İyi günler, bende acayip bir rüya gördüm gün boyu etkisinde kaldım. Rüyamda daha önceden az da olsa hoşlandığım ama sevgilisi olduğunu öğrenince açılmaktan vazgeçtiğim bir kızı gördüm.
Abim ve abimin bir çalışanı, bir de o hoşlandığım kişi ile, onların köyüne gidiyoruz. Evlerinin bahçesine giriyoruz, 2-3 tane çok esk hurda araba, bir tane de Bwm x5 araç var, araçların hepsi yabancı plaka. Hatta abim orada bir espri yapıyor, kız güç bela utanarak gülüyor. Sonra eve giriyor oturuyoruz, hoşlandığım kişinin annesi-babası yok, sadece 4'müz varız. Ben içimden "tamam oldu bu iş" diyorum, o biraz utanıyor, gülümsüyor.
Bu süre zarfında hoşlandığım kişinin yüzü de, göz rengi de değişerek hiç tanımadığım bir kız oluyor ama ben çok mutluyum buna rağmen. Hoşlandığım kızın gözleri yeşil' den, ela' ya dönüyor... Bu rüya beni çok etkiledi, bir mana aramalı mıyım? Teşekkür ederim.
YÖNETİM/UYARI: Gönül sızım, bu üye profilini düzgünce doldurmayı ciddiye almamış. Bulunduğu yer, oradan buradan-üye olma nedeni, öylesineymiş. Ciddiye almazsan, ciddiye alınmazsın derler! Yinede yorum yazıp yazmamayı sizin kararınıza bırakıyorum!