• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Ölmüş babayı görmek

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölen babayla telefonda konuşmak

selamün aleyküm;babam vafat edeli 3 ay oldu.Sürekli rüyamda görüyorum.Dün gördüğüm rüya farkliydi.Telefonum çaliyor babam ariyor, ama farkli bir yer yurt disindan aradi.Cevap verdim baba nasilsin dedim, iyiyim kizim dedi.Hic aramiyorsun dedi.yine cok heyecanla uyandim.Yorumlarsaniz mutlu olurum.:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam merhabalar Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ins.
Hayirdir inşallah..
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu olurmu ?
bir gun sizi de unutmasinlar..
Hepinizin ölmüşlerine rahmet gelsin İnşallah bizlerde rahmetle anılırız.

Rüyada ölmüş babayı görmek ;
babanızdan aldığınız, sizi özel kılan değerleri simgelerken, vefat etmiş babayı görmek aynı zamanda ;
sahip olduğunuz özellikler için sevgili babanıza müteşekkir olduğunuzu, onu çok sevdiğinizi ve özlediğinizi ifade eder ..

resattt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölen babamızı görmek

Selamün aleyküm, ben babamı üzdüm, sözünü hiç dinlemedim hasta olduğu zaman 5 ay başından ayrılmadım, su yemek hep ilgilendim, çocuk gibi baktım ve rüyama geldi. Temiz elbiseli yüzü temizdi gülümseyerek elini öptüm. Anlamı nedir? Allah razı olsun hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam başınız Sağolsun ... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlerede Allahtan sabırlar dileriz.
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz..

Rüyaniz Hayr olsun..Bu bir bilinçaltı rüyası da olabilir..
Rüyada ölmüş babayı görmek;
Rüyada ölü görmek korkulacak bir durum değildir. Çünkü ölü rüyaları da hayra yorulur.
Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.
babanızdan aldığınız, sizi özel kılan değerleri simgelerken bu kıymetli değerlerin farkında olmanız ve Ondan kalan emanetlere sahip çıkın..

Rüyada ölen birini diri görmek;
aslında nasıl olduğuna bağlıdır. Yani gördüğünüz kişinin kıyafeti, yüzü ve söyledikleri ya da yaptıklarına göre çeşitli anlamlar çıkmaktadır..

Rüyada ölmüş babasını güler yüzlü ya da temiz kıyafetli görmek;
babası, öbür dünya da rahat ve ferah olduğuna ya da bu rüyayı gören kimse istediği şeye kavuşacağına ya da makam sahibi olabileceği anlamına gelir.
İşlerinin ise yoluna gireceği bilinir...

Rüyada Ölmüş Babanın Elini Öpmek;
İş hayatında çok büyük sorunlar yaşanacağına, bu sorunların çözümü ve daha da büyümemesi için aile büyüklerinin birisinden büyük bir yardım görüleceğine, bu yardım sayesinde yaşanan sıkıntının son bulacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret eder...Her şerrin içinde bile bir hayır vardır
selametle..

aynurlar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölmüş babayı görmek

Selamünaleyküm benim babam 7 ay önce vefat etti, ben cok icleniyor ve cok özlüyorum. Bu sabah rüyamda cok uzun otobüs gördüm ve icinde akrabalarim vardi güya ölmüs olanlar. Sonra ablamla babam geldi ablama dedim otobusu görüyormusun yok dedi ben birsey görmüyorum. Sonra babam benim elimi tutmus ablamda benim elimde kosarcasina gittik ama hizli hizli. Sonra evimizdeyiz ev cok buyuk 3 katli ve güzel, cok kalabalik her yer insan doluydu. Babam hasta yataginda cok moralsiz üzgün. Neyin var diyorum, basim ve boynum agriyor dedi. Basinda insanlar. Su getireyim mi dedim, kostum su almaya asagiya ama cok agliyordum. Kasikla su aldim merdivenden cikarken avluda kadin ezan okuyodu cok guzel sesi vardi, agliyarak kostum babamin yanina. Kimse yoktu yaninda ve sinekler konuyordu, kücük kücük sinekler yüzüne konuyordu cok korktum öldümü yoksa diye, eüzü besme cekmeye basladim, kasigi hazirladim ve o sirada uyandim ama besmele dudaklarimda söylüyordum. Ne olur bana bunu yorumlayin, cok ügünüm. simdiden ALLAH razi olsun sizden.
Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam başınız Sağolsun ... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlerede Allahtan sabırlar dileriz.
Bismillahirahmanirrahim her Rüyayi yorumlamaya başlamadan evvel Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi ,vicdanimi ,aklımı ve ihlas, samimiyettimi koyarim..

