• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Saat Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm gönülsızım abla. Bir rüya gördüm anlamını merak edip yazmak istedim sana. Rüyamda bir saat alıyorum. Masa saati. Altından yapılmış bir saat.

antika-masa-saati.jpg

Böyle bir saat neredeyse aynı ama eski değil tamamen saf altın olmuş oluyor. Saat ayrıca akşam 5'i gösteriyor. Ne anlama geldiğini yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler
vvcc..​

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam ve rahmetullah Buğra. Hayırdır inşallah diyelim ki, rabbim rüyanızı bu saat gibi hayırla süslesin.

Rüyanızı iyilik ve hayıra işarettir inşallah. Bir beklenti veya muradınızın yada sonuç beklediğiniz bir işin hayırla sonuçlanması olarak yorumluyorum. Saatin 5 i göstermesi ise beklentinizle ilgili sizin bilebileceğiniz bir işaret olabilir. Hayırlı günler.

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yorumunuz için sanırım işaretin ne olduğunu anladım. Hayırlı günler.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamunaleyküm değerli yorumcu kardeşim,
Rüyamla ilgili konu araştırırken bu konuyu buldum ama bu masa saatinden bahsediyor ben ise bileğimde gördüm ve biraz tuhaf bi saat ti, tuhaflığı; 9. 12 ve 3 ün önünde fındık, fıstık kabuğunun iç tarafı gibi çok derin olmayan oyuk vardı.
Bu rüya ne anlama geliyir hocam ilginç::.
masa üstünde görülen saatin yorumu tam bana görecfbrvo ama,
yoksa benim rüyam tam tersinimi gösteriyorUzgunnn
Yorumunuz için peşin olarak teşekkür ederim,
dua ileacilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
asrsuresi.jpg

Aleykum Selam Hayirli ramazanlar..
Akıp giden zamana and olsun ki...Asra yemin olsun ki insan gerçekten ziyan içindedir.
Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır. (1-3)
Zamanı ziyan ederken, kendisi de ziyan olur insan..da bunun malesef farkina varmaz!!

Zaman insana verilmiş en büyük sermayedir. Her ne kadar insana cüz-i irade ile zamanı kullanma ihtiyarı verilsede,
en başta hayatı kullanma klavuzu da verilmiştir. Bu klavuz Kur’an’dır.
Rabbimiz hangi ameller bize kazandırır, hangileri kaybettirir, ayetleriyle apaçık anlatmıştır.
Yaşarken istediğimiz yönde hareket edebilsek de, zamana hükmetme gibi bir lüksümüz yoktur.
Hoyratça harcadığımız, öneminden gafil yaşadığımız bu hayatın, her zerresinden hesaba çekileceğimiz muhakkak.

Hayirdir insallah..
"9. 12 ve 3 ün önünde"
adminim biliyorsunuz bu saatleri Vakitleri gösteren saatin, gece ve gündüzden bir vakti gösterdiğini..
yani gündüz 9. 12.3. var ve gece aksam 9.gece yarisi 12 ve gece yarisindan sonra 3 var
herşeyi bir zahiri birde batın yönü vardır ..Her zahirin bir batını vardır ..
kazaniyorum derken bunun yaninda batın yönünde kazandiklarimizin yaninda cok degerli olan kaybediklerimizde vardir..!!
bir yandan kazanir gibi görünurken;diger yandan kaybettiğimizin farkında bile değiliz.

hangisi oldugunu belirtmediginiz icin..gece ile gündüzünüzu kariştirdiginizdan bir cukur,bir sıkıntıya, bosluga,bir ailevi soruna düştüğünüzü ;
hayatın gidişinin düzene sokulmasının tekrar sizin elinizde olduğuna yorumlanir..
ayrica kendi hakikatinden kendi kendisinden uzak düşmüş Sevgili Dost!!9. 12 ve 3. saatlerinde bir seyi birini mi bekliyordunuz..?sırıtık.:,
Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersin...? diye sorduklarin da kim gelirse gelsin de tek bir azrail gelmesin dediginizi duyar gibi oldum...dfgtn
Rabbim her seyin en iyisini bilendir ben kendi kabim ve bilgimce boyle yorumladim..

