• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada baba görmek

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam fulya rüyanızı, babanızın sıkıntılı bir olay yaşacağına veya böyle bir haber alacağına ya da dostlarından gelecek bir üzüntünün bütün aileyi geçici bir süre etkileneceğine yorumluyorum. En doğrusunu Allah c.c bilir.

ECEMM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babamı görmek

SELAMÜN ALEYKÜM, dün akşam kuran okuyup, dua ederek yattığımda gördüğüm rüyadan bahsetmek istiyorum. rüyamda gece yarısı biz uyurken babam bize gelmiş, kanepede uzanıyordu. bana da kızgın bir şekilde bakıyordu. Babmın yanında erkek kardeşim ve amcam oluyor, bende içeriye giriyorum. Hayırdır baba ne oldu? diye soruyorum. O da bana sana çok kızgınım diyor. Neden baba ben sana ne yaptım da kızdın bana diyorum. Beni telefonla sürekli arıyorsun diyor. O anda babamın elinde bir kese var ve keseyi odanın ortasına döküyor. Kesenin içinde bir sürü altın oluyor. Daha sonra babamla kendimi evimizin altındaki lokantada buluyorum. Sabah ezanı okunma saati lokanta daha yeni açılıyor ve müşteriler geliyor. O anda sabah ezanı okunuyor, babam da bana tamam ben kiracıyla konuştum arabayı üstünüze verecekler diyor. Tamam baba deyip merdivenlerden acele çıkıyorum ama o anda arkamda bir sürü insan oluyor ve benimle beraber eve çıkıyorlar ama insanların elinde tatlı oluyor. Eve çıktığımda amcama bu insanlar napıyor amca diyorum hayır yapıyorlar diye cevap veriyor. Madem öyle amca bize da tatlı versinler diyorum. o anda amcamın elinde tatlı kovası, eşimin elinde de bir kova oluyor ve amcam o kovanın içine tatlı (yoğurt tatlısı) koyuyor kolay gelsin.

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada babayı görmek

Selamun aleyküm.
Ben rüyamda sanki bir teknik gezi gibi bir gezide olduğumu gördüm. Birileriyle birlikte kağıt, tahta parçası gibi şeyleri biraraya getiriyorduk. Galiba yakacaktık. Sonra babam kendisi otururken bana gezi ile alakalı olarak yoruldunuz mu diyor. Ben de galiba yorulduk diyorum. Sonra basitleştirmiyor zorlaştırıyor demek ki diyor. Sonra babamın önüne zeytinyağlı kırmızı lahana salatası dökülmüş. Böyle bir rüya gördüm. Anlamı nedir acabahmmnn. Hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
rüyada babayı görmek;
babanızı görmek babanızın hayatta olup olmamasına göre farklı anlam taşır. Sağ olan babayı görmek çok hayırlı bir rüya olup, helal kazanca kavuşacağınızı gösterir..
Rüyada Babasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir.

"babamın önüne zeytinyağlı kırmızı lahana salatası dökülmüş. "
Babaniz ile yaşayacağınız,fikir ayrılığı ve tartışmaya yorumlanir..
her türlü tartışma ve kavgalardan uzak kalmaya da dikkat etmeniz gerekli.. En doğrusunu Allah c.c bilir.
selametle..

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Gönül Dostum,
Normal de çok sık rüya görürüm. herbirinin yorumu için size yazmaya yüzüm yok maalesef. yapmış olduğunuz tüm yorumların içinde kendi rüyamın manasını çıkarıyorum. Fakat dün gece ilginç bir rüya gördüm. Rüyamın bütünü ne manaya geliyor çözemedim. Şöyle ki; Rüyamda babama hediye aldığım kol saatini babam 700 tl karşılığında satıyor. ( Gerçekte babama saat hediye etmedim, eşime ettim ama eşime aldığım saat rüyamda babamındı.) Tomarla kağıt parayı görüyorum. O kadar kahroluyorum ki o saati sattığı için. Nasıl yaparsın baba hiç değeri yok muydu diyorum. Babam çok umursamıyor. O sırada uyanıyorum. Kağıt para görmek, baba görmek, saat görmek bunların manasına ayrı ayrı baktım fakat rüyamın bütün olarak manasını çözmek için size danışıyorum. Şimdiden yüreğinize sağlık. Hakk'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Gönül Dostum,Rüyaniz Hayr olsun
Bizler burada sadece birbirimizin eksiklerini, tamamlamakta ve Biz birbirimize ,iki ayna gibiyiz..Biz, siz,onlar hepimiz, birbirimizden Birşeyler öğrenmekteyiz,
öğrenebilmeliyiz, farkedebilmeliyiz...