Rüyaniz Hayr olsun..Bu bir bilinçaltı rüyası da olabilir..Rüyanız babanıza olan hasret ve sevginizi yansıtmaktadır.
Rüyada ölü görmek korkulacak bir durum değildir. Çünkü ölü rüyaları da hayra yorulur.
Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.
babanızdan aldığınız, sizi özel kılan değerleri simgelerken bu kıymetli değerlerin farkında olmanız ve Ondan kalan emanetlere sahip çıkın..

Rüyada ölen birini diri görmek;
aslında nasıl olduğuna bağlıdır. Yani gördüğünüz kişinin kıyafeti, yüzü ve söyledikleri ya da yaptıklarına göre çeşitli anlamlar çıkmaktadır..

Rüyada ölen babayı üzgün bir şekilde görmek;
Bu rüyada kişi babasının üzülme sebebini hatırlıyorsa rüyayı ona göre analiz etmelidir. Fakat rüyada ölen babayı üzgün bir şekilde görmek genel olarak olumsuz şekilde yorumlanmaktadır..

Rüyada ölmüş bbabayi hasta yatağında çok moralsiz görmek;
onun dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder...

kul hakkı, ödenmemiş borçlar, ibadetler gibi hesapları burada ödeyemezsek haliniz yaman!öbür tarafa Kul HAKKI ve ödenmemis Hesaplar ile gitmeyin!!
ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir.inş.babaniz ardinda Hayırlı Evlatlar birakmıştir..kapanmamiş,ödenmemiş, hesaplari var ise Allah rızası için kapatin..
Allah Tüm ölmüşlerimize rahmet ve mağfiret eylesin...

Rüyada Euzü Besmele Çekmek;
Allah’a sığınmış ve ona canı gönülden bağlanmış kimse anlamına gelir.
Selametle

https://www.islamiforumlar.net/gonulden-gonule-dertleselim/29181-olmus-anne-babamiza-dua-edelim.html

ogacar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş babayı görmek

Selamun aleyküm, rüyamda ölmüş babamı gördüm ve bana gülümseyerek para veriyordu. Yorumlarınız sevinirim, Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ölmüş babayı görmek;rüyamda ölmüş babamı gördüm ve bana gülümseyerek para veriyordu;
Rüyada ölünün para vermesi, ölüden para almak; ummadığınız bir yerden rızka veya paraya sahip olmaya işaret etmektedir.

Öfkeli anında kimseye cevap verme. ... söz söyleme, gönlünü Allah c.c nin zikriyle dinginlestir.
Gitme sana hakaret edenin yanina ki üzmek için bile bulamasin seni...
Gönül kalp kirmak Hakki incitmektir bil ki ...

Bu sebeple Ondan ötürü sever ve edepli davraniz insanlara güzel kardeşim. Hz. Ali k.a.v edep aklın suretidir demiştir.

Geçmişi geri getir sadece onun üzerinde bir şeyler inşa etmek istiyorsaniz!! Gönül sızım...
acilangul1

