• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğini görmek

Bahardalı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim inş. Hayırlı şeyler Yaşar tüm ümmeti Muhammed'in. Sağolun hocam

yk06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm,
Yorumlarınızla bir nebze olsun içim rahatlayacak.
Rüyamda sevdiğim ama sevilmediğim kişiyi görüyorum.İlkinde bana bir mektup yazıyor. Benden vazgeç diyor. Seninle benim yollarımız ayrı diyor.Kendisinin yaşam tarzının bana uymadığını söylüyor.(Namazlı abdestli biri olduğunu söylüyor.Kesinlikle, sevdiğimin yaşam tarzı birebir bana hitap ediyor sanki. Bende namazlı abdestli bir insanım.)
İkincisinde ise, aynı evdeyiz çok kalabalık bir misafir var. Ben o ortamda sevdiğime, neden benimle konusmadıgını, bana bir sans vermesi gerektigini söylüyorum. Ama o tereddütte kalıyor. Kabul etmek istemiyor. Bende ısrar ediyorum. Bana söylediği şey, turnikeleri geçince kararımı vereceğim diyor. Turnikeler ne anlama geliyor bilemiyorum. Yorum bekliyorum. ALLAH (cc) razı olsun.

fehmi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum aziz kardeşlerim, konuya hemen dalmadan önce ilk yüreğimde tutuşan mevzunun özünü anlatmak isterim. Benim bir sevdiğim biri var. Onun saliha biri olduğundan dolayı hemde aileme uygun olduğu için sevdiğim birisi.(Tesettürlü) Ona günün birinde ona olan hisslerimi anlattım tabi güzel bir şekilde red etti. (yaş farkı) Hergün bir kerede olsa o geliyor aklıma.
Dünde dua ettim " ALLAHIM hayırlı ise olsun, değilse olmasın ve gönlümden gitsin, sen bunu benden daha iyi bilirsin" diye.Bu dua´dan sonra rüya gördüm...

İlkokulda onunla karşılaşıp selamlaşdik ve baya baya konuştuk neşeli geçti vakit. (positif) Konuşmamız tebbesümlü geçti. Sonunda cesaretimi toplayarak sevdiğim kıza tekrar ciddiyetimi anlattim ama yine olumsuz bir cevapla karşılaştım.Sonra okula girdim, okul koridorunda merdivenlerde oturuyordum, onunla orada bir daha karşılaştık ama hiç birşey olmamış gibi konuşuyorduk. Okul çıkışında bir daha karşılaşmadık. Bu duruma ister istemez üzüldüm.(yaşımız gerçek hayattaki gibi aynı fakat karşılaşdığımız mekan ilkokul)

Fehmi Demir
Kırşehir
yaş 20 Erkek Bekar Öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam amann bu konuyu bilmiyorsaniz sakin haa hemen dalmayin!! Gönül bir deryadır girmesini bilmek gerek,Sevda bir ummandır sevmesini bilmek gerek.
Bugün hayat veren su, yarın sizi boğabilir...
yüreğinde tutuşan mevzunun özü sevgidir..Sevgi narindir zorlamaya gelmez kırılabilir...

Sevdiğin kişi,tarafindan red edilmek ne kadar kötü bir şey OFF OFF!
Sevmek, sevgi duygusu tek başına bile değerlidir..Sevginin aslında ne kadar üstün, kutsal ve bir o kadar da bulunması zor olduğunu bir bilseniz..
Sevmek ,sevebilmek bir nimettir...
Sen birisini severken o karşılık vermese de sevmeye devam edebiliyorsan hala değerliyse o zaten gerçek bir sevgidir..

Acaba çoğu insan elde etme hırsını,red edilme,sahiplenememe, kırlmış incinmiş gururunu mu aşk diye sürükleyip gidiyor olmasin..

Sevmek O duyguyu taşimak kolay bir şey değil ki...Her an herkese karşı hissedilebilecek bir şey değil. Binbir çelişki ve soru işaretiyle savaşıp,
duyguların engellenemez şekilde yükselişini hissetmek, kalbinin ,karninin icindeki titreşim her An Ölüp ölüp dirilmek ..

sevgi mutlaka karşılık görecek diye birşey yok. Karşılık veremeyen tarafı da acının sorumlusu olarak görmeye, suçlamaya hakkımız yok...
Sevmek insanin elinde olan bir duygu değildir..Kalpler Allah'ın elindedir bizim elimizde değildir...

