• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Ölmüş babayı görmek

nazan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli aksamlar, rüyamda bir ay önce vefat eden babamı gördüm. Banyodaymış ve bana sesleniyor. Yanına gidiyorum ve eli ile yüzünü duvara dayamış, soluk soluğa zor nefes alıyordu. Banyoda çok kaldıgın için mi böyle oldun baba dedim. Cevap vermedi. (babamin vefat nedeni, kalp, solunum) Yorumunuzu bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı aksamlar Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu ..olurmu ?
bir gun sizi de unutmasinlar..
Hepinizin ölmüşlerine rahmet gelsin İnşallah bizlerde rahmetle anılırız.
bilinc alti bir ruya olabilir..
Ecel gelirse bu cana kalp solunum bahane..ruyanizda sucluluk, vicdan azabi ve sanki bazi konularda cevap arayisi var Hayirdir..
Sizi bir sey mi rahatsiz ediyorda bu tip ruya gormussunuz kardesim..

Ecel saati şaşmaz…
“Zamansız öldü! Genç yaşta gitti!” gibi cümleler ne kadar anlamsız aslında. Sevdiklerimizi bizden alan şeyi bazen deprem sanıyoruz
bazen bir kaza bazen bir hastalık. Elbette insan tedbirini almalı. Ancak tedbir alırken bile ecel saatinin şaşmayacağını unutmamalı.
Sevdiğini kaybeden insanlar gidenin zamansız değil eceliyle gittiğini bilerek arkasından ağıt yakmaktan çok dua etmelidir...
Evlat acısı yaşayan bir anne için bunu kabullenmek elbette kolay değildir. Ancak evladını kim yaratmışsa o teslim almıştır.
Yaratan insanı bazen vererek bazen alarak imtihan ediyor. Verdiğinde şükrümüzü aldığında sabrımızı ölçüyor.
Yarabbi! Ömründe ölümünde hayırlısını nasip et.
Yarabbi! Kaldıramayacağımız bir yükü yükleme omuzlarımıza.

Ecel gelince cana..Baş ağrısı bahane
Mezar taşıma yazsınlar..Bugün bana yarın sana!
Hayirli geceler..

https://www.islamiforumlar.net/gonulden-gonule-dertleselim/29181-olmus-anne-babamiza-dua-edelim.html

nermin kahya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş babayı görmek

Selamün aleyküm, merabalar. Benim sizden ricam gördüğüm rüyanın yorumlanması. Rüyamda ölmüş olan babamı tekrar kefen içinde ve bana gülümserken gördüm, yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam merhabalar Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ins.
Hayirdir insallah..
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu olurmu ?
bir gun sizi de unutmasinlar..

Rüyada ölmüş babayı görmek ;babanızdan aldığınız, sizi özel kılan değerleri simgelerken, vefat etmiş babayı görmek aynı zamanda ;
sahip olduğunuz özellikler için sevgili babanıza müteşekkir olduğunuzu, onu çok sevdiğinizi ve özlediğinizi ifade eder ..

'ölmüş olan babamı tekrar kefen içinde ve bana gülümserken gördüm "
Allahu alem sizden RAZI ve memnun olduguna ve sizin de sevgili babanızın büyük eksikliğini hissettiğinizi işaret eder..
Hayırlı bir evlat sahibi olmak kendisin de hayırlı evlat olmasi yolundan gecer..
hayirli gunler..

kenan77

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm.

Ben 1 hafta önce 9.5 yıl evvel keybettiğim rahmetli babamı gördüm rüyamda. Beğendiğim ve Allah'tan helalim olmasını dilediğim bayanla yürürken rahmetli babam karşımıza çıktı. Elinde torbasında bulunan bir takım elbise ve çok hediyelik eşyalar vardı. Yük olmasın diye rahmetli babamın elinden aldım hepsini. Bana tebessüm etti. Elini öptüm. (Muhteşem bir duyguydu) o arada benim sesim çıkmıyordu. Babam da konuşmuyordu. Sadece gülümsüyordu. Yanımdaki bayanı rahmeti babamla tanıştırmak istedim. Sesim yine çıkmadı. Yanımdaki bayan rahmetli babamın elini öptü ve babam da o bayanın alnından öpüp ona gülümsedi. O rüyayı gördükten sonra içim huzur doldu. Ne anlama gelebilir acaba?

