• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hırsız görmek

M

Mohammed

Kayıtsız
Misafir
selamin aleykum.
Birkac gun once ruyamda odamdaydim pijalarimi giyindim yatmaya hazirlaniyordum.
Disardan sesler geldigini duydum, pencereyi acip disari baktigimda sarisin bir cocuk beyaz kiyafetli komsumuzun evine giriyor hirsizlik icin tabi.
Ben hemen telefonu alip polisi ariyorum, polisle konusuyorum diyorumki komsuma hirsiz giriyor cabuk gelin.
Poliste su an orda yakinlarda kimse yok gelemeyiz diyor.
Teli kapatiyorum camdan onlara bagiriyorum polisi aradim geliyorlar diyorum.
Bir kac tane zenci cocuk, ( hirsiz ) disarda duruyorlar.
Benim odam birinci katta, birden bire asagdaydim.
Diger yan komsuya ev icin bakmaya gelmisler, bende diyorum hirsiz var gelmeyin gibi konusuyordum.
Sonra hirsizlardan biri penceremdeydi kucaginda bebek zenci ( cocuk bezli felan tatli bir bebekti :) )vardi adamda zenciydi.
Cocuk ustume zipladi sarildi bana bende gulerek ( saka maksatli ) bisey calmayin ha diyorum.
Adamla konusmaya basladik, adam fransizca konusuyordu ben turkce ama anlasiyorduk.
Sonra adam pencereden indi bende uyandim
Yorumlarsaniz sevinirim.

Muhammed
Yas 25
Hollanda/Amsterdam
Bekar
Issiz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hosgeldiniz Kardesim..
rüyada hırsız görmek :Taniniyorsa o hirsiz malini caldigi kimseden faydalanacagi bir ilim meslek ya da bir soz ogrenir.
tanimiyorsaniz gecici bir SIKINTIDAN sonra ferahlik...
Bir kimsenin rüyasında bir zenci görmesi; o kimsenin çok yakında aydınlık günlere erişeceğine ve sıkıntılarından da kurtulacağına yorumlanır.
Rüyanız, Yaşamınızda inanılmayacak derecede güzel, sizi şok edecek yeni bir dönemin başlangıcını temsil etmektedir.
Rüyasında zenci gören kişi geçinebilmek için çok çalışması gerekir ..seklinde Yorumlanir..
Zenciler bilirsiniz extra calismalari lazim ki Toplumun gozundeki imajini degistirebilsinler diye...

yasiniz daha kucuk Ruyaniza gore yeni bir degisim, gelisme ama bu bebek, cocuk, ile ne ilgilidir anliyamadim..cddvb..bbnn..
olgun birisi olsaniz derim ki cocugu olacak veya evladlik alacak veya Cocuklar ile ilgili ogretmenlik gibi bir meslekge kendini adiyacak..
rabbim her seyin en iyisini bilendir..
Hayirli Gunler...

M

Mohammed

Kayıtsız
Misafir
ruyada hirsiz

selamun aleykum
Bebek kismini bende anlamadim agzinda yesil bir emzik vardi ve altinda beyaz bir bez vardi. :) ustume zipladi boynuma sarildi gulumsuyordu bende guldum tabi, ha ustume atlarken yere dusmustum :)
Allah biliyor aile kurmayi cok istiyen biriyim. Soylemesi ayip genc yasimdan beri baba olma duygusu tasiyan biriyim, cok istiyorum baba olmayi :) Tabi hayirli birini bulursam.. ( degisiklige cok ihtiyaci olan biriyim hemde baya bi ihtiyacim var, hayatim rutin devam etmekte bende bu durumdan biraz sıkıldım. )
Allah razi olsun sizden yorumunuz icin..

hasobam07

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda hırsızı öpmek

Selamün Aleykum Öncelikle Arkadaşlar
Ben rüyamda dukkanımıza hırsız girip çıktığını gördm
yani 3 sefer girip çıktı farklı kişiler ama
1 .si kasadan para aldı bişey yapamadım babamda yanımda idi
2. kasadan para aldı bişey yapamadım babamda yanımda idi
3. su aldı bunu yakaladıım 10 lira geri aldım sonra bida tutum kalan 10 lirayıda aldım sonra baba bak kalan 10 lirayı da aldım dedim
son kadını takip ettim polisle ve bi yere gittik ben o kadını tutum kadını yakaladım onlarda diger adamları tutular yakaladılar ben sonra kadını öptüm bole(kadın güzeldi) sonra uyandım

