Hayirli aksamlar
aslinda ruyanizcok acik ve anlamli..
Çinli Komsumuzun oglu oglum yasinda 6 yasinda ama okumayi, yazmayi, bilgisayari daha 4 yasinda iken sokup kuruyordu..
su anda lego puzzle dan eyfel kulesini yapabiliyor..
ama Oglum gibi Buz pateninde hockey dedikleri sporu, yuzmeyi, futbolu, basketbalu halen eline, yuzune bulastirir..
Oglum ona oyun oynamayi bir turlu ogretemedi ama O ogluma
elektronik arabanin tamirini ogretti...
Yani bu insanlarda zeka ,azim, liderlik vardir.. bunlarin baska secenekleri yoktur.. Ya basarmak zorundalar yada yasama ya haklari yok sanki...
Hirosima daki gibi kimyasal madde ile fare gibi zehirleneceklerini daha kucuk yastan bunu beyinlerine islenmis..
Çinli anneler cok disiplinli ve KATI dir da..Cocugunu hayattin zorluklarina gore yetistiriyorlar...
Neyse Ruyaniza gelelim Hayirdir insallah..
"rüyada Çinli birden fazla kişi ile sırada bekliyorum "
Seviyesi yuksek kisiler ile bir konu veya makam icin rekabet ve yarisa tabii tutulacaginiza..
Çinli görmek; uzun uğraşlar sonucu hedefinize ulaşacağınıza işarettir...
lakin "Çinliler hepsi beyaz giyinmiş.ellerinde kılıç gibi şeyler var komutanları da var "
akillarindaki zeka, bilgi ,azim,ilim ile hazirlanmis kusanmislar...
"Ben de gözyaşı döküyorum "
yaşamınızda farkında olmadığınız bazı özel yetenekleriniz olduğunu, bunları değerlendirmeniz gerektiğini işaret eder..
yani kendinizi baskalari ile KIYASLAMAYIN!!
Herkesin kapasitesinin farklı olduğunu kabul ederek, kendinizi başkaları ile kıyaslamayın.
Siz elinizden geleni yaptığınız takdirde mutlaka ulaşabileceğiniz yere gelirsiniz...ama azim, disiplin ve kendininizi vererek calisin!!
Siz hic bir zaman bir Cinli ,olamazsiniz !!cunku Cinli degilsiniz!!ama Kendinizin olabilecegi en yuksek makama gelebilirsiniz..
yeterki kendinizi iyi taniyin.. huner ,beceri ve zayif noktalarinizi guclendirmeyi bilin...
Üniversiteyi bir amaç değil, hayatta başarılı ve mutlu bir birey olmak için bir araç olarak görmelisiniz.
Üniversiteyi bir araç olarak görmek mutlu olmak için başka araçların da olduğunu fark etmeyi kolaylaştırır.
Bu durumda üniversiteyi, sizin için “ tek kurtuluş yolu “ olarak görmekten daha kolay vazgeçersiniz...
Hayirli gunler..