Allah'u Teala razı olsun sizden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Allah Babaniza Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ins.
Hayirdir insallah..
Merhum Babaniza dua edin...bir gun sizi de unutmasinlar..
Rüyada ölü görmek korkulacak bir durum değildir. Çünkü ölü rüyaları da hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.

Rüyada bir ölünün elinden bir şey almak helal bir kısmettir..umudunuzu kaybediğiniz bir olay ya da nesne, insana kavuşmaniza da yorumlanir...
helalin olmasını dilediğin bayanla evlenmenize de yorumlanir..evlenirseniz ins.neslinizden hayırlı evlatlar sahibi olacağınıza da alamettir..
cumlemizden Selamet ile Hayra kalin..

kenan77

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Allah razı olsun. Hayırlı olsun inşallah.

akare30

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş olan babamı gördüm

İyi günler, normalde çok fazla kabus görürüm geceleri ama bu sefer bir farklılık oldu ve paylaşmak istedim.

Dün gece rüyamda ölmüş olan babamı gördüm. bir sokaktan geçtim. eski mahalleler gibiydi.
Tam karşımda yerden 2-3 merdiven yuksekte bir dukkan tarzı bir yere girdim. ne tam bir evi nede bir dükkanı andırıyordu. Kapıyı açtım karşımda ölmüş babam oturuyor. Ayaga kalktı. ( dipnot: amatör bir baglamacıyım ve bir kaçtane bağlamam var) para lazım olduğu için sazlarımı satmamız gerektiğini söyledi ve o anda bir adam eskici gibi belidi ve sazıma 400 tl fiyat verdi.
Bende babamdan satmamasını rica ettim. Çok az da olsa diretti ban ama sonra sazı satmaktan vazgeçti ama orda bulunan bir kaç esyayı sattı ve 20 tl aldı adamdan. Bende cebimde para olduğunu biliyorum, bulunduğumuz yerden çıkarken elmi cebime attım para çıkarttım ve tam babama verecektim ki... rüyadan son hatırladığım bu.

Allah aşkına bu nedemektir, kafam çok karıştı, yardımcı olacak bir arkadaş vardır inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler merhabalar Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ins
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu olurmu ?bir gun sizi de unutmasinlar..

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ölmüş babayı görmek ;babanızdan aldığınız, sizi özel kılan değerleri simgelerken, vefat etmiş babayı görmek aynı zamanda ;
onu sevdiğinizi ve özlediğinizi ifade eder..
desenize Siz de Âşık Veysel gibi bağlama çalanlardansıniz.. dikkat edin kaderiniz de ona benzemesin..!!

"para lazım olduğu için sazlarımı satmamız gerektiğini söyledi "
Rahmetli babaniz Size ;İçinde bulunduğunuz ya da yaptığınız bir işin Size faydadan çok zarar ,laf, dedikodu,Ayrılık ve Yalnızlık,huzursuzluk getirdiğini,anlatmaya çalışmış AllahuAlem..Selametle..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/30521-insanlar-neden-kabus-gorur.html

akare30

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Allah razı olsun

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş babayi görmek

Merhaba. Rüyada ölmüş babamı gördüm. Ben bir ay önce babamı kaybettim.Rüyamda babamın ölüsünü eve getirmişler morg da yer yokmuş,annemde babamın yanına uzanmış yatıyor anne oradan çabuk kalk diye bağriyorum. Sonra kendiliğinden kalkıyor zaten baban rahatsız oldu diyor ve annem babami odadan odaya taşıyor.Abimde babam rahat etsin ve çocuklar korkmasın diye yatak odasına götürüp yatırıyor.Sonra kendimi birden uçağın içinde buluyorum,uçağın içinde uykum geliyor uyuyorum indiğinde uyanıyorum ve pencereden bakiyorumki köyümüze gelmişiz.Annem abilerim oğlum beni bekliyorlar babami defnetmek için.Birden yine evde oluyoruz babami defnetmişiz rahata kavuşturduk derken çocuklar dedemiz geri gelmiş yatakta yatıyor diyorlar.Rüyayı gördükten sonra içim çok huzursuz oldu korkmaya başladım.Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba başınız Sağolsun ... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlerede Allahtan sabırlar dileriz.
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz..