Not=Bide ben bugunlerde yanlış işler yaptım tövbemi bozdum
imanımda zayıflama oldugunu duşunuyorum nabmam gerek ve bu konuyla alkalı bir ruyamı bu acaba

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz ve Hayirdir insallah..
Bu ruya Size bir Uyari ve Teblig amacli.. Rabbim cc. Sizi seviyor ki Sizin gaflet uykusundan uyanmaniz icin boyle ikaz edici bir ruyayi gormussunuz..

Ahh genc kardesim o gördüğünüz,dükkan, Sizin Beden arzınizdir!!
Sizde değerli bir sey var ki iman, vicdan, insanlik gibi O yuzden seytan, hirsiz Size ikide bir de musallat oluyor..
hırsız boş eve girmez şeytan da boş,degersiz Beden arzına girip onu yoldan cikartmaya ugrasmaz!!

gaflet uykusundan uyan sana giydirilen ve de sana emanet edilen nebadat,(zerrelerden, moleküllerden, hücrelerden, organlardan ,botanik)
hayvanat (nefis, arzu, Şehvet)
ve cemadatın (Allah-in Ruhundan bir Ruh parcasi)
birleşmesinden hasıl olan refref adı verilen beden elbisenizde girecek hirsizlara 2 kez kapi aralamissiniz ins. 3. kez artik beden arz kapinizi kitlersiniz..
cunku hirsizlar size emanet edilen nimetleri calmaya devam edikce siz bosluk ve buhrandan kurtulamiyacaginiza ruyaniz yorumlanir...
Size tertemiz emanet edilen bu Beden arzınizi,Haram ve Günahlar Çirkin Söz ve davranislar ileKirletmeyin…

Bedene dayanıcı olarak yaşayan bizler unutmayalımki her nefis ölümü tadacaktır!!

İnsan hayatının en ön sırasına dini koymalıdır. Dinimizi dünyaya değil, dünyayı dinimize uydurmalıyız. Bunu başardığımız zaman daha kolay kendimizi muhafaza edebiliriz.
Dikkat edeceğimiz çok önemli hususlardan birisi günahlardır. İnsan günaha girdikçe namazdan ibadetlerden sıkılır, ibadet etmek onu sıkmaya başlar.
Bir insan ibadetlerini tam olarak yerine getiremiyorsa demek ki onu ibadetten mahrum bırakan bir günah vardır.
Günahlar iman zafiyetine sebeb olur..

Her şeyden önce hayatıımızı gözden geçirip nerelerde hata yapıyoruz bizi ibadetlerden alıkoyacak ne tür günahlarımız var bunları tespit edip tevbe istiğfarla izalesine çalışmalıyız.

İman gücünü arttırmak için ne yapmalıyım ?
İman bir nurdur, Allah’ın bir lütfudur. Fakat iman aynı zamanda bir ilimdir, öğrenilmesi gereken bir hakikattir. İmanımızın güçlenmesinin iki yolu vardır:

Birisi ve en birincisi Kitap ve sünnet çizgisinde ehl-i sünnetin akidesini öğrenmek ve çağımızın bir gereği olarak bunu tahkik süzgecinden geçirmektir.

İkincisi: Salih amel yaparak, günahlardan sakınarak kalbini tasfiye etmek, nefsini tezkiye etmek suretiyle manevî alanda terakki etmektir.
Rabbim cumlemize Hidayet iman versin Hayirli gunler...

hasobam07

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hadi be 3.kez aynı yanlışı yptm bu mesajı şimdi goruyorum .S

Peki sizce ne olursa olsun bize açık bir kapı olur mu ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin: ALLAH’ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH’ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe-104.

Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı.
Dedin:ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir. Ğafir-2/3.

Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin:ALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer-53.

Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin;ALLAH’tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135.

