• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek

papatyam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm, uzun zamandır hoşlandığım kişi var. Kendisinden hoşlandığımı biliyor ama onunda benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyorum.. Rüyamda hoşlandığım kişiyle karşılaşıyoruz ve bana içten bir şekilde tebessüm ediyor, bende ona aynı şekilde. Yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Bu Rüyaniz bilinçaltı, da olabilir..
Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek; gören kişinin ruh hali ve saf sevgisini ve özlemine yorumlanır.

ayrica ;Hoşlandığın birini görmek, güncel bir ilişkinin bazı küçük düzenlemeler ile büyük mutluluklar verecek hale getirilebileceğini simgeler.Allahu Alem .
Hayırlı cumalar selametle..

demirkan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler, bende acayip bir rüya gördüm gün boyu etkisinde kaldım. Rüyamda daha önceden az da olsa hoşlandığım ama sevgilisi olduğunu öğrenince açılmaktan vazgeçtiğim bir kızı gördüm.

Abim ve abimin bir çalışanı, bir de o hoşlandığım kişi ile, onların köyüne gidiyoruz. Evlerinin bahçesine giriyoruz, 2-3 tane çok esk hurda araba, bir tane de Bwm x5 araç var, araçların hepsi yabancı plaka. Hatta abim orada bir espri yapıyor, kız güç bela utanarak gülüyor. Sonra eve giriyor oturuyoruz, hoşlandığım kişinin annesi-babası yok, sadece 4'müz varız. Ben içimden "tamam oldu bu iş" diyorum, o biraz utanıyor, gülümsüyor.

Bu süre zarfında hoşlandığım kişinin yüzü de, göz rengi de değişerek hiç tanımadığım bir kız oluyor ama ben çok mutluyum buna rağmen. Hoşlandığım kızın gözleri yeşil' den, ela' ya dönüyor... Bu rüya beni çok etkiledi, bir mana aramalı mıyım? Teşekkür ederim.

YÖNETİM/UYARI: Gönül sızım, bu üye profilini düzgünce doldurmayı ciddiye almamış. Bulunduğu yer, oradan buradan-üye olma nedeni, öylesineymiş. Ciddiye almazsan, ciddiye alınmazsın derler! Yinede yorum yazıp yazmamayı sizin kararınıza bırakıyorum!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi günler,rüyaniz Hayr olsun
"Bu süre zarfında kızın yüzü de, göz rengi de değişerek hiç tanımadığım bir kız oluyor ama ben çok mutluyum buna rağmen"
Bakış açınızı, yaşam tarzınızı değiştirin. Daha mutlu ve huzurlu olacağınıza yorumlanir..

Kalbimizi mânâsız sevdalara boğdurarak nefessiz bırakmış; canımızı, soluksuz ,Sevgimizi hak etmiyen cananların arkasında koşturarak yormuşuz.
Hayat kalbimize ulaşamıyor, yorgun düşmüş canımıza bir şey ifade edemiyor. Nereye gittigimizi hatırlamadan yeniden yola koyulamayız.
Bir yöneliş, bir meyil hiçbir zaman küçümsenmemelidir... Yeter ki sen halis niyetli ol ve içinde Allah-in Takdiri ilahisinden RAZI ol..

Duygularını ciddiye almak…. Zaaflarını ciddiye almak ordan, burdan Kendini olduğun gibi, olduğun halinle, olduğun kadarıyla ciddiye almak….
Ve Bir gün, kendini ciddiye aldiğin da kendini dinlemeye de hazır hale gelirsin. İşte o zaman kendi kalene attığın gollerin açtığı yaraları onarmaya başlarsın,
işte o zaman kendini ciddiye almanın hazzını yaşarsın.
sırıtık.:,

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada hoşlandığın kişiyi görmek

