• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çinli görmek

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamlar,
Rüyada Çinli birden fazla kişi ile sırada bekliyorum.Yeşil bi çimenlikten geçiyoruz ve duruyoruz. Çinliler hepsi beyaz giyinmiş, ellerinde kılıç gibi şeyler var komutanları da var sankı yanlarında. Ben de gözyaşı döküyorum sırada beklerken. Bu ne demek, yorumlayan olursa sağolsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar
aslinda ruyanizcok acik ve anlamli..
Çinli Komsumuzun oglu oglum yasinda 6 yasinda ama okumayi, yazmayi, bilgisayari daha 4 yasinda iken sokup kuruyordu..
su anda lego puzzle dan eyfel kulesini yapabiliyor..
ama Oglum gibi Buz pateninde hockey dedikleri sporu, yuzmeyi, futbolu, basketbalu halen eline, yuzune bulastirir..
Oglum ona oyun oynamayi bir turlu ogretemedi ama O ogluma
elektronik arabanin tamirini ogretti...

Yani bu insanlarda zeka ,azim, liderlik vardir.. bunlarin baska secenekleri yoktur.. Ya basarmak zorundalar yada yasama ya haklari yok sanki...
Hirosima daki gibi kimyasal madde ile fare gibi zehirleneceklerini daha kucuk yastan bunu beyinlerine islenmis..
Çinli anneler cok disiplinli ve KATI dir da..Cocugunu hayattin zorluklarina gore yetistiriyorlar...

Neyse Ruyaniza gelelim Hayirdir insallah..
"rüyada Çinli birden fazla kişi ile sırada bekliyorum "
Seviyesi yuksek kisiler ile bir konu veya makam icin rekabet ve yarisa tabii tutulacaginiza..

Çinli görmek; uzun uğraşlar sonucu hedefinize ulaşacağınıza işarettir...
lakin "Çinliler hepsi beyaz giyinmiş.ellerinde kılıç gibi şeyler var komutanları da var "
akillarindaki zeka, bilgi ,azim,ilim ile hazirlanmis kusanmislar...

"Ben de gözyaşı döküyorum "
yaşamınızda farkında olmadığınız bazı özel yetenekleriniz olduğunu, bunları değerlendirmeniz gerektiğini işaret eder..
yani kendinizi baskalari ile KIYASLAMAYIN!!
Herkesin kapasitesinin farklı olduğunu kabul ederek, kendinizi başkaları ile kıyaslamayın.
Siz elinizden geleni yaptığınız takdirde mutlaka ulaşabileceğiniz yere gelirsiniz...ama azim, disiplin ve kendininizi vererek calisin!!
Siz hic bir zaman bir Cinli ,olamazsiniz !!cunku Cinli degilsiniz!!ama Kendinizin olabilecegi en yuksek makama gelebilirsiniz..
yeterki kendinizi iyi taniyin.. huner ,beceri ve zayif noktalarinizi guclendirmeyi bilin...

Üniversiteyi bir amaç değil, hayatta başarılı ve mutlu bir birey olmak için bir araç olarak görmelisiniz.
Üniversiteyi bir araç olarak görmek mutlu olmak için başka araçların da olduğunu fark etmeyi kolaylaştırır.
Bu durumda üniversiteyi, sizin için “ tek kurtuluş yolu “ olarak görmekten daha kolay vazgeçersiniz...
Hayirli gunler..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Çok sağol gönül sızım, ben üni mezunuyum. bir iş koşturuyorum da:) onla ilgili pozitif olacak diye yorumladım ben. Evet o iş olsun diye çok çabaladım çabalıyorum da sizce burada bi msj var mı? olur mu bir şeyler.

Ve ben de bu Çinlilerin arasında sıra bekliyorum. Bunu da belirteyim dedim:=) sağol şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve ben de bu Çinlilerin arasında sıra bekliyorum. bunu da belirteyim dedim:=) sağol şimdiden

rüyada Çinli "birden fazla kişi ile sırada bekliyorum "
Seviyesi yuksek kisiler ile bir konu veya makam icin rekabet ve yarisa tabii tutulacaginiza..

Çinli görmek; uzun uğraşlar sonucu hedefinize ulaşacağınıza işarettir...
lakin "Çinliler hepsi beyaz giyinmiş.ellerinde kılıç gibi şeyler var komutanları da var "
akillarindaki zeka bilgi azimilim ile hazirlanmis kusanmislar...