Dedim: Ne kadar güzelsin ALLAH’ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum..
Dedin;Şüphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.

Tabiki Kardesim,Tövbe kapısı her zaman ve herkes için açıktır..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnsan bu hayat yolculugunda ;yola koyularak, herkes kendisini daha önce düşünemediği ortamlarda ve kişiler arasında bulur.
Hersey imtihan insanlar hep birbiri ile imtihan edilir!!derken;
Ortam ve kişilerin yaşam tarzından etkilenerek, o da kendisine bir yol ve çizgi aramaya başlar.
Kendisine hoş ve doğru görünen düşünceler üzerinde kendi yolculuğuna hazırlanmaya başlar...

-Tıpkı yolculuk öncesi valizlerimizi hazırlarken yanımıza neyi alıp neyi bırakacağımıza karar verdiğimiz gibi hazırlanıriz..
Düşünceler ,Menzil ve çizgiler…
-Valizlerimizi alip; uzun ya da kısa (bilemiyoruz) fakat zorlu yolculuğa başlıyoruz…

Hayat olarak adlandırdığımız bu yolculuğu, bu dünya yolu üzerinde yürümeye başlıyoruz;
yaşımızla, davranışımızla ve en önemlisi düşüncelerimizle kendimize bir çizgi oluşturuyoruz ve adım adım amaçlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz…
Kimisi amacına ulaşır, kimisi ise hoş olmayan duygular yaşayarak amacına ulaşamiyor daha yolda kendini harap edip bitirebiliyor!!!

Bu yolda pencere olarak adlandırdığımız bakış açısı en önemli etken olur. Çünkü insanın olayları kavrama, algılama ve analiz etmesi, baktığı pencerenin özelliklerine bağlıdır.
Peki, sahip olduğu bakış açısının sağlam ve güvenilir olduğunu, insan nereden anlayabilir veya bu sağlam ve güvenilir özelliğe sahip olabilmesi için bakış açımıza neler yapmalıyız?
İnsan bakış açısını imani, vicdani eğitim ve aklını kullanarak daha sağlam bir hale getirebilir!

Nereden geldiğini bilmeyen, geleceğinin nasıl olacağını bilmeyen ve bu acizlik duyguları içerisinde kendisini kaybeden insanoğlu,
bu yolculukta birisinden yardım ve destek beklemekte ve bu tür sorulara cevap aramaktadır!
-Bazen bu hayat yolunda kayboluruz, nereye gideceğimizi bilemiyoruz, yolumuzu bulmak için acilen bir haritaya ihtiyaç duyuyoruz…

Nereden geldiğini bilmeyen ve nereye gideceğini bilmeyen insanoğlu bu sorularına cevap ararken, kendisini var eden, yaratan ve ona şekil veren yaratıcısı ile buluşur.
Yaratıcı ona bu hayat yolculuğunun asıl amacının ne olduğunu ve onun nereden gelip nereye gideceğine ve bu yolda ona yönleri göstererek
doğru yolun onu nereye götüreceğini, yanlış yoldan bu hayat yolculuğunu yaparsa nereye varacağına dair onu uyarmakta
ve ona bu yolda rehberlik edecek kitabı ve kişiyi vermiştir.

Kitap, Kur’an-ı Kerim, kişi ise onun elçisi ve Resulüdür! Kur’an-ı Kerim’e uyarak, Peygamberimizin izinden giden ve onları rehber edinen kişi,
karşılaşacağı farklı durumlar karşısında, ne yapması gerektiğini bilmekte ve bu yolculukta o olayları daha kolay ve doğru geçebilmektedir!

- Allah cc. kullarini en cok seven Onlarin iyiligini, hayrini istemez mi? icinde, ruhunda, vicdaninda aslinda hep dogruyu yapmasi icin incecik bir Rahmani ses duyariz..
hata, gunah isledigimizde beden kafesimizde vicdan azabi cekerek sanki hapisde imisiz gibi daralir.. stress, buhran ve ruhsal bir deprasyon yasariz...
haritaya bakarak yola devam ederken, Nefis ve etrafimizdan birileri haritada gösterilen yoldan değil de, bize kolay görünen kestirmeden gitmeyi tavsiye ederler
ve devamli bahaneler uretirler...

Kimimiz Yaradan’ın bize gösterdiği yoldan gider, kimimiz ise onun emri dışında hareket ederek ona karşı geliyoruz.
Bu davranışımızın bizim aleyhimize olduğunu bildiğimiz halde karşılaşacağımız kötü sonucu kabulleniyoruz.

Bu dünya hayatında insan kısa bir süre yaşar ve son durak olarak adlandırdığımız kabire ulaşır.
Orada yürüdüğü yol üzere ona muamele yapılır ve ona kazandığının karşılığı verilir.
Yaratıcının varlığına iman edenler, Yaratıcının hakkımızda her şeyi bildiğini de anlar… Bizi bizden daha iyi bilenin sözünü dinleyelim ve O’nun bize gösterdiği yoldan
bu (yolculuğu) imtihanı yaşayalım!

Herkese güvenli yolculuklar dilerim. Son durağa güvenli bir şekilde varmak için önlemlerimizi alalım (bilgimizi arttıralım) kemerlerimizi takalım ..
elimize,belimize,dilimize sahip cikalim(bakış açımızı düzeltelim) ve yoldaki işaretlere (Allah’ın emirlerine) dikkat edelim!
Hayırlı yolculuklar!

furk_i

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada 4 tane hırsız görmek

Selamun aleykum, Rüyamda babam dayım bahçenin kapısından bi adam alıyorlar içeri adama yardım etmek için adam kilotlu birisi tam yanına gideceğim kilodundan silah çıkartıyor içeri bir el ateş edip bana nişan alıyor ben kendimi kasıyorum kurşun gelecek diye ama silahından boş tabancanın çıkardığı ses çıkıyor.(tak tak tak sesi).Ben evdeki jopumu alıyorum adamın koluna falan vuruyorum kaçıyor geliyor bi müddet savaşıyoruz babam,dayım falan bişey yapamıyor ama sadece ben.sonra bahçenin camına bakıyorum 3veya4 tane kafa bakıp bakıp iğrenç iğrenç gülüyorlar ben bunların fotoğrafını çekiyorum rahatsız olmuyorlar sonra dayım evine gidiyor o fotoğrafı veriyorum ona polise vermesi için rüya böyle bitiyor............Rüyamın sebebi dün yatmadan önce kapının arkasında hırsız var düşüncesine kapılarak kapı falan kontrol ettim o olabilir mi?Uyandığımda göz altı torbalarım çökmüş kabustan uyanmış gibiydim rüyada çok korktum.

Umarım anlaşılır şekilde yazmışımdır. dfr5..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırlı ramazanlar Rabbim !cumlemize Bu mübarek ayı hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin..
Tüm ibadet ve dualarımızın kabul olması, hayırla dolu bir Ramazan ayı geçirmeyi diliyorum..

Hayirdir insallah..
kardesim yoksa sizde bugunlerde biraz stress, korku, evham ve takinti mi var ?
her konuda kendinizi kasıp, stress,sıkıntı yaptiginiza isarettir..
rüyada hırsız görmek :Taniniyorsa o hirsiz malini caldigi kimseden faydalanacagi bir ilim meslek ya da bir soz ogrenir.
tanimiyorsaniz gecici bir SIKINTIDAN sonra ferahliga
yorumlanır.

Rüyada 4 tane hırsız, görmek ;Birtakım düşmanlarınız var, dikkatli olmalısınız anlamindadir..
Hırsız kovalamak,yakaladığını görmek düşmanlarınıza galip geleceksiniz demektir...
bu hirsizlar yani düşmanlarınız yüzsüz pişkin edepsiz. Laf ebelikleriyle işin içinden çıkmaya çalısan kimseler onlar ile ugrasmaya degmez..
Siz kendi isinize bakin.. bela, kavga ve boyle insanlardan uzak durun!!yoksa ne olur biliyormusunuz ? sadece sinirlerinizi bozarsiniz..
kendinizi OLUMLU değiştirmek icin kendinize vakit AYIRIN..
hayirli gunler...

furk_i

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürler bana vakit ayırdığınız için Allah razı olsun

Üst Alt