Rüyada oğlunu görmek
Selamünaleyküm,
Bugün sabaha karsi rüyalar gördüm. Oglumu ariyordum, daha sonra bir evde oldugunu ögreniyorum oraya kosturarak gidiyordum. Oglumun ana okulundaki bir kiz cocugu kapinin disinda, bana saskin bi sekilde bakip, bana oglumun iceride oldugunu söylüyor, oglum bana sesleniyor. Kapiyi aciyorum ve oglumun kolunun kapiya sikistigini fark ediyorum, kolu morarmisti. Iceridede bir kac oglan cocugu vardi, cocuklara kiziyorum neden kapiyi acip oglumu kurtarmadiniz diye. Dahada ilginci tam size bu mesaji yazmak icin hazirlanirken, oglumda bana rüyasinda bir cocugun (ama kendisi degil) kolu kapiya sikistigini gördügünü söyledi. Oglum 3 yasinda ama bana gördügü rüyalari hep anlatir ve benzer bir rüya görmesi beni cok sasirtti.
Daha sonra sunlari gördüm. Ogluma biz, yani annem ve babamla, alisverise gidelim diyorum, bizimle gelmek istemedi, evde kalmak istedigini söyledi. Ben annemle ve babamla süpermarkete gidiyoruz ama market insaat halinde, yani tadilat yapiliyor. Alisveris yapamiyoruz. Market cok katliydi. Bizde sürekli merdivenlerden yukari cikiyoruz. Ama merdiven düz yukariya dogru cikmiyor, yani arada bi yerlerden geciyoruz, insanlar oluyor. Sonra yine yukari cikiyoruz. Daha sonrada oglumun evde yanliz oldugunu (dayisi evdeymis,uyuyormus), beni isteyebilecegini düsünüp ordan cikmak icin acele ediyorum. merdivenlerden asagiya inecekken merdivenin ikinci basamaginda bir tane ici yiyecek ve degisik seylerle dolu (yani birisi alisveris yapmis) bir alisverisarabasi gördüm. Alisveris arabasinin sol tarafindada bir cocuk arabasi vardi. ben alisveris arabasini ordan cekmek icin dokundugumda merdivenlerden asagiya düstü. Daha sonra bebek arabasinin icine baktim kücük bir bebek vardi 1,5 - 2 aylik, belki 3 aylik, ama kizmi erkekmi bilmiyorum, güzel Tatli masum bir bebekti. Bu bebegi buraya kim koymus diye sorarken, bu arabada alisveris arabasi gibi düserse derken bebegin annesi ve bir kadin daha (bebegin anneannesi gibi bir kisi) kapidan cikip geliyorlar. Bebegin annesi bebek arabasina dogru geliyor, bende kadina kiziyorum. Bebegi bebek arabasiyla basamaklarda nasil biraktinda gittin diye, alisveris arabasi gibi düsebilir dedim. Oda umursamaz bi sekilde bisey olmaz düsüncesi ile bebek arabasini aldi gitti.
Sonra ben acele ediyordum oglum evde diye, tam marketten cikarken, ben cikmistim, babam daha icerde bana meyva suyu alalimmi diye soruyor (ananas suyu idi). Bende gerek yok, biz fazla meyva suyu icmeyiz dedim (gercektede fazla icmeyiz). Sonra alayimmi almiyayimmi derken, tamam iyi al o Zaman dedim bende babama. Babam gelmeyince iceri cagirmaya girdigimde. Kirmizi büyük domates almak istedigini, aldigini, gördüm. Domatesi denemk amacli kesmisler bir Kücük masaya koymuslar. Babam domatesden yemisti, elindede bir tane büyük kirmizi domates (tarla domatesi) vardi. Ben yemedim ama domatesde gercekten cok güzelmis lezzetliymis diye görünüsünden anlayip öyle düsündüm.
Emekleriniz ve yorumlariniz icin simdiden cok tesekkür ederim.
Hayirli günler. Allaha emanet olun.