• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlendiğini görmek

A

alii

Kayıtsız
Misafir
merhabalar. 25 yaşında bekar biriyim. rüyamda yeni tanıştığım bir bayan arkadaşımı gördüm. henüz aramızda bir şey olmamasına karşın onu rüyamda görüdm. rüyamda ikimizi evlenmiş olarak gördüm ve ikiz erkek esmer çocuklarımız olduğunu gördüm... arabaya binmişim çocuklar yanımda ve eşimi yani arkadşmı bekliyoruz... uyandığımda sabah ezanı ookunuyordu. sizce bu rüyanın bir manası olabilirmi. teşekkürler şimdiden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum Ali kardesim hoşgeldiniz..
İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.
O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar...
Ruyanizi Hayirdir ins. deyip Rabbim hayra cikarsin...
Rüyada evlenmek, Allah'ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma yorumlanır.
rüyada evlilik, evlenmis olmak gibi bu sekilde gorulen rüyalar
hayattimizdaki her sekildeki degisikligi haber veririr...
sizin gibi konustugunuz arkadasiniz ile evli oldugunuzu gormek..Rabbim hayirlisini nasip etsin ins..
iki erkek cocugunuz olmasi da iki guzel haber ve mutluluk ve
o insan ile aranizdaki uyum ile yorumlanir...

Mekandaki yaşantıda..Düşüncedeki derinlikte
Sevgideki cömertlikte..İfadelerdeki gerçeklikte
İdaredeki düzende..Eylemdeki etkide
Doğru zamandaki doğru harekette
her zaman adil ve vicdanli olun kardesim...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun selamet ile Hayra kalin...

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada evlendiğini görmek

hayırlı günler olsun ablacığım
ablacığım önceliklehayır olsun diyerek rüyama baslıyorum
ben rüyamda evlendiğimi gördüm,evliliğimin ilk günüymüş evlendiğim kişiyi tanımıyorum ilk defa rüyamda görüyorum evimizdeyiz ben ona düğünden kalan yemek hazırlıyorum(et yemeği)ve yanımızda iki tane erkek misafir var onun ailesine ait kendisi bir masada tek basına yemeğini yiyor beni cagırmıyor güya gelen kişiler bir saklama kabında pilav getirmişler ağızı kapalı eşimin yemek yediği masada duruyor sonra ben oturduğum yerden kalkıyorum ve sana pilav hazırlayayım diyorum kendisi gerek yok ama su getir ve sende gel diyor suyu unutmuşsun diyor mutfaga yöneliyorun hem kendime yemek koyuyorum hemde ona su götürmek istiyorum ama elime aldığım sürahideki suyun yarısı donmuş baska sürahide su alıyorum oda aynı sekilde sonra içinde buz bulunan sürahilerden birinin üzerine su ekliyorum soğusun diye bardağa döküyorum su ılık suyu tekar buzun üzerine döküyorum bu işlem o kadar uzun sürüyor ki suyu götürdüğümde eşim olacak kişi yemeğini yemiş ve masadan kalkmış oluyor suyu içmesi için kendisine veriyorum bardağı ışığın önünde cevirip bakalım leke var mı dıyor sonra suyu içiyor o arada annemi ve yengemi görüyorum bize gelmişler diyer misafirler gitmiş sonra eşim anneme kızın bana yemek yaptı ama hep yağlıydı diyor bende kendimi savunuyorum o düğün yemeğiydi kalanları ısıttım diyorum sonra oturma oadasına geciyoruz annem ve yengemle televizyon izliyoruz bu arada ben çok mutsuzum bunun la yapamam diyorum daha gerdeğe girmemişiz yolun basındayken bundan ayrılmalıyım diyorum ama nikahımızı kıymışız,sonra esim yanıma geliyor ve duygusuzca annemin yanında yanıma yaklaşıyor ve uzanıyor bende yanlış birsey yapmasın diye yerimden kalkıyorum ve hala acım bırseyler yemek için mutfaga gidiyorum mutfak çok karısık ortalığı toparlıyorum oda arkamdan geliyor ve karnın ağrıdığını söylüyor bu gün ilk günya ondandır diyor sonra eline bir paket sigara alıyor ve ben geliyorum diyip dışarı çıkıyor ve ben uyanıyorum...
ablacığım yaklaşık 1.5 ay önce ben birinden ayrıldım onun için çok göz yası döktüm adı mustafa benim adımda ayse yaklasık bir haftadır 30000 e yakın Allah'ın El- Mücib ismini okuyorum hayırlısıysa tekrar dönsün peyganber efendimizin bir ismide Mustafa biliyorsun en çok sevdiği eşinin ismide Ayşe annemiz bende onların askı gibi bir aşk yasamak için mustafa ve ayşe de mutlu olsun diye allaha her gece yalvarıyorum, kendisi kontrol mühendisi yapılan inşaatların kontrolunu yapıyor normalde çok iyi birine benziyor ama rüyamdaki kişinin bardağı kontrol etmesi yemegı beğenmemesi...ama rüyandaki o degıldı
ablacıgım suan cok mutsuz ve korku içindeyım saglıklı düşünemiyorum Allah rızası için bu rüyayı en acık bırsekılde yorularmısın tüm ayrıntılarıyla lütfen ablacığım bana yardım et
seni yorduğum için hakkını helal et ,mekanın cennet olur inşallah canım ablacığım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum hayırlı geceler hoşgeldiniz.. kardesim
Ruyanizi Hayirdir ins. deyip Rabbim hayra cikarsin...
burada cok sevdigim 20 senedir bana Can yoldasi olmus bir bayan kardesim var..Oglunu onun deyimi ile bir HAYIRSIZA kaptirdi!!yani nisanlandi...
Dun bana dediki
"Senin kalbin cok temiz ve masum oglum icin Dua edermisin o bela cadi nisanlisindan ayrilsin"
Ona dedim ki ;Sen benim can yoldasim arkadasimsin ama ben boyle Dua edemem..ama daha guzeli ile niyaz ederim..
Rabbim hakkında hayırlısını versin,Mevlamın rızasını kazanabileceği, hem bu dünya hem ahireti için, sünnet-i seniyyeye uygun, hayırlı ne ise o şekilde Rabbim nasip etsin..
aynisini sizin icinde diliyorum..

