• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiği insana ulaşamamak

Niaqara

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler efendim, ben rüyamda gönlümde şuan kavuşmak istediğim kişi ile mesajlaştığımı fakat bir türlü derecede mesajın ona doğru gitmediğini görüyorum ve bunları yanımda kardeşimin arkadaşları varken yaşanıyor. Sonra onlarla beraber kendi evimin asansörüne binecekken annem ve babamla karşılaşıyorum, asansöre binecekken asansörün yolda bırakacağını söylüyorlar bize. Neyse ki yolda kalmıyoruz evime gireceğim sırada bir şey beni evime sokmuyor ve aksine sinirli ve agresif hale geliyorum, kardeşimin arkadaşına bağırıyorum çocuk benden korkuyor. Arkasından ben gönlümdeki kişiye doğru mesaj atmaya çalışıyorum ama olmuyor sonrasında rüya içinde rüya görüyorum ve farklı bir mekanda yine babam ve karsısında tanımadığım bir adamla telefonlar hakkında muhabbet ediyor. Bu arada ben oradan uzaklaşıyorum az geçmeden annem çağırıyor ve babamın çağırdığını benim telefonumda sorun olduğunu adama vermem gerekip tamir edeceğini söylüyor. Ben adama veriyorum adam tam içini temizlerken bir anda uyanıyorum.
Kubilay Başkaya
Kocaeli/Gebze
yaş 22 Erkek Bekar İşçi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Aksamlar kardesim Hosgeldiniz.. Hayirdir insallah..
Sevdiginizi cook özlemişsin,hasret, var..
yada kafanda ikinizle ilgili plan var.. beynin gözden geçiriyo..ve aradaki bazi engeller ve Sizin bazi yanlis haal ve davranislariniz.. kendinizi tam olarak anlatamiyorsunuz seklindede yorumlanir..
Onu ne kadar sevdiğine ve arzuladığına delalet bu. Sürekli düşünerek bilinçaltına işlemişsiniz sanki..

OLDUĞUN GIBI GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GIBI OL
Güneş gibi ol şefkattemerhamette.
Gece gibi ol ayıpları örtmekte.
Akarsu gibi ol keremdecömertlikte.
Ölü gibi ol öfkede asabiyette.
Toprak gibi ol tevazudamahviyette.
Ya olduğun gibi görünya göründüğün gibi ol.
olduğunuz gibi görünemiyorsunuz iste butun mesele ve ruya bunun yorumunda...

İçinin dışının bir olması.. Düşünce ile sözün birliği düşünce ile davranışın birliği davranış ile sözün birliği dürüstlüğün nihai noktasıdır.
İnsanın dürüst samimi içten ve yalansız olması; neyse o şekilde davranması gerektiğini vurgulayan özlü sözlerdendir.
Kendinden utanma için neyse dışındaki de o olsun ya da dışarıdan nasıl bir imaj çiziyorsan o ol” anlamına gelen derin sözdür. Ya sensindir ya başkası.

Hayirli Geceler..

Diğer yarım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğine kavuşamamak

Rüyamda sevdiğimin yanına gidiyorum ama bir türlü ulaşamıyorum. Sevdiğim bana nerdesin diyor, az kaldı geldim diyorum ama bir türlü gidemiyorum önüme engeller veya lafa tutanlar geliyor.

M

Meyra meyra

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Eşime ulasamamak

Merhaba evlendiğim ilk anlardan beri rüyamda hep eşimle nisanli oldugumu fakat bir türlü ona ulasamadigimi görüyorum sayısiz kere buna benzer rüya gördüm. Hep normal konusuyorken bir anda ulasamaz oluyorum aylarca ne arıyor ne soyuyor şu gün zamanımız geldiğinde bile göremiyorum. Telefonla bile konuşamıyorum, bir kerede uzun bir aradan sonra eve geldiğini görüyorum. Rahmetli babam ve yanlış hatırlamıyorsam kardeşlerim ona sert cikisiyorlar ve beni vermeyeceklerini söylüyorlardı 3 buçuk yıllık evliyim bir oğlum var yorumlarsaniz sevinirim.

Üst Alt