"Ben de gözyaşı döküyorum "
yaşamınızda farkında olmadığınız bazı özel yetenekleriniz olduğunu bunları değerlendirmeniz gerektiğini işaret eder..
kardesim bu is icin ilmi ve yeteneklerinizi bir sekilde kurs ile mi referrans ile bir sekilde ust seviyeye getirmeye calisin..sonrasi Allah kerim..hersey nasip kismet meselesi...
sadece bu is tek kurtuluş yolu degildir..elektronik, teknik, teknoloji ile ilgili her yere hatta yabanci market ve is yerlerine bile basvurun...
Allah Yardimciniz olsun..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Gene olmadı, mülakat sınavında elendim.Anlayamıyorum sahiden neden böyle oluyor yahu

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Gene olmadı, mülakat sınavında elendim.Anlayamıyorum sahiden neden böyle oluyor yahu

Olmadı diye üzüldüğün duaya, gün gelir iyiki olmamış diye sevinirsin. Senin bir çok planın var ama Allah c.c nün de planları var bunu unutma... Hem O kulunu imtihan eder... Ve senin bilmediğini bilir, görmediğini görür. Senin ne istediğini, senin için hayır olanı senden daha iyi bilir. Tek yapman gereken olmasını istediğin meşru işler için elinden gelen gayreti göstermektir. Elinden geleni yap gerisine karışma. Bütün dünya birleşse Rabbim istemedikçe olmaz. Yine bütün dünya birleşse Rabbimin ol dediğinin önünde duramaz. O nedenle çabanı sarfettiysen. Gerisine karışma...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
benimde beklediğim bir iş var ama aradan 6 yıl geçti halen olmadıcddvb..
peki neden olmadı tabiki bunda bir hayr varki 6 yıldır olmadıxxzzl..
serdar hocamın dediği gibi, ''Bütün dünya birleşse Rabbim istemedikçe olmaz. Yine bütün dünya birleşse Rabbimin ol dediğinin önünde duramaz''brrvo

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Selamun Aleykum kusura bakmayin kardesim dun Size cevap yazamadim koruyuculugunu yaptigim bir yetim ile tam
5 saat hastahanede onun general medical check up icin IQ ve cup testine kalinca..
bir de Amerikali doktorun ;
"Nature created him like that "

deyince Güler Misin Ağlar Mısın? misali Sinir oldum..
insan hücresinde 23 çift, yani 46 adet kromozom var iken her insanda bu kadar mukemel bir yapiyi Tabiattin var ettigine inanmak beni güldürdü..
bugun Tabiat kendi kendini koruyamaz iken kimyasal maddeler ile bir bir yok edilirken insani ve kainatti Tabiat ananin yaratmasi gercekten cok komikti..
neyse Kardesim ruyanizin yorumunu tekrar okursaniz zaten Sizi kirmadan, incitmeden dolayli yoldan size bir seyi anlatmaya calismistim..

"rüyada Çinli birden fazla kişi ile sırada bekliyorum "
yani Siz eksik degil o konuma bavuranlar cok tecrubeli ve kaliteli insanlar arasinda rekabet ile secilecegi...

azim disiplin ve kendininizi vererek calisin!!
Siz hic bir zaman bir Cinli olamazsiniz !!cunku Cinli degilsiniz!!ama Kendinizin olabilecegi en yuksek makama gelebilirsiniz..
yeterki kendinizi iyi taniyin.. huner beceri ve zayif noktalarinizi guclendirmeyi bilin...eksiklerinizi farkli bir sekilde tamamlayin..
olmadi bu konularda tecrube sahibi olmak icin stajerlik, veya gonullu bir yerde calisin..refferans ve kendinize bir yer ve isim yapmaya calisin..
Ben Sizin gibi azimli birinin ins. bir gun basarili olacagina kalbimden inaniyorum..
yeterki neden?? Neden ?? olmadi diye kafa yoracaginiza ,enerji harciyacaginiza daha guclu ve kararli bir sekilde ayaga kalkin..
Dua, azim, emek,Sabir ve hic YILMAYIN...
goreceksiniz ins.. Siz yeterki pozitif, olumlu umutlu inancinizi kaybetmeyin..

