Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun desenize artik bu yaşlarda Hayat merdivenlerini kah hızla kayar, kah hızla ineriz artık..
çay için teşekkürler Allah razı olsun bu veledler ile ben zor çayi keyif ve muhabet ile içebilirim...
"Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken yine aynı insanlara rastlayacağız.."
diye bunu hep çocuklarıma söylerim..kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali..aslinda bunu hep kendime söylemekteyim..
burda BATI da bir deyim vardir.."Anne, Baba bana iyi bakin büyüyünce;sizin hangi huzur,yaşlılar evine gideceğinizi ben seçeceğim "
-kızım da derki ;"Anne Kendine İyi Bak..Çünkü Ben Sana İyi Bakmayı ,Sana Hak ettiğin gibi Bakmayı Beceremedim!! hakkını helal et "hy..
Rüyada merdiven görmek;
hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder.
Merdiven inmek;
çok güzel maddi, manevi bir fırsatı kaçırmak anlamına gelir.
"Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.
Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
Öldüm der durursun, yine de yaşarsın."
Hz.Mevlana

kimi insanlar dua gibidir..görünmez ama dokunur sana
duyulmaz ama bırakmaz seni.Selametle Hayra kalin.
duaa..
çay için teşekkürler Allah razı olsun bu veledler ile ben zor çayi keyif ve muhabet ile içebilirim...
"Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken yine aynı insanlara rastlayacağız.."
diye bunu hep çocuklarıma söylerim..kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali..aslinda bunu hep kendime söylemekteyim..
burda BATI da bir deyim vardir.."Anne, Baba bana iyi bakin büyüyünce;sizin hangi huzur,yaşlılar evine gideceğinizi ben seçeceğim "

-kızım da derki ;"Anne Kendine İyi Bak..Çünkü Ben Sana İyi Bakmayı ,Sana Hak ettiğin gibi Bakmayı Beceremedim!! hakkını helal et "hy..
Rüyada merdiven görmek;
hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder.
Merdiven inmek;
çok güzel maddi, manevi bir fırsatı kaçırmak anlamına gelir.
"Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.
Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
Öldüm der durursun, yine de yaşarsın."
Hz.Mevlana

kimi insanlar dua gibidir..görünmez ama dokunur sana
duyulmaz ama bırakmaz seni.Selametle Hayra kalin.
duaa..