruz ama ne konuştuğumuzu hatırlayamıyorum.Gülüşüyoruz falan ruh eşim olduğunu düşünüyorum içimden.Sonra birden bir şey oluyor ve beni kolumdan tutup bulunduğumuz yerden çıkarıyor.Bu esnada yansımamı görüyorum günlük topuzum üstümde beyaz t-shirt ve kendi kendime "bu gerçek değil" diyorum. fakat sonrasında onunla birlikte hızlı adımlarla yürüyorum ve galiba annesinin yanına gidiyoruz.Annesiyle tanışıyorum.Bütün hatırlayabildiğim bu kadar
Kaç gündür aklımdan çıkmıyor.Yüzünün her santimetre karesi aklımda.Lütfen yorumlayın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.
Aşık iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.
Aşk muhabbet sahipleri için kalpte bir sıkıntıdır. Eğer kalbinde bir sıkıntı olduğunu görse o sıkıntı muhabbettir.

Aşk rüya sahibinin gizlemediği bir sözü açıklamasın delalet eder.
Bir başka yoruma göre ise rüyada aşık olmak hayır ile yorumlanır. Kendisinin aşık olduğunu gören iyi ve doğru yolda hareket etmek için son derece istekli olur.

bir sey daha farkettim Genç kardeşlerim de ilişkiler bittikten sonra ,ya da sevgilisi olmayan duygusal bir boşluk yaşadıklari dönemlerde ruyalarinda tanımadıklari birine
aşık olup çok mutlu bir şekilde uyanıyorlar..Hayal ve hülyalara fazla daldığınıza da yorumlanabilir..

sanırım insanın hayatındaki eksikliği uyurken bile olsa bir şekilde doldurup kişiyi toparlamaya yönelik Allah-in bir lutfu bu...
yaşamınızda karşılaştığınız olaylara ,insanlara artık yeni bir bakış açısıyla bakmanız gerektiğini de ifade edebilir selametle..

acilangul1

dusunceli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda tanımadıgın bir erkeğe aşık olmak?

Selamın aleyküm.. ben rüyamda biraz karısık ama güzel mi kötü mü anlayamadıgım bişi gördüm..
Öncelikle rüyamda gercek hayatta tanımadığım bir erkek görüyorum, rüyamda o kadar güzel şeyler hissediyrum ki sanki o benim nasibimmiş gibi. O da bana öyle şeyler hissediyor gibi anlıyorum.. Ben ağır şeyler taşıyorum, o da bana hep yardım ediyor. Bir bahcede otururken görüyorum birde.. Adını falan hiç bir şeyini hatrlamıyorum. Böyle işte, nasıl anlattım bilmiyorum yani biraz karısık oldu biliyorum, kusura bakmayın ama yorumlayabilirseniz cok mutlu olurum, sabırla yorumlarınızı bekliyorum.. Allaha emanet olun iyi günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Nikkiniz biraz dikkatimi çekti Fazla düşünceli olmak bazen çevrende sadece iyi insanların değil!! bencil ve Sizin iyi niyetinizi suistimal eden
insanların olmasını sağliyor ne dersiniz..?

Rüyasında aşık olduğunu görmek;
bir kac yorumu vardir..
Rüyada Aşık Olmak:
bir kimse bekar ise bir süre sonra gerçekten aşık olacak demektir...
lakin tanımadığı birine aşık olmak;Temkin Ya hu.. yani temkinli olun

Rüyada tanımadığı birine aşık olmak;
mutlu olacağınız anlamına gelir. Bu rüya, çevrenizdeki insanlardan memnun olduğunuzun, sıkıntıdan uzak durduğunuzun ve her daim
Temkin ve Tedbir Ya Hu..

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kardeşim,bu kadar hal bilmezin arasında kendi halinde ve ehvalini yaşayabilmek ne kadar güzel şey !!

Ufuktaki gelecek bizi bekleyen yarınları görmek ve yarınları yaşamak için bu günlerin kıymetini bilmek gerekir..
Rüyalar metafizik bir olay,iç dünyamızın uykudaki yansımasıdır. Kişinin iç dünyasından doğar, zaman ötesi nitelikleri ile birlikte bilinç altına yansıyarak şekiller, işaretler, semboller, olaylar, görüntüler veya ses olarak bize ulaşır. Bu arada bilinç ve şuur altının şekilleri ve fotoğraflarına bürünür.