çoğu zaman Sevgi hesapsız kitapsız, sebepsiz ve kendiliğinden gelişir ..ayni kaza gibi hiç kimse niyet ettim kaza yapmaya diye yola cikmaz!!
"Sevdiğin kadar sevilirsin" diyen şiir ve Sözlerin aksine, gerçekte bunun garantisi yoktur; madde dünyasında herşeyin bir maddi takas karşılığı vardır;
ama duygu ,ruhsal manevi dünyasında işler böyle yürümez..

"Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,
bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. "

herkesin bir Züleyhasi ya da yusufu vardir..Kimileri için Yusuf vardır…Kimileri için Züleyha…
Züleyhalar Yusuflar, Yusuflar Züleyhalar içindir. Züleyha gibi aşk ateşinde yanmayan Yusuf gibi iffetle olmiyanlar
ne Züleyha ya ne de yusuflara kavuşurlar...
demiyeceydim ;Şu Yüreğimi dile getirttiniz...

Rüyaniz Hayr olsun.

Rüyada sevdiği,ile okulda karşılaşmak;
"İlkokulda onunla karşılaşıp selamlaşdik ve baya baya konuştuk neşeli geçti "

sevdiğiniz insan,akıllı, düşünen, bilen, irade sahibi biri önce okul, eğitim,sonrasi Allah kerim..diyen biri Helal olsun ona..
Yusufun hikayesini hatirladim unutmayin Her şeyin bir vakti var Şimdi talebelik,eğitim vakti tamam teklifinizi kabul etti desek yarın hemen o insan ile evlenebilirmisiniz..?
Yook ehh o zaman neden boşu boşuna adini kirletsin..sadece vakit kaybı..

herkes kolay kizlari zevki icin secip kullaniyor bu tip namuslu, edepli kizlar ile de evlenmek istiyorlar...yalan mi..?
kendinize gelin kendinize sevdiğin insanin günahını,vebalini Onu,kendi günahınıza ortak etmeyin..
bizim kendimizin günahlarımız bize yeter de artar bile....
Sabret Sevgine SADIK olabilirsen inşaAllah vakti zamani geldiginde HAYIRLISI ile bakarsin kaderiniz birleşebilir..
Hayırlı Cumalar!

sakura1195

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin insanı görmek

selamın aleyküm
Ben rüyamda sevdiğim insanın bana hediye verdiğini gördüm.Sonra benim sağ elimden tuttu ve birlikte koşmaya başladık.Ama beni nereye götürdüğünü bilmiyordum.Sonra ona sevgiyle sarıldım.Yorumunuz için Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada sevdiği insandan hediye almayı görmek ;
Kişinin sevdiği kişilerden hediye alması çok güzel bir duygudur.Rüyada birisi yada sevdiği ,tarafından bir şeyin hediye olarak verilmesi ferahlığa erişmeye işarettir.
"Sonra ona sevgiyle sarıldım."
Sizin ona duygusal olarak yakinlaşmaniza Yorumlanir Allahu Alem selametle..

Rte_56

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sevdigini Görmek

Selamün Aleyküm Admin kardeşim benim hoşlandıgım bir kız vardı. Daha sonradan sevgilisi oldugunu ögrenince olmadı. Geçen bir rüya gördüm. Rüyamda camiideyim camii'nin içi normalden fazla aydınlıktı. Daha sonra namaz kıldıracaktım ben arkamda cemaat var zannederken megerse arkamda namaz kılan hoşlandıgım kızdı, kapalıydı(normalde imam hatipte oldugumuz için zaten kapalı) yüzü ay gibi parlıyor ve bana bakıp yerde oturarak gülümsüyordu nedir bunun anlamı?

Sarışugar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevgiliyi görmek

Rüyamda sevgilimi gördüm. Bodrum katıda bir evdeyim cam da ise sevgilm. Birden içeride görüyorum yanımda, sonra annem onu görüyor, anneme yalvararak beni istiyor, annem de tebessüm ederek sana kız mız yok diyor, ona hiç bakmadan işini görerek konuşuyor ama bir yandan gülümsüyor. Zaten gerçek hayatta da annem sanırım biraz isteksiz bakacak bu işe ama bu rüya nasıl yorumlanır?

