Selamun aleykum hayırlı geceler hoşgeldiniz.. kardesim
Ruyanizi Hayirdir ins. deyip Rabbim hayra cikarsin...
burada cok sevdigim 20 senedir bana Can yoldasi olmus bir bayan kardesim var..Oglunu onun deyimi ile bir HAYIRSIZA kaptirdi!!yani nisanlandi...
Dun bana dediki
"Senin kalbin cok temiz ve masum oglum icin Dua edermisin o bela cadi nisanlisindan ayrilsin"
Ona dedim ki ;Sen benim can yoldasim arkadasimsin ama ben boyle Dua edemem..ama daha guzeli ile niyaz ederim..
Rabbim hakkında hayırlısını versin,Mevlamın rızasını kazanabileceği, hem bu dünya hem ahireti için, sünnet-i seniyyeye uygun, hayırlı ne ise o şekilde Rabbim nasip etsin..
aynisini sizin icinde diliyorum..
Rüyada evlenmek Allah'ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma yorumlanır.
rüyada evlilik evlenmis olmak gibi bu sekilde gorulen rüyalar
hayattimizdaki her sekildeki degisikligi haber veririr...
"çok mutsuzum bunun la yapamam diyorum daha gerdeğe girmemişiz yolun basındayken bundan ayrılmalıyım diyorum "
Kardesim Siz bu ruh haliniz ile bu sekilde daha fazla dayanamiyacaginiza...ayrildiginiz kisi ile neden ayrildiginizi veya bu ayriligi Onun neden istedigini bilmiyorum.. ama bu iki dünya iki duygu, arasinda da boylede yasiyamazsiniz..
HER AYRILIK , ASLINDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR..
hayatınizi bir düzene sokmanin gerekliligine isarettir..
girmiş olduğunuz geçici depresyondan çıkıp Kalktın bir silkelenin kendinize gelin.. kadere karsi gelmek yerine Takdiri ilahiye RAZI olun ve onunuze cikan sebep ve vesileler ile yasadiginiz ,yol alacaginiz Hayat yoluna dogru akin!!
"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"
"suan cok mutsuz ve korku içindeyım saglıklı düşünemiyorum "
O zaman kardesim ilk once bir kendinize gelin..olayin icinden cikip birde olaylari disaridan seyredin!!Kendinize haksizlik etmeyin biraz zaman biraz sabir ve kendinizi isinize baskalarinn hizmettine verin..
aklinizin durulmasi icin bunlara ihtiyaciniz var su anda ne karar verirseniz verin saglikli
ve samimi durust bir karar olmiyacagini bilin..
Hayirli geceler..