Rüya yorumu ne demektir?
İnsanın beklenti, sevinç, üzüntü, endişe, korku, umut, özlem, anılar ,hayal ,cinsellik, istek kısaca yaşamdaki tüm duygu ve düşüncelerinin ve hormonlarinin uykuda beyin tarafından canlandırılması olan bu olaylar belirli, kalıplaşmış görüntüler olarak ortaya çıkmaktadır ve bu simgelerin açıklaması demektir.

Hayırdır inşallah,
Rüyaniz,içinizdeki çelişkileri kararsızlıkları .yanlizlik ve korkuları işaret eder..
3 Adet kapı vardı
Üç istek sizi başkalarının kölesi yapar; Sevilme isteği, beğenilme isteği, takdir edilme isteği...

Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer. Aşık iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.

hayat yolunda yürürken kapılar çıkar karşımıza...Bazı kapılar ardına kadar açık,
bazıları kapıları, kapalı , bazıları ise aralıktır....
Sen de biliyorsun ki, hayat yapman ve yapmaman gereken pek çok şeyle dolu. Öyleyse illa bir şeyleri ertelemek istiyorsan, nefsinin arzuları olan taleplerini ertele!...
Selametle..

jiyan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum, kusura bakmayim türkcem cok iyi degil. Rüyamda bir erkek vardi onu gercek hayata tanimiyorum. Rüyada bana bakiyordu ve asikdi bana, bende onu tanimiyorumdum ama sonra onu sevmeye basladim. Bana gel gezelim diyordu, bende korkuyordum birisi beni onunla görürse diye. Elimi tutuyordu ve iki aslan pesimize geliyordu bizde kaciyorduk, korkuyorduk ama gülüyorduk. Yorumlarsaniz cok sevinirim..

TheWorldss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hiç Tanımadığım Birine Aşık Oldum

Rüyada tanımadığın birine aşık olmak tabiri.
Selamın Aleyküm kardeşlerim. Ben 18 yaşında kendi halinde yaşayan bir kardeşinizim. Sabah saatlerine doğru beni çok etkileyen harfi harfine aklımda kalan bir rüya gördüm. Uzun sürebilir, çaldığım zamanınızı helal edin. Arkadaşlar rüyamda deniz kenarı bir Doğa-Keşif gezisindeydim. Yaklaşık 15-20 kişiden oluşan bir gruptuk. Tek tanıdığım kişi yıllardır samimi olduğum arkadaşımdı. Deniz kenarından gidiyorduk, ama denizden oldukça yüksektik. Kayalıklar vardı. Bir adam (Sanırım grubun lideriydi) sürekli denize atlayıp geri çıkıyor etrafa bakıyordu. Biraz ilerledikten sonra deniz seviyesinde 4-5 adet içerisi karanlıktan görünmeyen mağara gördüm. Gruptakiler ve grup lideri tehlikeli olabileceği için girmemeyi tercih etti. Arkadaşım ve ben mağaraya girmek amacıyla denize girdik ve mağaraya ulaştık. Hemen girişte bir kıyafet parçası vardı. 3 Adet kapı vardı. En soldaki kapıyı açtım, içeride küçük bir fil yavrusu, bir tablet, bir masa vardı. 2. Kapıyı açtım, içeride güzeller güzeli bir bayan uzanmış uyuyordu. Daha önce görmediğime adım gibi emindim. Arkadaşım 3. kapıyı açtı, sanırım mutfaktı birşey yoktu. Sonra kadın beni gördü yanına oturdum. Siz kimsiniz, neden burdasınız gibisinden birkaç soru sordu, geziye katıldığımı buradan geçtiğimi söyledim. Çok güzel olduğunu söyledim. Güldü, kafasını eğdi. Tanıştık. Mağaranın önüne çıkalım dedik. Bu sırada arkadaşım diğer mağaraya girmeye gitmişti. Tam o anda siyah geniş kıyafetli, siyah başlıklı bir varlık, (Yüzü görünmüyor) geldi ve ''Arkadaşını öldüreceğim, burada mahkum kalacaksınız, aşkın burada bitecek'' dedi. Arkadaşım öldü. Tüm grup toplanmıştı başına. Ben yanımdaki o güzel kadın ile grubun yanına gittim ve toplanmaları için bağırdım. Gitmeliydik. Sonra nasıl oldu bilmiyorum birden kendimi bir limanda buldum. Sahil güvenlik ekipleri kimliklerimize bakıyordu. Durduk yere uyandım ve rüya bitti. Ne anlama gelir, nedir, ne değildir bilen arkadaşlar Allah rızası için açıklayın. Sabahtan beri aklıma takıldı merak ediyorum. Hakkınızı helal edin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
'Uyan ey Şir-i jiyan hab-ı gafletten'
eski dilde şir-i jiyyan'ın karşılığı "aslan" olup, bu sıfatla türk milleti betimlenmiş, "yaralı aslan" türk milleti'nin dalmış olduğu gaflet uykusundan uyanması temenni edilmiştir.

