Hayirdir insallah..
"9. 12 ve 3 ün önünde"
adminim biliyorsunuz bu saatleri Vakitleri gösteren saatin, gece ve gündüzden bir vakti gösterdiğini..
yani gündüz 9. 12.3. var ve gece aksam 9.gece yarisi 12 ve gece yarisindan sonra 3 var
herşeyi bir zahiri birde batın yönü vardır ..Her zahirin bir batını vardır ..
kazaniyorum derken bunun yaninda batın yönünde kazandiklarimizin yaninda cok degerli olan kaybediklerimizde vardir..!!
bir yandan kazanir gibi görünurken;diger yandan kaybettiğimizin farkında bile değiliz.
hangisi oldugunu belirtmediginiz icin..gece ile gündüzünüzu kariştirdiginizdan bir cukur,bir sıkıntıya, bosluga,bir ailevi soruna düştüğünüzü ;
hayatın gidişinin düzene sokulmasının tekrar sizin elinizde olduğuna yorumlanir..
ayrica kendi hakikatinden kendi kendisinden uzak düşmüş Sevgili Dost!!9. 12 ve 3. saatlerinde bir seyi birini mi bekliyordunuz..?
Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersin...? diye sorduklarin da kim gelirse gelsin de tek bir azrail gelmesin dediginizi duyar gibi oldum...dfgtn
Rabbim her seyin en iyisini bilendir ben kendi kabim ve bilgimce boyle yorumladim..
Hayirli gunler adminim..
:tüüh:,
Öncelikle yorumunuz için ALLAH(c.c.) razı olsun adminim
Rüyamı adeta ''bir bilmecem var çocuklar'' der gibi yorumladığınız için ilginç::.????? yinede teşekkür ederim.
Evet haklısınız rüyamda gece mi gündüz mü olduğumu belirtmemişim tabiki yorumunuzda bilmece gibi olması normaldir
Rüyada gündüzdeydim henüz akşam vakti olmamıştı da sanki ben saati yeni almışımda bak yeni saatim nasıl der gibi bileğimdeki saati birine gösteriyordum ve o bahsettiğim çukurlarıda ozaman gördümxxzzl..
Yok adminim saat 9. 12. 3 gibi birini beklemiyorum da beklediğim (sizlere bahsettiğim) önemli birşey var elbet, kesin satış kararı verilmiş olan o mesele hal olunca, millet uzayda çadır kurup kamp yaparken kendisini halen taş devrinde sanan ve burda(köyünde) orman kanunları geçerli diyen benim kayınçıya güzel bir ders vermek, herhalde ben anlatamadım ama siz meseleyi anladınız adminimçook kommiik
Kısa bir açıklama: saat bileğimde ve ben onu birine gösteriyor gibiydim ve gündüz idi (gece saat gözükmezki zaten

)
Du ile, hayırlı akşamlar...