Selamün aleyküm ablacığım hayırlı günler dilerim. Dün gece rüyamda hoşlandığım ve gerçekte de telefondan bayadır konuşuyor olduğum kişiyi gördüm.Öncelikle 6 aydır sürekli konuşuyorken son birkaç gündür sınavında yaklaşması nedeniyle konuşmamaya başladık, ister istemez bir eksiklik hissediyorum ve tamamen bunun etkisyle mi gördüm rüyayı merak ettim. Rüyamda deranedeydik (dün dersanede yaşadığım şeylerin benzerini rüyamda gördüm diyebilirim). Onların sınıfına girdim sonra hemen geri döndüm ve kendi sınıfımı armaya başladım anında arkamda durduğunu hissettim, korkarak döndüm direk artık ayrıldık mı diye sordu, ben hiç cevap veremiyorum sadece üzgün olduğumu belirten şeyler söylemek istiyorum ama ağzımdan hiçbir şey çıkmıyor, gözlerim doluyor koluna yaslanıyorum o konuşmaya devam ediyor. Sürekli bir şeyler paylaşan iki kişi olarak çok soğuk duruyoruz evde sürekli konuşuyoruz ama dersanede görmezden geliyorsun diyor ( gerçektende bende öyle düşünüyorum ) ben hiçbir şey söyleyemiyorum, sadece koluna yaslanmışım ona bakıyorum bir de ağlıyorum. Aslında sen konuşmuyorsun demek istiyorum ben konuşmak istiyorum demek istiyorum ama sadece özür diliyorum, haklısın diyorum ona bakmaya devam ediyorum. Rüyam burda sonlanıyor ablacığım çok net hatırlıyorum rüyayı illaki bir işaret vardır diye sormak istedim çünkü belirsizlikler beni çok yoruyor.. teşekkür ederim iyi günler.

Xaloo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hoşlandığın kızı görmek

Selamun aleyküm. Bugün dershaneden eve geldim öğle namazını kıldıktan sonra dua ettim ve yatağa geçtim yatakta bazı duaları okudum ev rabbim bana duamın kubulunun habercisi ve güzel rüyalar göster diye dua edip kelime-i şahadet getirip yattım. Rüyamda dershanede olduğumu gördüm dershane açılalı 1 hafta oldu ilk bulunduğum sınıfta bir kız vardı gördüğüm günden beri aklımda, kısacası hoşlandığım kız. Konuşmak için vakit kolluyorum ama denk gelmedi, birde sınıflarımız ayrıldı. Velhasıl kelam, rüyamda gördüğümde onu konuşmak için çağırıyordum, başka bir sınıfa gittik konuştuk, dönüşte senden hoşlanıyorum ama sadece hoşlanıyorum dedim, oda biliyorum dedi. Orda kesildi, sonra sınıfta oturuyorduk ben bir arkadaşımla yan yana oda sol yanda tek oturuyordu. Yakup diye bir ses duydum ve evet dendi, ben arkadaşımın arkasına saklanmıştım, kafamı uzatıp baktığımda kızın bana doğru oturmuş ve bana bakmakta olduğu gördüm ve o an arkadaşımın arkasından çıkıp yanına oturup yandaki defteri, kitabı ve çantayı onume alıp resul olum ben yanıyorum diyip sıraya yattığımı gördüm, bu kadar. Ve kalktığımda inanılmaz mutludum kalktığımda resmen halay çektim diyebilirim. Rüya harici olayı belki bir etkisi vardır diye anlattım, şimdiden teşekkürler. Selametle.

Ceylo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beğendiğin çocuğu görmek, rüyada hoşlandığın kişiyi görmek, rüyada beğendiğin kişiyle konuşmak tabiri.
Selamunaleyküm. Benim bir sorum olacak..
Dün cinemada cok güzel bir filime baktim. Filimin etkisinde kaldim.. Filim Mucizeydi. Cok güzel bir filimdi. Aksamada allahima dua edmistim, böyle hasta olan insanlarimiza hep böyle iyi es versin diye.
Sonra rüyamda begendigim bir cocukla zaman geciriyordum. Abisi ve kuzenim de vardi. Onlar beraber sinemaya girdi. Bende peslerinden.. Ama onlar filime girmisler bile. Benim arkamdan bir adam kosuyor ve beni yakalamaya calisiyor. Bende sinemanin salonunda bagriyorum. O an hoslandigimin cocugu gördüm o da birden beri dedi ki, kiza birsey oldu yardim lazim. Sonra kosa kosa geldi ve beni kurtardi. Beraber sinemaya girdik ve beni öptü. Rüyamda cok asik oldum ona. Bana lütfen bu rüyanin anlami nedir, birde bu oglanla benim iliskim olacakmi yoksa hayirsis mi ? Yani bu rüyaya bakarak.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..Bu Rüyaniz o filimden etkilenerek bilinçaltıdir..Gündüz hayaller. Gece rüyalar,hülyalar.
Bu Yaşlarda ,bu tip Rüyalar normaldir..