ölüm gerçek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Selamunaleykum, babam şiddetli karın ağrısı ile ameliyata girdi ve ameliyatın ardından vefat etti.
Gördüğümüz üç rüya şöyle:
1.Babam gözleri kapalı yan yatıyor iken gözlerini açıyor. Rüyayı gören "herkes seni öldü diye biliyor ama bak ölmemişsin" demiş ayağa kalktığında yüzünün yan tarafı bembeyazmış.
2.Babam çok kalabalık bir ortamda yan yatıyor gözleri kapalı. Ben gitme vaktimin geldiğini söyledim o da hemen ayağa kalktı benle gelecek. Göz göze geldik gözleri capcanlı bakıyor. "sen öldün bizle gelemezsin" dedim.
3.Babam yeşil, bele kadar uzanan çimenlerin içinde. Avucunu aç sana bişey vericem diyor. rüyayı gören: "olmaz alamam sen ölüsün" diyor. Bu rüyalarla ilgili sizin yorumunuz nedir. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kardeşim, Rüyaniz hayr Olsun.
Allah Rahmet eylesin Başınız sağ olsun,ona dua edin...
hey gidi dünya hey!!Bugün varız yarın yokuz .
Zaman su gibi akıp geçmekte hergün ölüme daha da yaklaşmaktayız tek gerçek ölüm sonrası hayat AHİRET ...
Rüyalarınız bu sorularin birer yansıması

olayları çok derin konulardır, bu rüyaların çözümlemesi sizin rüyayı gördüğünüz andaki duygusal durumunuza vicdan muhasebesi ile yakından bağlıdır.
inşallah amelleri iyidir. Bizimde gidiceğimiz yer orasi ...

Ölüm Bir Son Değil; bir başlangıçtır, geride kalanlarin imtihanidir..
doğumla bu âleme kavuşulduğu gibi, ölümle de bir başka âleme kavuşulacaktır.

özlemleri, hasretleri simgeler.yaşamın acımasız olduğunu düşünüyorsunuz oysa her yaşanan
her şeyin bir sebebi ve hikmetti vardir..Allah Hiçbir şeyi Boşa Yaratmamamış,yapmamamıştır..
bu rüyalar ölüm korkusunu da simgelemektedir..
bir arayış içinde olduğunuzu, çoğu zamanda ilahi bir mesaj - yardım almak, yol gösterici birini bulmak arzunuzu simgeler.

Ölülerinize ,kardeşinize hediye gönderin…
zaman sûfilerinden Beşşar bin Galip anlatıyor.

Vefatından sonra Rabia’yı (Sûfi v. 801) rüyada gördüm. Daha önce ona çok dua ediyordum. Dedi ki:
— Ey Beşşar, senin hediyelerin ipek mendillerle örtülü, nuranî tabaklar üstünde bize geliyor.
--Ben Nasıl olur bu? dedim. O:
— Bu hediyeler diri müminlerin duasıdır. Onlar ölülere dua ettikleri zaman, o dua nuranî tabaklar üstünde, ipek mendiller içine konulur. Sonra, hangi ölü için dua edilmişse ona getirilir ve bu falanın sana hediyesidir, denilir.

Dün gece yine aynı duyguya kapıldım ;ölüm korkusu..........
eskiden yalnız kalmayı severdim insanlardan kaçardım kendi kendime vakit geçirEcek bir çok şey bulurdum ...şimdi de bu duygu ara sıra oluşuyor içimde .ama herkesin uyuduğu saatlerde benim yalnız kalıp uykuya dalmam beni bu ölüm korkusuna itiyor.geceleri hiç sevmiyorum artık .
"toprağa girmek ve de tek başına" bu cümle beni mahvediyor artık .
bunun çok normal olduğunu söyleyen ve yeni bir hayat kapısı olduğunu hissetmeme ve de inanmama rağmen ..
aslinda şunu düşünüyorum : BEN YÜZLEŞMEYE KORKUYORUM .BİLEREK YA DA BİLMEYEREK YAPTIĞIM GÜNAHLARDAN KORKUYORUM .
bu dünyada herşeyden kaçabilirim ,kaçabiliriz ...ama ahirette naparım diyorum .

yeni öğrendiğim bir ayeti okuyorum artık bu korku gelince ve iyi şeyler düşünüyorum ,iyi şeyler ve ibadetlerimi yapmaya Çalışıyor ve dünya meselelerine geri dönüyorum.

“Bismillahirrahmanirrahim”
De ki: Benim namazım, ibadetim, hayatım ve ölümüm hep âlemlerin Rabbi Allah içindir. (EN'AM/162)

Mavisiyah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat eden babamı görmek

Merhabalar.
Rüyamda bir odaya giriyorum herkesle selamlaşıyorum tek tek. Sonra vefat etmiş babamın da geldiğini görüyorum ve mutlu oluyorum, yanına gidip öpüyorum sağ yanağını ama solunu öperken itiyor beni sonrada uyanıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr Olsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz.