YÖNETİM/EDİT: Kuralları okuyun lütfen.

Hilalhy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstiharaye yattım yardımcı olur musunuz.
Selamün aleyküm, ailem sevdiğim kişiyle evlenmeme izin vermiyor babam onu bir kere gördü ve hakkımı helal etmem dedi, ailesini bile görmeden. Rüyamı ilk başta görmedim sonra başka bir yataga yattım orda gördüm. Rüyamda sevdiğim kişiyle istanbula gittik, yanımızda iki tane kız cocogu vardı o arkadaşı ile gitti bende kızlarla kaldım. Sonra akşam oldu, yagmur yagmaya başladı biz ıslandık bir lokantaya girdik yemek yemek için. Sevdiğim kişi bana ankaraya gidin otobüse binip ben sonra gelecem dedi. Sonra onun annesinin öldüğünü duydum, cok üzüldüm cok seviyorum kendisini. Ben 41 yasin okumaya karar verdim ve arkadaşlarıma dağıttım. Sonra Konyadaydım, eski mahallemde kiralık ev arıyordum, eski arkadaşlarımı gördüm, onlara annesinin öldüğünü söyledim ve yasin okumalarını istedim. Yardımcı olursanız cok sevinirim kafam karıştı tekrar deneyecem.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması da olabilir...

Gördüğünüz rüya oldukça hoş mesajlar veren, hayırlı, güzel bir rüyadır.
Rüyanız yaşamınızda iyi yönde değişilikler, ilerleme isteğiniz olduğunu ve bunlara kavuşmak için hayatınızda önemli bir değişiklik yapmaya hazır olduğunuzu simgelemektedir.

Rüyanızdaki tek olumsuz sayılabilecek konu,
"yanımızda iki tane kız çocuğu vardı"
kendi ayaklarınız Üzerinde Durmayı Öğrenmeden bu evlilikte sıkıntılar olacaktır Allahu alem..
biraz sabırlı olmayı öğrenebilirseniz;üzerindeki sıkıntılardan kurtulmayı işaret eder...

"yanımızda iki tane kız çocuğu vardı"
İki problem var. Birisi, anne babanızın rızası olmadan böyle bir evliliği yapabilir misiniz?
İkincisi de evlenseniz bile maddi olarak geçinebilecek misiniz?
Herşeyin bir Zamanı Var...Herşeyi zamanında yapmak en güzeli…

"Ben 41 yasin okumaya karar verdim "
çok istemenize rağmen bazı korkularınız,endişeleriniz kendinizi tam olarak güvende hissedemediğiniz gösterir.. bazı şeyler yüzünden sakin kafayla düşünemediğiniz için hatalar yaptığınızı göstermektedir... Pişmanlık duymak istemiyorsan O,işi yapmadan önce iyice düşün!!Sonra taşın...
selametle..

Hilalhy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam allah razı olsun iki kere daha istihare yapayım inşallah hakkımda hayırlısı cok korkuyorum olmayacak diye ailemi de bırakamıyorum sevdiğim insanı da

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ne yârdan geçerim, ne serden..diyorsunuz..
Öyle bir an gelir ki ;Sevmek,güvenmek istersin.
Tabularını ,aileni,yıkarsın gözünü kırpmadan... Belki aşk, belki inanmak, belki şartlanmaktır bu...
aşkını yalnızca layıkıyla mutlu yaşamak ve yaşatmak arzusuyla... Ödün ve ödünler verirsin. Bunu gözünü kırpmadan yaparsın. Değişen sana şaşırırken bir yandan da sevinirsin, bu sana dönüm noktası gibi gelirken...

Kendinden dürüst sandığın o dik duruşlu kararlı erkek icin ailesini,yıkarmı...?
Sen bu kadar ödün ,fedakarlik yapar mı...?
Hayatta yaşadıkça tecrübe edilirmiş. Kimileri sevgiyi hak eder, kimileri hak ettiğini zannedermiş...bunu da ancak zaman gösterirmiş...

Hak etmeyene verilenler boşa harcanmış kıymetli saatler,
Gözümüzde büyüttüklerimiz, önümüzde küçülebilirler..Fazla söze ne hacet...

Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..Zaman hiç konuşulmayan ve bilinmeyenlerini ortaya çıkaran bir nimettir!!

batuhan24

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini görmek.
Öncelikle Selamun Aleyküm
Kısa bir bilgi olarak vereyim. Benim şuan sevdiğim biri var.Yaklaşık 2-3 yıldız platonik aşkım :) Açıldım olmadı açılmamın sebebi de sürekli rüyamda görmemdi ama dediğim gibi olmadı.
Hala rüyalarımda görüyorum. Hiç kötü görmedim bu zamana kadar her zaman kavuşuyor gibiyiz yani o herzaman iyimser oluyor ya sevgili oluyoruz yada flört gibi, her neyse rüyama geçeyim daha bugün gördüm hemen yazayım dedim.

Rüyamda arkadaşlarla halı sahadayız maç yaptık, sahada büyüktü baya. Akşamdı.Maç bitti biz soyunma odasına gidecez sevdiğim kızla bir arkadaşı geldiler. Bana nasılsın iyimisin diye sordu, bende iyi sen nasılsın dedim. Taşınıyomuşsunuz nereye dedi, bende nereye olduğu kesin değil dedim. Taşınma işleri bittiğinde görüşelim dedi, gülüyodu, gayet iyiydi durumu. Soyunma odasına gittim çok berbat bir yerdi yıkık dökük gibi, sonra üstümü değişmeden direk çıktım servise bindim uyandım.

Rüya bu kadar, sürekli görüyorum rüyamda artık canıma tak etti yani delirecem nerdeyse. Sevgilisi de var şuan tekrar konuşamam da ne yapmalıyım sizce taşınma işleri bittiğinde görüşelim dedi gerçekte de yapayım mı, taşındıktan sonra konuşmaya çalışayım mı şimdiden teşekkürler hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam batuhan24 Rüyanızı görmemişim, hakkınızı helal edin lütfen.
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması yada Çok olmasını İstediğiniz İçin görmüş olabilirsiniz...
aşık olunan ,sevdiğin çocuğu,kızı, rüyada görmek garip bir şeydir bu.
eğer aşık olduğunuz kişiyle gerçek hayatta beraberseniz sorun olmaz. normal bir rüya olur sizin için. ancak platonik yada ayrilmiş olduğunuz kişiyi rüyanızda görürseniz, hele bir de rüyanızda beraberseniz, ertesi sabah uyanınca gün boyunca melankolik dolaşmanıza sebebiyet verir.

herşey o kadar gerçektir ki rüyanızda... birden görüntü gider, uyanmışsınızdır.
gülüyorsunuzdur kendi kendinize. uzun zamandır olmadığınız kadar mutlusunuzdur. ancak gerçek birden kafanıza vurur.
herşeyin rüya olduğunu anlamaya başlarsınız. biraz önceki mutluluk hafif bir acıya, üzüntüye yerini bırakmıştır .Bu yaşta bu tip rüyalar bilinçaltının dışa vurumudur..

İstediğiniz bir şey ilk çabalamanız da oluyorsa olur, olmuyorsa hiç zorlayıp kendinizi yormayın. şimdilik her şeyi zamana bırakın Ya Hu.
“Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir”

Rüyaniz hayr olsun.
"Taşınma işleri bittiğinde görüşelim dedi, "
Sizin,yaşamınızda gerçekleşecek bir değişikliğin Onu ileride etkileyeceğini simgeler.
kendi haline sevgilisi ile bırak! zaten onun üstüne düşmekle bir şey değişmiyor bunu anla..Sevdiğinizi, geri istiyorsanız en iyisi sessiz kalmak ... kaçan kovalanır ..kovalanan ise kaçar..