bugün çok yoruldum canım çıktı,çayim sogudu!! kolumu kaldıracak halim yok
ne yaptın peki dediğimiz de, sudan sebepler, eşyaya hizmet etmeler…
eee başka ne yaptın, sana faydalı olan tek bir şey
bugün mesela ne öğrendin
hangi hadisi öğrendin
hangi sünneti hayatında uygulamaya başladın…
kaç kere salavat çektin.kaç dakika Allah’ı andın…
vaktim mi vardı bunlara canııımmm, canım çıktı benim bugün..
ama zaman senin aleyhine akip gittigini fark edemiyoruz...

evet Asr’a and olsun ki insanlar ziyandadır…. bugünün muhasebesi ve ziyanda olan hayatlar…..
geçip giden ömür ve bomboş bir amel defteri….Rabbim cumlemizi uyandırsın çok geç olmadan..
Hayirli gunler adminim..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Hayirdir insallah..
"9. 12 ve 3 ün önünde"
adminim biliyorsunuz bu saatleri Vakitleri gösteren saatin, gece ve gündüzden bir vakti gösterdiğini..
yani gündüz 9. 12.3. var ve gece aksam 9.gece yarisi 12 ve gece yarisindan sonra 3 var

herşeyi bir zahiri birde batın yönü vardır ..Her zahirin bir batını vardır ..
kazaniyorum derken bunun yaninda batın yönünde kazandiklarimizin yaninda cok degerli olan kaybediklerimizde vardir..!!
bir yandan kazanir gibi görünurken;diger yandan kaybettiğimizin farkında bile değiliz.

hangisi oldugunu belirtmediginiz icin..gece ile gündüzünüzu kariştirdiginizdan bir cukur,bir sıkıntıya, bosluga,bir ailevi soruna düştüğünüzü ;
hayatın gidişinin düzene sokulmasının tekrar sizin elinizde olduğuna yorumlanir..
ayrica kendi hakikatinden kendi kendisinden uzak düşmüş Sevgili Dost!!9. 12 ve 3. saatlerinde bir seyi birini mi bekliyordunuz..?sırıtık.:,
Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersin...? diye sorduklarin da kim gelirse gelsin de tek bir azrail gelmesin dediginizi duyar gibi oldum...dfgtn
Rabbim her seyin en iyisini bilendir ben kendi kabim ve bilgimce boyle yorumladim..

Hayirli gunler adminim..
:tüüh:,
Öncelikle yorumunuz için ALLAH(c.c.) razı olsun adminimacilangul1

Rüyamı adeta ''bir bilmecem var çocuklar'' der gibi yorumladığınız için ilginç::.????? yinede teşekkür ederim.
Evet haklısınız rüyamda gece mi gündüz mü olduğumu belirtmemişim tabiki yorumunuzda bilmece gibi olması normaldirsırıtık.:,

Rüyada gündüzdeydim henüz akşam vakti olmamıştı da sanki ben saati yeni almışımda bak yeni saatim nasıl der gibi bileğimdeki saati birine gösteriyordum ve o bahsettiğim çukurlarıda ozaman gördümxxzzl..
Yok adminim saat 9. 12. 3 gibi birini beklemiyorum da beklediğim (sizlere bahsettiğim) önemli birşey var elbet, kesin satış kararı verilmiş olan o mesele hal olunca, millet uzayda çadır kurup kamp yaparken kendisini halen taş devrinde sanan ve burda(köyünde) orman kanunları geçerli diyen benim kayınçıya güzel bir ders vermek, herhalde ben anlatamadım ama siz meseleyi anladınız adminimçook kommiik
Kısa bir açıklama: saat bileğimde ve ben onu birine gösteriyor gibiydim ve gündüz idi (gece saat gözükmezki zaten:D)

Du ile, hayırlı akşamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah cc. cumlemizden RAZI olsun..bir sey degil!ben yorumumu yaptim artik gerisi size kalmis.. istediginiz gibi keninizce yorumliyabilirsiniz..
Rüya ve Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona kendi Nefsine Göre Elbise Biçer ...