Rüyaniz Hayr olsun..Bu bir bilinçaltı rüyası da olabilir,yaraniz cok taze..olaylardan etkilenmiş olabilirsiniz..

Rüyada ölmüş babayı görmek;Rüyada ölü görmek korkulacak bir durum değildir. Çünkü ölü rüyaları da hayra yorulur.
Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.
babanızdan aldığınız, sizi özel kılan değerleri simgelerken bu kıymetli değerlerin farkında olmanız ve Ondan kalan emanetlere Anneniz gibi sahip cikmaniz gerektigine yorumlanir...üzgün olduğu dönemlerde kişinin kaybettiği sevdiklerinin canlanmasını, kendini güçlü hissetmesini icin latif ve değerli bir rüyadır.

Rüyada bir uçağa bindiğini görmek; sevdiğiniz insanlardan güzel haberler alacağınıza işarettir. Bu haber büyük ihtimalle sizi görmek isteyen, size gelmek isteyen bu kişilerin yolculuk haberi hakkında olup, buna sevineceğini gösterir.
Havalanan uçakta olduğunu gören, isteyerek yaşantısını değiştirecektir.Allahu Alem

Eğer hala ANNENİZ sizinleyse,şimdi onu her zamankinden daha çok sevin ve onu hiç incitmeyin….
anne babanın duası da bedduası da tutar...İnsan ne ekerse onu biçer!!Bunu bir gün inşallah anlayacaksınız...
aslında sadece Annelerimiz için değil tüm sevdiklerimiz için geçerli…Elimizde olanın kıymetini kaybetmeden önce bilelim ..Selametle Hayra kalin..

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş babayi görmek

Allah razı olsun.Dostlar sağolsun.Yorumunuz için teşekkür ederim.Sağlikla kalın hayırlı günler dilerim.

kenan2516

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölmüş babayı görmek

Merhaba, Babamı bundan 7 yıl önce kaybettik. 2007 yılında vefat eden babamı, rüyamda hasta olarak görüyorum ve ilgilenmiyorum, pek sıradan karşılıyorum. Sonra ise babam ölüyor ve ben bunun pişmanlığını yaşıyorum. Babamın son günleriydi keşke ilgilenseydim diyorum ve bu rüyayı ikinci kez görüyorum. Mezarlığa gidip sık sık dua ederim, öyle çok mesafeli de değilim ama hala bu rüyayı neden görüyor olabilirim? ve ne anlama geliyor? Yardımcı olabilirmisiniz rica etsem ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba mekanı cennet olsun Allah babaniza rahmet eylesin Günahlarını Affetsin...
Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu ..olurmu ? bir gun sizi de unutmasinlar..

Rüyanız babanıza olan hasret ve sevginizi yansıtmaktadır.
ayrica umudunuzu kesttiginiz bir kisi veya olayda kisa bir zaman sonra tekrar gundeme gelecegine yorumlanir..Allahu alem..
bilinc alti bir rüya da olabilir..

rüyanizda sucluluk, vicdan azabi ve sanki bazi konularda cevap arayisi var Hayirdir..Sizi bir sey mi rahatsiz ediyorda bu tip Rüya görmüşsunuz kardeşim..?

Rüyada ölmüş olan babayi hasta olarak görmek;
onun dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder...

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek onun adaşı yahut yandaşı olan birinin vefat etmesine ya da Sizin vicdan azabi çekmenizede işaret olabilir...

kul hakkı, ödenmemiş borçlar, ibadetler gibi hesapları burada ödeyemezsek haliniz yaman!öbür tarafa Kul HAKKI ve ödenmemis Hesaplar ile gitmeyin!!
ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir.inş.babaniz ardinda Hayırlı Evlatlar birakmıştir..kapanmamiş,ödenmemiş, hesaplari var ise Allah rızası için kapatin..
Allah Tüm ölmüşlerimize rahmet ve mağfiret eylesin...Selametle...

