• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada merdiven görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun desenize artik bu yaşlarda Hayat merdivenlerini kah hızla kayar, kah hızla ineriz artık..
çay için teşekkürler Allah razı olsun bu veledler ile ben zor çayi keyif ve muhabet ile içebilirim...

"Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken yine aynı insanlara rastlayacağız.."
diye bunu hep çocuklarıma söylerim..kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali..aslinda bunu hep kendime söylemekteyim..
burda BATI da bir deyim vardir.."Anne, Baba bana iyi bakin büyüyünce;sizin hangi huzur,yaşlılar evine gideceğinizi ben seçeceğim "sırıtık.:,

-kızım da derki ;"Anne Kendine İyi Bak..Çünkü Ben Sana İyi Bakmayı ,Sana Hak ettiğin gibi Bakmayı Beceremedim!! hakkını helal et "hy..

Rüyada merdiven görmek;
hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder.

Merdiven inmek;
çok güzel maddi, manevi bir fırsatı kaçırmak anlamına gelir.

"Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.
Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
Öldüm der durursun, yine de yaşarsın."
Hz.Mevlana
acilangul1
kimi insanlar dua gibidir..görünmez ama dokunur sana
duyulmaz ama bırakmaz seni.Selametle Hayra kalin.

duaa..

E.s.m.a

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Amn hocam ne varmış yaşımızda şunun şurası 72 hayata yeni başladık değilmi ama :)))Gün gelir o çocuklar büyürde terkederler bizleri gün gelir çay içecek kimse bulamayız...hytta herşeyin tadını çıkarmalıyız. yorumdan şunu anladım hazırlıklı ol iki trfı keskin bıçak her an herşey olabilir:) Yorumunuz için çoook tşk ederim . İyi düşünelim iyi olsun inşALLAH:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hazırlıklı ol ya da olma;Aşk ,Sevda ,Sevdiklerin ile imtihan edilmek;keskin bir kılıç misalidir her gönül kın-ı taşıyamaz onu..
La havle velâ kuvvete illâ billah Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah'ın yardımıyla elde edilir...

Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiç bir şeyim ve hiç kimsem de yok...çocuklarım var ama Onları kendilerine faydaları yok ki bana olsun....sırıtık.:,

Nenom

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum hayırlı sabahlar. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? rüyamda bir binanin betondan yapilmis merdivenlerinden kayarak iniyordum, galiba eskiden oturduğumuz bina idi. Tam binanın kapisina geldim annem ve ablam kapının önünde beni bekliyorlardı. Merdivenden ilk kaymaya başladığımda farkında değildim ama annemle ablamı görünce onların yanına gitmek için aşaği indiğimi fark ediyorum ve eğlenmek için basamak basamak değil kayarak iniyordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı sabahlar Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada merdiven görmek ;
hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder..
desenize artik bu yaşlarda Hayat merdivenlerini kah hızla kayar, kah hızla ineriz artık..

Rüyada merdivenden kayıp indiğini görmek;
makam ve mevkiden düşmeye işarettir..Dikkat et Cennet yolundan cehennem tarafına doğru ayağın kaymasın ahiretliğim .......

"Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Ahiret yurdu, takva sahipleri için elbette daha hayırlıdır. Hâlâ akıl etmez misiniz?"
6/EN'ÂM-32

kalpsızısı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada merdiven çıkmak..

Rüyada merdiven görmek, rüyada merdiven çıkmak tabiri.
Merhabalar. Öncelikle bu rüyanın yorumunu merak etmemin sebebi bu şekilde 2. kez rüya görüyor olmamdı.
1.rüyamda upuzun bir merdiven vardı bu merdivenler rahat rahat çıkıyordum ancak arada rüzgar esiyor yüzüme arılar çarpıyordu.
2. rüyamda ise bir binanın sanırım 2. katına çıkacağım bina oldukça eski bir bina. Asansörle çıkmayı düşünüyorum ancak asansör bozukmuş bende içinde kalabilirim düşüncesiyle merdivenden çıkmaya başlıyorum. Ancak çok zor çıkıyorum ellerimde ağır poşetler var dizlerim çok ağırıyor. ikinci kata çıkıyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada merdiven görmek;
hayatın maddi ve manevi iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder..

Merdiven basamaklarina çiktigini gören kimse kendisi ile yükselecegi kadar anlayiş ve zekaya sahip olur.
Bazilari da, merdiven basamagi ibadet eden zahid bir kimsedir.

Rüyada arı görmek;

Zenginlik, iyi şanslar, uyum, yaratıcılık ve mutluluğu simgeler. Genel ifade ile olarak Arılar sıkı çalışma ve çalışkanlığı ifade eder..

"Asansörle çıkmayı düşünüyorum ancak asansör bozukmuş bende içinde kalabilirim düşüncesiyle merdivenden çıkmaya başlıyorum"
evham ve vesveseler Sizi iyilik, hayrat, ibadet yapmanizdan yükselmenizden alikoyuyorlar..

"Ancak çok zor çıkıyorum ellerimde ağır poşetler var dizlerim çok ağırıyor"
içinde bulunduğunuz zorluklardan ,durumdan zor da olsa çıkacağınıza yorumlanır..

şüphesiz ki;Allah cc. kendini değiştirmeyene,kendine yardim etmiyene hidayet vermez sen Allahı ara ki O da sana hidayet nasip etsin İnşallah Allah cc. Yar ve yardımcın olur selametle

kalpsızısı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun.

Üst Alt