Siz hiç kimseye anyayı konyayı ,kenyayi ,bileğinizdeki saati birilerine göstermeye gerek duymayin!!
Allah unutmaz! Sadece tehir eder.Beşer zulmeder kader adalet eder
‎''Her Zaman Yasadıklarınla Değil; Yaşattıklarınla Anılırsın. Ve Sakın Unutma, Ne Yaşattıysan Elbet Birgün Yaşarsın. . . !

Yoksul ihtiyarın biri gittiği her yerde: “Kim ne ederse karşılığını mutlaka görür. Sanma ki, kötülük edenin kötülüğü yanına kalsın” diye tekrarlardı.
Kadının biri, her gün onun bu sözlerinden bıkmıştı. Bir gün “Şuna bir kötülük yapayım da, görsün bakalım herkes ettiğini bulacak mı?” diye bir plân yaptı.
İhtiyar dilenci evinin önünden geçerken içine zehir koyarak hazırladığı böreği ona verip: “Al bunu, senin için yaptım” dedi.
İhtiyar çok memnun olmuştu. Hemen torbasına koyup karnını doyurmak için köyün dışında bir çeşmenin başına gitti.

Böreği çıkardı, tam yemeye hazırlandığı sırada uzaklardan geldiği belli olan bir asker: ”Amca çok uzak yollardan geliyorum. Çok açım.
Şu börekten bir miktar versen de yesem olmaz mı?” dedi. İhtiyar hiç tereddüt etmeden torbasından çıkardığı böreklerin tamamını ona verdi.

Kendisi de torbasında günlerden beri sakladığı kuru ekmeğini yemeğe başladı. Asker afiyetle böreğin tamamını yedikten sonra çeşmeden de su içip adama duâ ederek ayrıldı.
Günlerdir kendisini bekleyen annesine kavuşmak için yola çıktı. Eve geldi gelmesine, ama “Yanıyorum, ölüyorum!” diye feryat etmeye başladı.
Annesi askerden gelen oğlunu bağrına basmış, sevinmesi gerektiği yerde üzülüyor, oğluna ne olduğunu anlamaya çalışıyordu:
“Oğlum ne oldu sana? Dokunacak bir şey mi yedin yoksa?” diye sordu. O, zararlı bir şey yemediğini,
sadece bir ihtiyarın yemek üzere torbasından çıkardığı böreği kendisine verdiğini ve adamın merhametine hayran kaldığını söyledi. Kadın:
“Eyvah oğlum! Seni ben zehirledim.

Adamcağız ‘Eden bulur’ diyordu. İşte ettiğimi buldum!” diye feryad u figân ile yırtınmaya başladı, ama iş işten geçmişti…
Kader mutlaka adâlet eder. Bu dünyada her zaman ve zeminde hakkımızı alamayız belki.
Kimi zaman zulme hedef olurken, kimi zaman da biz haksızlık eder, zulme sebep oluruz.
Kadere imân eden, “Ah ne yaptım, ne ettim de bu başıma geldi?” diye isyanvârî bir tutum takınamaz.
Çünkü, ne zaman, nerede, kime karşı, nasıl bir haksızlık yaptığını bilemez.
Dün ne yediğimizi unuttuğumuza göre, kime, ne zaman, hangi yanlışı yaptığımızı nasıl aklımızda tutabiliriz ki?
İşte kader, ezelden ebede, her şeyi bir anda kuşatıp görür ve herşeyin hakkını verir. “İnsan zulmeder, kader adâlet eder” hakikati ortaya çıkar.

asagidaki konuyu okumanizi rica ederim.. hayirli aksamlar..

gulqx.gif

https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/30830-ruyalar-hakkinda-bir-itiraf.html

Üst Alt