ceng19

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölmüş babayı görmek

Selamün aleyküm 1983 yılında babam vefat etmişti. 40 yemeğini büyük abim kendi evinde vermek istedi.tüm aile oraya gitti.beni evde bıraktılar.çok üzülmüştüm.ortaokulda okuyordum.akşam okuldan geldim.evde yalnız başıma idim.akşam ezanı okunmuştu.yiyecek bir şeyler azırlamak için mutfağa gittim.sofrayı serdim.siniyi ve yemeği getirdim.tam sofraya oturmuştumki,babam duvarın içinden geçerek odaya girdi.çok şaşırdım,şaşkınlığım bir yana aklımdan öldüğü falan hep gitti.ya baba kapıdan gelsene dedim.o bana gülerek,oğlum bize her yer yol dedi.biz istediğimiz yerden geliriz dedi.ben o şaşkınlıkla baba sanada tabak getiriyim,yemek yiyelim dedim.o yine gülümsedi ve sen yemeğini ye dedi.ben tabak ve kaşık getirip koydum sofraya yinede.o somyada otururken ben yemeğimi yedim.yemek esnasında konuştuklarımızı hatırlyamadım hiç.yemek bittikten sonra yine sofrayı kaldırıp yanına geldim.bana,oğlum benim vaktim doldu gitmem lazım dedi.ya baba akşam akşam nereye gidecen dedim.o gülerek vakit tamam gitmem lazım dedi ve kakıp yine geldiği duvara doğru yürüdü.ben baba kapıdan gitsene dedim.bana doğru dönerek biz geldiğimiz yerden gideriz diyerek duvardan geçerek kayboldu gitti.sabah uyandığımda onun oturduğu yerde uyuyup kaldığımı gördüm.çok şaşkındım.acaba rüyamı gördüm diye düşünürken,aklıma siniye onun içinde tabak ve kaşık koyduğum geldi.mutfağa gittim ve sinide yemek yediğim tabağın yanında temiz bir tabak ve kaşığın daha olduğunu gördüm.çok sevindim ve çok duygulanmdım.bunu seneler boyu düşündüm,bazan da çoğu kişye sordum. net bir cevap alamadım.aradan seneler geçti.evlendim,çocuklarım oldu.küçük kardeşimin evleneceği vakit yaklaştığında evi büyütmemiz gerekti.evi ikiye böldük.ve seneler önce babamın 40 yemeğinde duvardan geçip,geldiği yer benim evimin dış kapısı oldu.o zaman için aklımdan çıkıp gitmişti.aklıma geldikçe hala,hem senip,hem hüzünlenirim.saygılarıma,allah,ın rahmeti üzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam mekanı cennet olsun Allah babaniza rahmet eylesin Günahlarını Affetsin...
Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu ..olurmu ? bir gun sizi de unutmasinlar..
ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir.inş.babaniz ardinda Hayırlı Evlatlar birakmıştir..kapanmamiş,ödenmemiş, hesaplari var ise Allah rızası için kapatin..Selam ve Dua ile..

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada vefat eden baba'yı görmek

hayırlı günler; Annem rüyasında vefat eden babamı görmüş.Babam anneme küçük bir çocuğa neden bakmadın diye kızıyormuş.Küçük kardeşim yok ama olmuş gibi görüyor annem anlamı nedir ? teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler mekanı cennet olsun Allah babaniza rahmet eylesin Günahlarını Affetsin...
Hayırdır inşallah diyelim Rabbim Rüyasini HAYRA cikarsin!
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu .

rüyada vefat eden Eşi'i görmek;
Rüyada ölmüş birini diri görmek ;yakın zamanda iyi haber almaya işaret eder,ayrica özlemleri, hasretleri simgeler..

Rüyada ölmüş Eşi'nin kızdığını görmek ;
Rüyanızda rahmetli babanizin annenize kızmasi veya veya onun kızdığını görmesi,bu bilinç altında bir takım iç mücadele, çatışma, hesaplaşma,
vicdani muhasebe konularında ,ardinda biraktiği emanetlere gereği gibi sahip cikamama vs.babanıza danışmak, ondan akıl almak isteği olduğunu
ancak bunun mümkün olmaması sebebiyle büyük bir üzüntü duyduğuna strese girdiğini temsil eder. kabul etmekte zorlandığı bazı gerçekleri artık kabul etmesi gerektiğini ,
aksi takdirde,Aile dışında kılıp, yalnızlık yaşamaya mahkum olacağınızı gösterir. Hayat devam ediyor selametle..

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler; babamı rüyamda sürekli diriliyor şeklinde görüyorum en son mezardan çıkmış;tekrar doktorlar onu hayata döndürüyor ben ona yardım ediyorum babam 2 ay önce vefat etti.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt