M
miniki
Kayıtsız
Misafir
SelamunAleyküm
2 gün önce ''rüya yorumlayabilen birisini tanısaydım''lı bi' tweet atmıştım. bugün ise sizi buldum. ilginç..
çok şahane bi' iş yapıyorsunuz Allah razı olsun
rüyalara çok önem veren birisiyim ve etkilenirim de. 19 yaşında öğrenciyim. istanbulda yaşıyorum. ismim de ceren. rüyamı yorumlayabilmeniz için daha ne kadar bilgi vermem gerekiyor bilmiyorum tüm hayatımı anlatmadan rüyama geçeyim en iyisi
çok uzun bi' rüya değil. etraf karanlıktı. bi' erkek çömelmiş vaziyette oturuyordu. ve benim için ağlıyordu. temiz yüzlü biriydi. beyaz tenli falan. ağlarken bile yakışıklıydı
ağladığı için onu samimi buluyordum ve inanıyordum ona. ama ne konuda inandığımı görmedim. sanki bana karşı bi' hata yapmış da ben de ona kırılmışım ağlayınca da onu affetmişim gibi hissettim. bu kişiyi gerçek hayatta tanımıyorum tabiki. ama rüyamda ona aşıktım.
bu rüyanın anlamı nedir ki acaba?
aslında hangi rüyamı anlatsam diye çok kararsız kaldım ama sonra en yakın tarihlisini sorayım dedim
)
zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler, hakkınızı helal edin.
selam ve dua ile..
2 gün önce ''rüya yorumlayabilen birisini tanısaydım''lı bi' tweet atmıştım. bugün ise sizi buldum. ilginç..
çok şahane bi' iş yapıyorsunuz Allah razı olsun
rüyalara çok önem veren birisiyim ve etkilenirim de. 19 yaşında öğrenciyim. istanbulda yaşıyorum. ismim de ceren. rüyamı yorumlayabilmeniz için daha ne kadar bilgi vermem gerekiyor bilmiyorum tüm hayatımı anlatmadan rüyama geçeyim en iyisi
çok uzun bi' rüya değil. etraf karanlıktı. bi' erkek çömelmiş vaziyette oturuyordu. ve benim için ağlıyordu. temiz yüzlü biriydi. beyaz tenli falan. ağlarken bile yakışıklıydı
bu rüyanın anlamı nedir ki acaba?
aslında hangi rüyamı anlatsam diye çok kararsız kaldım ama sonra en yakın tarihlisini sorayım dedim
zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler, hakkınızı helal edin.
selam ve dua ile..