Rüyada evlenmek Allah'ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma yorumlanır.
rüyada evlilik evlenmis olmak gibi bu sekilde gorulen rüyalar
hayattimizdaki her sekildeki degisikligi haber veririr...

"çok mutsuzum bunun la yapamam diyorum daha gerdeğe girmemişiz yolun basındayken bundan ayrılmalıyım diyorum "

Kardesim Siz bu ruh haliniz ile bu sekilde daha fazla dayanamiyacaginiza...ayrildiginiz kisi ile neden ayrildiginizi veya bu ayriligi Onun neden istedigini bilmiyorum.. ama bu iki dünya iki duygu, arasinda da boylede yasiyamazsiniz..
HER AYRILIK , ASLINDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR..
hayatınizi bir düzene sokmanin gerekliligine isarettir..
girmiş olduğunuz geçici depresyondan çıkıp Kalktın bir silkelenin kendinize gelin.. kadere karsi gelmek yerine Takdiri ilahiye RAZI olun ve onunuze cikan sebep ve vesileler ile yasadiginiz ,yol alacaginiz Hayat yoluna dogru akin!!

"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

"suan cok mutsuz ve korku içindeyım saglıklı düşünemiyorum "
O zaman kardesim ilk once bir kendinize gelin..olayin icinden cikip birde olaylari disaridan seyredin!!Kendinize haksizlik etmeyin biraz zaman biraz sabir ve kendinizi isinize baskalarinn hizmettine verin..
aklinizin durulmasi icin bunlara ihtiyaciniz var su anda ne karar verirseniz verin saglikli
ve samimi durust bir karar olmiyacagini bilin..
Hayirli geceler..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babanın evlenmesi

Selamünaleyküm, hayırlı günler.
Rüyamda babam (babam sağ) tekrar evlenmiş. Annemde yanın da ama bu durumdan hiç rahatsız değil..şaşırıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı günler..Hayirdir insallah..
Babanın yeniden evlendiğini görmek;Sizin icin kısmete ve başarılı bir hayata..
Anneniz ile Babaniz arasinda biraz sorun ,yasandigina ..
ebeveynler arasındaki mesafe artınca Kalpler arasındaki mesafe de artar..
Kalpler arasındaki mesafe artınca sesini diğer kalbe duyurabilmek için iki tarafinda bağırmak zorunda kalır.

Mevlâna der ki;
“Zerzevatçı bağırır, sarraf bağırmaz.Eskici bağırır, antikacı bağırmaz. Söyleyecek sözü, fikri değerli olan bağırmaz.
Bağıran düşünemez düşünmeyen kavga eder...”

Siz bunlara kafanizi yormayin.. sadece Aileniz icin Dua edin.. selametle...
BEŞER ZULÜM EDER .KADER-İLAHİ ZULÜM ETMEZ ADALET EDER..

duaa..

Üst Alt