Rüyada Selam Vermek;
Rüyada verilen selâm, gelecek hayırlı bir habere çağrışım yapar. Bazen hayırlı dua almaya, dua etmeye ilim öğrenmeye bazen de güzel söz işitmeye, yorumlanır.
Kimi yorumcular rüyada verilen selâmı hayra işaret saymışlardır.

"yanına gidip öpüyorum sağ yanağını "
İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye,( yani hayrı devam eden iyilik,Herkesin faydalandığı ve varlığı devam ettiği müddetçe sevabı da devam eden hayırlardır. Câmi ve mescidler, mektep ve medreseler, hayır vakıfları )istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat."[1]
hayırlı evlat,hayırlı ameler yaptığınızda rahmetli babaniz bundan istifade edebiliyor...

"solunu öperken itiyor beni "
Her yaptığımız doğru yada yanlış birer halkalar zincirinden oluşur.Doğrular doğruyu yanlışlar, yanlışı ortaya çıkartır ve o şekilde de bir netice oluşur..bu bizi de vefat etmiş olan anne ,babayı da mezarinda olumlu yada olumsuz etkiler... Allahu alem....

https://www.islamiforumlar.net/gonulden-gonule-dertleselim/29181-olmus-anne-babamiza-dua-edelim.html

hakan14531

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyamda vefat eden babami gördüm.

Selamunaleykum. Bundan 2 yıl önce vefat eden babami rüyamda gördüm, sağ olan annemle beraber benimde doğduğum 40 yıl önce yaptırılan ancak sonradan başkasına satılan evimizin mutfağında mangal yapıyorlar. İçeri giriyorum, babam hoşgeldin oglum gel kenan ye diyor. Yanan mangal ve üzerinde pişen şis kebaplari da gördüm. Babam bir lavasa bir miktar et çekerek bana uzattı. Yorumlarsaniz Allah sizden razi olsun yorumlamasanizda razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ins.
Hayirdir insallah..
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu olurmu ?
bir gun sizi de unutmasinlar..

Rüyada ölmüş babayı görmek ;
babanızdan aldığınız, sizi özel kılan değerleri simgelerken, vefat etmiş babayı görmek aynı zamanda ;
sahip olduğunuz özellikler için sevgili babanıza müteşekkir olduğunuzu, onu çok sevdiğinizi ve özlediğinizi ifade eder ..

"Yanan mangal ve üzerinde pişen şis kebaplari da gördüm."
Hastalık, dert, sıkıntı, üzüntü olarak alınır.selametle
..

Seryilmaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Selamünaleyküm öncelikle rüyamda babamı mezardan çıkartmışlar ve sanki ameliyat ediyorlardı ben ağlayarak yeter 3 seferdir olmuş babamı mezarından çıkartıyorsunuz ne istiyorsunuz diye ağlıyordum acaba bu rüyada anlatılmak istenen ney yorumlarınız sevinirim

Kbrygt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat eden babayı görmek

S.a çok sinir bozucu bi rüya gördüm üç yıldır babamı kaybettim ve çok zor günler geçirdim herşeye şahit oldum çok seviyorum babamı da . Dün gece kayınvalidemle babamın evlendiğini gördüm rüyamda ikisi de uyanmış yatakta oturuyorlar, çok sinir oldum ya ne anlama geliyor acaba kayınvalidemi de pek sevmem ne anlama geliyor çok merak esiyorum lütfen yorumlar mısınız ?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada vefat eden babayı görmek

Merhabalar babamı kaybedeli 3 ay olucak ilk başta hiç görmüyordum ama sonra görmek için çok dua ettim çok ağladım çok yalvardım ve artık her gece rüyamda babamı görüyorum mutlaka ve her gördüğümde guleryuzlu görüyorum. Yaşamı boyunca da olduğu gibi birilerine takılıyor, sakalasiyor, kahkahalar atıyor. Gülerken gözlerinin içi parlıyor hep aile dostlari arasindayiz. Hep gülerken görüyorum babamı acaba anlamı nedir çok merak ediyorum...

Üst Alt