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek;
gören kişinin ruh hali ve saf sevgisini ve özlemine yorumlanır.selametle..

acilangul1

aslan72

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hoşlandığın kızı görmek

Merhaba, iyi günler. Rüyamda hoşlandığım bir kız ile ablam bulaşık yıkıyordu. Aynı zamanda rüyamda düğün için memleketime gittiğimi gördüm. Memleketimde taşındığımız evdeydik.Birden fırtına koptu ve 3 ayrı hortumun birleşerek bana doğru geldiğini yüksekçe bir yerden gördüm. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
gören kişinin ruh hali ve saf sevgisini ve özlemine yorumlanır.

Rüyada bulaşık yıkadığını görmek;
malın israf edilmesine, sıkıntı ve zorluklardan kurtularak esenliğe ve huzura kavuşmaya, Allah’a el açmaya ve rızka delalet eder.

Rüyada hortum görmek ;
içinizdeki fırtınaları ifade eder. Sizi çok heyecanlandıran olay veya olaylar yaşıyorsunuz,
iç dünyanızda fırtınalar ,kıyametin koptuğunu, sizi endişelere sürükleyen bazı düşüncelere daldığınızı ancak bu endişeleriniz yersiz olduğunu!!yorumlanir..
3 ayrı hortumun birleşerek ,3 sorunun birleşerek size yikmasina izin vermeyin..
her insanda problemler ,sorunlari olabilir..
Bu problemleri görmezden gelmek ,yada biriktirmek yerine mutlaka ,tek, tek çözüme ulaştırmalısınız
Hadi Siz,elinizden geleni yapın gerisi Hayirlisi Allah Kerim diyerek Rabbimin ilahi Takdirine RAZI olarak sabr etmeniz.. gerekli...
her şey olacağına varır kendinize gelin kendinize yoksa Deprasyona girebilirsiniz şeklinde bir uyari Rüyasi..
selametle..

jasmin1919

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada hoşlandığın kişiyi görmek

Merhaba arkadaslar oncelikle bunu belirtmek isterim ki, benim hoslandigim biri var ama o bilmiyor.Ruyada ara-sira onu goruyorum. Dun ruyamda universitedeydik sinav olucakdi ve o da geldi ve benim yanima oturdu (genelde baska yerde oturuyor) biz de ogretmeni dinliyorduk. Bilmiyorum ama nedense el ele tutmustuk ve mutluyduk bir birimize bakip gulumsuyorduk. Sonra ogretmen sinav kagitlarini dagitmak icin ona verdi ama o bunu yapamadi ben de kendim kagitlari alip dagitamya basladim. Sonra ikimizde sorularin cok zor oldugundan bahsediyorduk. Gerisini hatirlamiyorum. Bana gore bunlar hep bilinc alti sorunlari ama yine de Yormlarsaniz mutlu olurum.;)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Bu Rüyaniz bilinçaltı, da olabilir..
gören kişinin ruh hali ve saf sevgisini ve özlemine yorumlanır.selametle.

sosyolog

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hoşlandığın kişinin senden hoşlanması

Merabalar;
Ben rüyamda uzun zamandır hoşlandığım birinin bana kendisininden benden hoşlandığını söylediğini gördüm. Şöyle bir durum var ki birbirimizle tanışmıyoruz.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba sosyolog,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyalar insanın iç dünyasının yansıması olduğundan insana kendi düşünce ve duygularını değerlendirmesi konusunda aracı olur.Bu Rüyaniz bilinçaltı, da olabilir..