Düşünce ve duygular aslında bir tür enerji formudur. İnsan bedeni organik
enerjik projektör yani magnet gibidir. Nasıl enerji yolluyorsak yaşamımız da ona
göre yönlenir..
mesela ben negatif olan insanlardan uzak dururum onlar beni de bunaltir, daraltir,kendileri gibi hayatta hep karamsar bakmaya baslarim..

Pozitif enerji, hastalıkların tedavisini kolaylaştırıyor, travmaların daha kolay atlatılmasını sağlıyor.
Hayata olumlu bakan, inanan ve başarmak isteyen insan, karamsar kişilere göre çok daha fazla mutlu oluyor.
Kişi kendisinde pozitif enerji oluşturmayı öğrenebilir ve çaba sarf edebilir.
Bazı anlar var ki sorumluluklarımızı yerine getirmek, zorluklarla başa çıkmak için kendi irademizi (bilincimizi) kullanmamız ve
gayret ederek kendimizi harekete geçirmemiz gerekmektedir.
bedenimizin üretmeye alışık olduğu biyokimyasallar ve enerji, içinde bulunduğumuz durumun üstesinden gelmemiz için yetmiyor.
Böyle durumlarda hayata daha olumlu, daha ümitli bakmak işimizi kolaylaştırıyor.

İnsanoğlu bir yere kadar kendini programlayabilen, değiştirebilen bir varlık. Ve biz bu sınırı bilmiyoruz.
İnsanoğlu müthiş bir enerji potansiyeline sahip...butun enerji ve konsatrenizi bu ise veya olmasini istediginiz bir yere devr edin...
Siz elinizden geleni yapin gerisi Allah kerim..

Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından
lezzet alır.
Hayirli gunler..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Bana yorum yapanlardan Allah razı olsun. Ben de rüyamdan sonra zaten bu işin olumsuz olacağını anlamıştım.Bu iş için rüyaya yattığımda da siyah görmüştüm.Ama bi ümit ''tırmaladım, koştum, armut piş, ağzıma düş,'' demedim hiç. Bi gün olacak tüm kalbimle inanıyorum. Ama mülakattaki kişiler de dahil olmak üzere herkes torpilin olmazsa bu iş sana asla olmaz, diyorlar.Ne yapacağımı tek bu konuda bilmiyorum.Başarılarım torpilin önüne geçmezmiş. Bakalım gene deneyeceğim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim..
işe girenlere işlerinde başarılar torpilli girenlere yuhlar olsun ..
Hz. Ömer (R.A.) kendi zamanında esnaf arasında şu talimatı yayınlamıştır: "En hayırlı ve tatlı kazanç, insanın el emeği, göz nuru, alın teri ile kazandığı rızıktır.."

Gelin su muhaciri dinleyin hayat sadece bu dunyadan ibaret degildir..yarina cikacagimiza kimin garantisi var ?
Dunya ve ahirettinizi kurtarmak ebedi saadette ulasmak istiyorsaniz doğruluk ve dürüstlükten AYRILMAYIN...
insan hakkı Kul HAKKI dir yarin altindan kalkamiyacagimiz vebalerin altina akilli olan girmez derim..

RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISIN VERSİN ...
benim sevmedigim bir olay da Başarısız insanlar bir numaralı mazereti torpildir...
mülakattakilerin ne dedigine TAKILMAYIN.. hic kimse kimsenin RIZKINI yiyemez..
o is Sizin nasip,kismet ve RIZKINIZ olsa idi Sizi kendisi bulurdu..

dedim ya bir sey olmuyorsa muhakak ki bunda da bir sebebi hikmet vardir!!
bu tip seylere kafa yoracagimiza lutfen kendinizi yenilemeye, eksikleri tamamlamaya ve Dua yi dillinizden eksik etmeyin..
bütün dünya birleşse Rabbimin ol dediğinin önünde duramaz..
bunu canli olarak yasadim..ve iman ettim.. hayirli aksamlar..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Yorumun için çok sağol. İnan bana başarısızlığımın sonuçlarına katlanabilen biriyim.Ama bunu o mertebelerdeki kişiler de deyince daha iyi anladım. Eksikliklerimi kapatmak için çok çalıştım ve çoğunu kapattım. Ama resmen torpil ayarla dediler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorumun için çok sağol. İnan bana başarısızlığımın sonuçlarına katlanabilen biriyim.Ama bunu o mertebelerdeki kişiler de deyince daha iyi anladım. Eksikliklerimi kapatmak için çok çalıştım ve çoğunu kapattım. Ama resmen torpil ayarla dediler.

