İyi günler efendim, ben rüyamda gönlümde şuan kavuşmak istediğim kişi ile mesajlaştığımı fakat bir türlü derecede mesajın ona doğru gitmediğini görüyorum ve bunları yanımda kardeşimin arkadaşları varken yaşanıyor. Sonra onlarla beraber kendi evimin asansörüne binecekken annem ve babamla karşılaşıyorum, asansöre binecekken asansörün yolda bırakacağını söylüyorlar bize. Neyse ki yolda kalmıyoruz evime gireceğim sırada bir şey beni evime sokmuyor ve aksine sinirli ve agresif hale geliyorum, kardeşimin arkadaşına bağırıyorum çocuk benden korkuyor. Arkasından ben gönlümdeki kişiye doğru mesaj atmaya çalışıyorum ama olmuyor sonrasında rüya içinde rüya görüyorum ve farklı bir mekanda yine babam ve karsısında tanımadığım bir adamla telefonlar hakkında muhabbet ediyor. Bu arada ben oradan uzaklaşıyorum az geçmeden annem çağırıyor ve babamın çağırdığını benim telefonumda sorun olduğunu adama vermem gerekip tamir edeceğini söylüyor. Ben adama veriyorum adam tam içini temizlerken bir anda uyanıyorum.
Kubilay Başkaya
Kocaeli/Gebze
yaş 22 Erkek Bekar İşçi
Kubilay Başkaya
Kocaeli/Gebze
yaş 22 Erkek Bekar İşçi