Rüyada tanımadığı birine aşık olmak;
mutlu olacağınız anlamına gelir. Bu rüya, çevrenizdeki insanlardan memnun olduğunuzun, sıkıntıdan uzak durduğunuzun ve her daim Temkin ve Tedbirli olun Ya Hu..

Rüyada aslan kovalaması;
Gördüğün rüya gerçek hayatında halletmen gereken zorluklar, aşman gereken engeller ,korkular ve kendi nefsini control altında ttmaniz gerekli olduğunu simgelemektedir..selametle..

acilangul1

edanurrrdogan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığın birine aşık olmak.
Selamunaleykum, Allahin rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah. 19 yaşındayım kayseride universite okuyorum. Bugün akşam saatlerinde uykuya daldım. Ikinci kez kalktim tekrar uyudum tam saat aksam 8 ile 10 arasındaydı. Ruyamda esmer, uzun boylu, zayif, benim yaslarimda yakışıklı, tanımadığım bir erkek vardı aniden karsima çıkıyordu, kalabalık bir yerde. Sanki kalabaliktaki herkes onu taniyordu. Unlu birisiymis gibi, herkes adini soyluyordu, adini uyaninca hatırlayamadım ama sanki iki ismi vardı. Beni havaya kaldırıyordu sonra herkes birden alkisliyordu. Daha sonra alışveriş merkezinde ele ele geziyorduk, çok eglenceliydi o kadar etkilendim ki uyaninca icimde bir bosluk hissi olustu. Hayırlara vesile olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam,kardeşim.Hayırdır inşallah.
Rüyada tanımadığın birine aşık olmak;
mutlu olacağınız anlamına gelir. Bu rüya, çevrenizdeki insanlardan memnun olduğunuzun, sıkıntıdan uzak durduğunuzun ve her daim Temkin ve Tedbirli olun Ya Hu..

Gerçek hayatınızda tedbiri elden bırakmayın. Bu mutlaka kötü bir olay yaşayacaksınız anlamını taşımıyor merak etmeyin. Daha kısa ifade etmek gerekirse, hiç beklemediğiniz, hiç ummadığınız, aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir olayla karşılaşabilir veya benzeri bir tesadüf yaşayabilirsiniz.

En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

Z

Zeet

Kayıtsız
Misafir
İyi günler ismim Dilara, rüyamda gerçekte tanımadığım birisine çok aşık olduğumu gördüm. Ondan kendimi uzak tutamıyordum ve büyük bir tutkuyla ona bağlıydım ne anlama geliyor acaba?

Gamzegamze

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda sevgilim varken başka birine aşık olmak.

Selamın aleyküm. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. 17 yaşındayım ailemin de bildiği 4 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi ilk başta çok seviyordum sonra ettiğimiz kavgalar yüzünden soğudum ve eski şeyleri hissedemiyorum. Ayrılmak istiyorum. Rüyamda bi işte çalışırken biriyle tartıştığım için ağlayıp ordan çıkmıştım. Orda çalışan iki çocukta arkamdan geliyordu. Iyi biri oldukları belliydi. Onlardan birine acayip derecede aşık oluyordum. Ona sarılıp sakinleşiyordum. Bu arada ayrılmak istediğimi sevgilime söylüyordum ama kabul etmiyordu. Sevdiğim çocuğun da sevmediği bi sevgilisi vardı. Lütfen bunun anlamını söyleyebilir misiniz?

Üst Alt