Gönül ferman dinlemez” ama Bürhanı dinler. Gönül tencere gibi kaynarken ona elle müdahale edemezsiniz. Ferman yazıp içine atsanız kaynamayı dindiremezsiniz.
Ama onu kaynatan aşk ateşinin yönünü başka yere çevirirseniz kaynama durur..
Her şeyin bir zamanı var..selametle.

acilangul1

batuhan24

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok sağolun. Kafamdaki soru işaretleri bir bir yok olmaya başladı gibi. Benim hakkım helal sizde helal edin. Hayırlı günler.

fatmaaaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, ben çok uzun suredir biriyle birlikteydim ve evlenme aşamasına kadar geldik. Fakat hep bir sorun çıktı, onunla olmak hayırlısı ile çok istiyorum çünkü içimdeki bir ses nasibimdeki insanin o olduğunu söylüyor. Defalarca hayırlı mi diye istihare namazına yattım ve hep olumlu şeyler çıktı. Allahtan bu dileğim için hacet namazini kildim ve yattım. O gün gece şöyle bir rüya gördüm. Sevdiğim insan annesi babası, kız kardeşi ve ben bir evin icindeydik. Ben sevdiğim insana neden böyle yaptın neden bu duruma geldik diye soruyorum, o da bana sadece karim diyor başka birsey söylemiyor. Ben kahve iciyordum içine birsey düştü o da ver ben içerim dedi ve aldı içti. Sonra babası yepyeni kahve fincanlari çıkardı vitrinden, ben dedim ama onlar benim ceyizligim, olsun kızım ne olacak dedi. Böyle bir rüya gördüm, ertesi gün yine kılıp yattım, bu seferde rüyamda sevdiğim insan çiçekler göndermiş eve. Sonra kendi evimde bir yas pasta kesip insanlara dagittim. Bu rüyaları bana yorumlayabilir misiniz acaba. Şimdiden çok tesekkur ederim. Allah sizden razi olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyanız hayr olsun
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması yada Çok olmasını İstediğiniz İçin görmüş olabilirsiniz...

Yazdığınız şeylerden kafanızın karışık, zihnen yorgun Duygusal, kafa karışıklığı ortaya çıkıyor.
Rüyada karışık şeyler görmek; O rüyanın tabirini o günkü olaylar çerçevesinde yorumlamalıdır..

Bazen de her şeyi doğal akışına bırakmak da çözümdür;
çünkü biz istesek de istemesek de çoğu zaman her şey olacağına varır.böyle yaparak üzerimizdeki stresi de azaltmış oluruz.bir de bakarız ki mutlu olmaya başlamışız o zaman...
Yeter ki sen Kaderine razı ol.

Kafa karışıklığından sıyrılıp yön bulmak, karar vermek, adım atmak için sular durulana kadar bekleyin... Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!!
çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir..kahve molası alırsın, o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...

Aşkı ve Hayatı Akışına Bırak ;Çünkü o zaman hayat inan daha kolay olur !! Hayat ,planlanmaya gelmiyor ,hayat, bizim elimize bir kalem alıp yazabileceğimiz, kendi isteklerimize göre boyayabileceğimiz bir duvar değil.

Elbette “tercih” denen bir şey var; bunu kabul ediyorum. Ama şunu da kabul etmeliyiz ki “kader,kısmet”denen bir şey de var....selametle..

nisa01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,
Merhabalar,2 gündür sahur vaktinde namaz kılıyor ve dua ediyorum.Hayatımda birisi var ve hakkımda hayırlı olup olmayacağı şeklinde dua edip yatıyorum.Ve 2 gündür erkek arkadaşım rüyasında beni görüyormuş. Rüyanın anlamını merak ediyorum hayırlara çıksın inşallah ;
Rüya'da bembeyaz bir yerde ben erkek arkadaşıma ismiyle seslenip elimi uzatmışım ve "Gel,hadi gel" demişim. Elimi tutmuş ve uyanmış. Gözlerim ışıl ışılmış. Rüyalar bilinçaltımızın yansımasıdır derler. Ama bu dualarıma karşılık olarak bir cevap olabilir mi sizinde yorumunuzu almak istedim. Hayırlı günler diliyorum.Teşekkür ederim. Allah'a Emanet Olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
VE aleykümselam, bu Rüyalar bilinçaltınızın yansıması da olabilir her Rüya sahibine aittir...O sizin ona haydi gel demenizi istiyor ama bu onun istemesi ile ilgili degil sizin his, duygu, karar, akıl, mantık ile HAZIR olma meseleniz, acele etmeyin..zaman en iyi hakim ve bilinmiyenleri ortaya cıkarandır..
hakkında hayırlısi Allah'a Emanet Olun. selametle..

nisa01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Hayırlı günler

Üst Alt