M
Mohammed
Kayıtsız
Misafir
selamin aleykum.
Birkac gun once ruyamda odamdaydim pijalarimi giyindim yatmaya hazirlaniyordum.
Disardan sesler geldigini duydum, pencereyi acip disari baktigimda sarisin bir cocuk beyaz kiyafetli komsumuzun evine giriyor hirsizlik icin tabi.
Ben hemen telefonu alip polisi ariyorum, polisle konusuyorum diyorumki komsuma hirsiz giriyor cabuk gelin.
Poliste su an orda yakinlarda kimse yok gelemeyiz diyor.
Teli kapatiyorum camdan onlara bagiriyorum polisi aradim geliyorlar diyorum.
Bir kac tane zenci cocuk, ( hirsiz ) disarda duruyorlar.
Benim odam birinci katta, birden bire asagdaydim.
Diger yan komsuya ev icin bakmaya gelmisler, bende diyorum hirsiz var gelmeyin gibi konusuyordum.
Sonra hirsizlardan biri penceremdeydi kucaginda bebek zenci ( cocuk bezli felan tatli bir bebekti
)vardi adamda zenciydi.
Cocuk ustume zipladi sarildi bana bende gulerek ( saka maksatli ) bisey calmayin ha diyorum.
Adamla konusmaya basladik, adam fransizca konusuyordu ben turkce ama anlasiyorduk.
Sonra adam pencereden indi bende uyandim
Yorumlarsaniz sevinirim.
Muhammed
Yas 25
Hollanda/Amsterdam
Bekar
Issiz.
Birkac gun once ruyamda odamdaydim pijalarimi giyindim yatmaya hazirlaniyordum.
Disardan sesler geldigini duydum, pencereyi acip disari baktigimda sarisin bir cocuk beyaz kiyafetli komsumuzun evine giriyor hirsizlik icin tabi.
Ben hemen telefonu alip polisi ariyorum, polisle konusuyorum diyorumki komsuma hirsiz giriyor cabuk gelin.
Poliste su an orda yakinlarda kimse yok gelemeyiz diyor.
Teli kapatiyorum camdan onlara bagiriyorum polisi aradim geliyorlar diyorum.
Bir kac tane zenci cocuk, ( hirsiz ) disarda duruyorlar.
Benim odam birinci katta, birden bire asagdaydim.
Diger yan komsuya ev icin bakmaya gelmisler, bende diyorum hirsiz var gelmeyin gibi konusuyordum.
Sonra hirsizlardan biri penceremdeydi kucaginda bebek zenci ( cocuk bezli felan tatli bir bebekti
Cocuk ustume zipladi sarildi bana bende gulerek ( saka maksatli ) bisey calmayin ha diyorum.
Adamla konusmaya basladik, adam fransizca konusuyordu ben turkce ama anlasiyorduk.
Sonra adam pencereden indi bende uyandim
Yorumlarsaniz sevinirim.
Muhammed
Yas 25
Hollanda/Amsterdam
Bekar
Issiz.