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek;
Karşındakinin haberi yokken tek başına yaşadığın mutluluktur haydi hayırlısı olsun..selametle.

magenta

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, ben ruyada hoslandigim bir erkegi gordum. (gercek hayatda onun benden hoslanip hoslanmadigini bilmiyorum) Ruyada birden o benim ellerimden tuttu, elleri sicakdi ve bana seni gecen yildan seni seviyorum dedi. Ben bir az sok olmusdum hic bir sey soyleyemedim ama gulumsuyordum ona karsi. Sonra ise o beni dansa cagirdi ben de etrafa goz gezdirirken gordum ki orada bir kac ciftler dans ediyorlar ve biz de dans etdik. Ruyami yorumlarsaniz mutlu olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyalar insanın iç dünyasının yansıması olduğundan insana kendi düşünce ve duygularını değerlendirmesi konusunda aracı olur.Bu Rüyaniz bilinçaltı, da olabilir..

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek;
Bazen de güncel bir ilişkinin kimi küçük düzenlemeler ile büyük mutluluklar verecek hale getirilebileceğini simgeliyebilir..
Karşındakinin haberi yokken tek başına yaşadığın mutluluktur haydi hayırlısı olsun..selametle.

Vlknmusa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm, iyi günler rüyamda hoslandigim hanimefendiyi gördüm. Sadece aramızdaki iletisim ortak arkadaşlarım araciligiyla kendisinden hoslandigimi soyledim henuz bir cevap vermedi. Hoslandigim hanım normalde kapalı bi hanım. Rüyamda hoşlandığım kişinin üzerinde hoş olmayan bir kiyafet vardı ve bana karşı kötü davrandı. Böyle bir rüya, şimdiden ALLAH razı olsun iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, iyi günler rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada gördüklerinin aslında şu anda yaşadığın duygu ve düşüncelerin yansıması da olabilir.

"Hoslandigim hanım normalde kapalı bi hanım. Rüyamda hoşlandığım kişinin üzerinde hoş olmayan bir kiyafet vardı ve bana karşı kötü davrandı"
Hoşlandığın bu kişinin, hayatında ,karakterinde bulunduğu eksiklik ve küçük bazı düzenlemeler ile büyük bir mutluluk ve memnuniyet getirecek hale getirebileceğini ..

teklif var ısrar yok, hakkınızda hayırlısı..
"Umulur ki hoşlanmadığınız bir şey sizin için hayırlı olabilir; sevip hoşlandığınız bir şey de sizin için şerr olabilir. Allah bilir, siz bilmezsiniz."
BAKARA Suresi 216. ayet meali

Xyzt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Rüyamda bi süredir hoşlandığım kişiyle sevgiliydik yanımızda bi kaç arkadaşımız daha vardı bir yere oturmaya gidiyorduk. Dün çamaşır astığını yorulduğunu söylüyordu. Sonra okulumuza gittik. Orda bi odada oturuyorduk. En yakın arkadaşım dahil bir sürü kişi vardı. Ben sigara içmek için dışarı çıkacağımı söyledim. Çakmak arıyordum bi kızla aynı anda çakmak çıkardık. Sonra en yakın 2 arkadaşım ve ben dışarı çıktık. Sigara içerken onlara şuan evlenme teklifi alsanız kabul edermisiniz dedim evet ederim dediler. Ben çok tuhaf hissettim ne onu çok seviyormuşum nede hiç sevmiyormuşum gibi kararsızdım. Sonra tanımadığımız bi kız geldi az önce ne sordunuz dedi onada söyledim ne sorduğumu o da daha sevgili değiliz gibi bir şey söyledi. Yorumlarınızı büyük merakla bekliyorum. Allaha emanet olun.

Sivasli58

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleykum ben direkt sorumu sormak istiyorum. Önceleri bir kızdan hoşlanıyor sürekli rüyamda görüyordum bunun bilinç altı olduğuna inanıyordum. Ama onu bıraktıktan uzun süre sonra rüyamda gördüm. Hemde rüyamda bana ilgi gösteriyor sürekli benimle iletişim kuruyor benim yanımda olmak istiyor gibi bir takım izlenimler sezdim. Bu da bilinç altı mi? Yoksa bir başka anlamı var mi? Teşekkür ederim.

Üst Alt