Size resmen torpil ayarla diyenler seytanin usaklaridir..
Size Haksizlik yapildiginda hosunuza gitti mi?
size yapılmasını istemediğiniz şeyleri sizde başkalarına yapmayın..

Bir yanlışı başka bir yanlış ve hata yaparak düzeltemezsiniz..sadece baska bir yanlışa KAPI aralarsiniz..
gelin beni dinleyin..Helal RIZK KAPISINA Torpil kapisindan Dogruya Yanlis ile varamazsiniz..
Siz yine de istediginizi yapin! ama Ben Sizin vicdan sahibi oldugunuza ve dogru olani yapacaginiza inaniyorum..
Dualarim sizinle olsun..Hayirli aksamlar..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Yorumların için Allah razı olsun senden. Evet, tam da dediğiniz gibi yapmaz biriydim.Ama bana başka yol göstermediler. İşsiz olmak çok kötü bi şey.24 yaşındayım ve sanki 40 yaşında gibi hissediyorum. Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam. Ben de torpil ayarlayacağım bi dahaki mülakat sınavı için. Hem de para ile. Allah afetsin! Kazanamadığımı öğrenince sabaha kadar ağladım. Biliyorum, Allah nasip etmez ise asla olmaz.Ama nasip etsin istiyorum. Yüzüm gülsün istiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ballarbalinibuldum2_135516778889.jpg

Torpil Yaparak İşe Girenin Kazancı Haram mıdır ?
Kişinin, gerekli şartları taşımadığı, yahut dikkate alınan kriterler itibarıyla daha layık olan birileri bulunduğu halde bazı kimseleri aracı kılarak
hak etmediği bir yere gelmesi dinen caiz değildir.
Hakkı olmadığı halde bir şeyi elde etmek. Bu durum, elde edilen şeyin gerçek hak edenine karşı bir zulümdür.
Dolayısıyla bir kul hakkıdır...
başkalarının hakkına girerek HAK talep edemezsiniz..
o zaman Sizin o torpil ile İşe girenlerden ne farkiniz olur ?
rah. annem hep derdi ki "KIZIM insanin oynadıgi oyunlar, bir gün gelir kendi ayaklarına dolanırda tepe takla düşer

kardesim torpil ayarliyarak bi dahaki mülakat sınavı için dediginiz gibi girin ve en sonunda lutfen bize de akibettinizi yazarsaniz memnun oluruz..
Size son bir soru ile bu konuyu kapatacagim..
Sizin gayeniz Allah-in rızası mi yoksa sadece İş sahibi olmak mi?
Her şeyin başı Allah rızası ..
Siz kaynagi degil bir damla, bir zerre suyu seciyorsunuz ...
hangisi Size daha önemli ise onu secin ve sectiginiz ile ins. mutlu ve huzurlu olursunuz...
Yüzüm gülsün diyorsunuz ya Vicdaniniz ?
Hayirli aksamlar..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Başka türlü tüm kriterlerine sahip olduğum halde beni almayacaklarmış!Beni buna itenler suçlu bence.Mülakatı neden devlet kaldırmıyor ki! Adalet yok!Konu kapanabilir Gönül sızım, ben Allah'a inanan biriyim, yalan söylemiyorum. Torpille girildiğini o büyük büyük mevkilerdeki adamlar söyleyince kim olsa yerimde yapar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Guzel kardesim herkes sadece kendinden sorumludur..

Rızk mukadderdir. Yani herkesin rızkı bellidir
artmaz eksilmezrızkını almadan dünyadan ayrılmaz.
İsteyene helalden gelir isteyene haramdan.
Gelen miktar aynıdır.
Ecel mukadderdir. Yani herkesin ömrü bellidir
uzamaz kısalmazvakti dolunca dünyadan ayrılır.
Kaza ve kader hayır ve şer zaten imanın şartlarındandır.

Peki o zaman daha ne diye isyan ediyor daha ne diye şükretmiyoruz..
Rızkın belli ömrün belli başına gelenler Allah’tan...
İster isyan etister şükret. Değişen bir şey yok...
sadece Değişen senin dunya ve ahirettin..

Evet rızkımız belli ömrümüz belli AMA başımıza gelenler ALLAHTAN değil ALLAHın bize verdiği aklı yanlış kullanmamızdan ..
HAKKI yanlisi dogruyuyu bilmemizden gelir..

ALLAH hepimize aklımızı vicdanimizi doğru yolda kullanıp ona layık kullar olarak huzuruna çıkmamıza yardım etsin İNŞALLAH!
ve Dünyanın geçici bir imtihan yeri olduğunu sakın unutmayalim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Guzel kardesim bu olaya bukadar karsi olmamin gercek sebebini anlatayim da ins. beni ayiplamadan kendince hissenizi alirsiniz..

Biliyorsunuz Çocuk Koruma Servisinde çalışıyorum..ilk işe başladigimda maddi manevi darlik animda istanbulda cok sevdigim bir insan icin
ameliyat parasi olarak ben den 5.000 dolar istemislerdi..
O aralar dedim ya okullu yeni bitirmişim bazi ozel zorluklar icinde iken bu parayi vermeye gucum yoktu..
ama karsi tarafi da kiramiyacak kadar cook seviyordum derken..
o siralar calistigimiz case olay cok zengin bir iş adaminin kizinin bebegi elinden alinmisti..
tabii simarik kizi :Baba lutfen bir şey yap bebegimi almasinlar!'
diye duygu somurusu yapinca baba da rüşvet yoluna girmişti..
Benim partnerim yani bu olaydaki elemana 10.000 dolar teklif yapmiş zaten kizi ruh hastasi oldugu icin tedavi goruyordu..
ve bebegin bakicisi vardi ve 3 ay sonra tekrar mahkemeye cikilip hakim karar verecekti vs. vs...
ama işin ucunda 10.000 vardi ve Jenn bana gizlice soyledi ve gel 3 ayligina bebegi annesine verelim ve 5.000 sana 5.000 bana keyfimize bakalim.. diye israr edince..
olmaz dedim.. haram dedim ama cok dardaydim.. zaten parayi da hayra kullanacaktim..ya hu 3 ay daistanbuldaki sevdigim sagligina kavusacakti
vs. vs. nefsin bir suru yalani, dolani, bahanesi ile ben bunu kabul ettim..
gunlerden cuma idi.. pzt oldugunda parayi yan cebe indirip bebegi annesine 3 ay daha kalabilir diye imza atacaktik...

ve Allah-in hikmettine bakin o gun eve gelirken yollar buzlu diye ufak bir kaza gecirip iş yerimden 1 hafta istirahatta cikarilinca bizim plan suya dustu..
neden Allahim.. neden bir hayra vesile olmama neden engel oldun vs derken.. benim yerime bir baskadi atandi..
ve gercekten plani uyguladilar.. parayi yan cebe indirdiler..

her sey yolunda gibi gorunurken 1 hafta sonra bu olaydaki vahsette sahit oluyorduk..
anne agliyan bebegini susturamayinca ,sinir krizine girip;agzina yastik koyup bebegin ölümüne sebep oldugu icin akil hastahanesine yatirildi..
masum bir bebegin ölümüne sebep olan imza atan iki meslektasim mesleginden uzaklastirildi ve 5 er yil hapis aldilar..
bir masum bebegin vebalini yuklendiler..
babasi rüşvetten tutuklandi.. gercekler ortaya cikti..
Çocuk Koruma Servisi insan haklarini koruma mahkemesine verildi.. yani tam bir facia...
demek ki Rabbim bu aciz kullunu korumaya calistigi icin o kaza ile o isten uzaklastirilmistim.. Hamd olsun..

ve gün o gündür ben rüşvette, torpille, olmuyorsa bir sey uzerine zorla gidilmesine karsiyim..
eger ben o isten uzaklastirilmis olmasa idim bugun ilk Musliman Çocuk Koruma siginma evi vakfini acamazdik..
istanbuldaki sevdigime de o zamanlar bir hayirsever ameliyattini karsilamisti.. yani her sey helal yolundan zaten cozulecekti..
Rabbim bizlere Hak, ve dogruluktan ayirmasin amin...

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Gerçekten önce üzülerek sonra mutluluk duyarak okudum yazınızı. Size özel msj göndermek istedim.Ama olmadı. Nasıl gönderebilirim?

Üst Alt