hayatın anlamı onu yaşamakta gizlidir derler ama bu
her kese göre değişir....birbirimizden Farklı bakış açılarını görebiliyoruz..
hayat bir varoluş biçimidir.Her insanın kendi hayatını şekilendirme hakkı vardır..hayatlarını kendine zehir edenlerde hayatının her anından bir anlam bulan ve tat alanda yine bizleriz..hayat bunlarla birlikte duygusa bir bütündür..ama bunlari görebilmek, yaşayabilmek için de insanin ,kesin olarak hazır olması lazım ..aynı Sizin Bir şeylere hazır olmadığınızı Sandığınız gibi...

Rüyada baba görmek;
Her ne şekilde görülürse görülsün hayra yorumlanmaktadır.

"hediye etmedim, eşime ettim ama eşime aldığım saat rüyamda babamındı.) "
Kocalarınız Sizin çocuklarınız ve Babaniz olmadığı gibi hanımlarınız analarınız değildir düşünmek ve aşkı ,Sevgiyi, Aile Muhabbetini her şeyi zamanında yaşamak!!yaşamak istediklerini zamanında yaşayacaksın ! ki zamanı gelince Kabusun olmasın.!olarak yorumlanir...

Rüyada Saat Görmek;
rüyada görülen saat verilmiş ancak tutulmamış sözleri sembolize eder..bazen de zamanın kıymetini bilip, onu iyi değerlendirmek..zamanlama olayi...
Zamanı ziyan ederken, kendisi de ziyan olur insan..da bunun malesef farkina varmaz!!
Zaman insana verilmiş en büyük sermayedir.

Rüyada tomarla kağıt para görmek;
Genellikle yaşamın maddi yönü hakkında mesaj verir.
Siz bazi şeylere sahip olmak için maddi durumun düzelmesini beklediğinize yorumlanir..

Rüyada bir şeye üzülmek,kahrolmak;
Hayal kırıklıkları, Negatiflik, Ağlamak ve Sevinmek anlamlarını simgeler. Aynı zamanda, Mutlu olabilmek için çaba sarf etmeniz gerektiğini işaret eder...

Emin olana kadar her şeyi ertelerseniz hiç bir şeyi başaramaz ve sahip olamazssınız...Ertelemek, ortamı ve zamanı kaybetmek demektir...

"Fe inne maal usri yusra"
"Muhakkak, zorlukla beraber bir kolaylık vardır”
Ayeti kerime 94:5

Rüyanızı iyilik ve hayıra işarettir inşallah. Bir beklenti veya muradınızın yada sonuç beklediğiniz bir işin hayal kırıklığından sonra
hayırla sonuçlanması olarak yorumlanabilir..Selametle..

duaa..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada öz babanı görmek

Selamunaleyküm...

Rüyamda bir yerdeyim; gözümden yaşlar geldi .Açıkçası niye geldiğini bilmiyorum.Babam karşımda eliyle yaşları siliyor üzülme diyor ve sarılıyor bana...Var mıdır bir hikmeti acaba.

Merakla bekliyorum. Selamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada baba görmek;
Her ne şekilde görülürse görülsün hayra yorumlanmaktadır.
Rüyada Babasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir.

Babaya hürmet ve tazim Allah'a itaat etmeye, ona isyan Allah'ın emirlerine uymamaya, Babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa işaret eder.

"Babam karşımda eliyle yaşları siliyor üzülme diyor ve sarılıyor bana..."
Babanızın, yardım ve desteğine ihtiyac duymaniza alamettir...
ANNE ve BABANIZIN DUASINI ALIN ; Bereket ,huzur, ilahi hoşnutluk onlarla beraberdir...

Azem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada baba görmek

Selamin aleykum. Ruyamda babami gordum. Amcam telefonla arayarak hasta oldugunu soyledi.Yanina gittigimde bacaklarinda problem oldugunu ve doktorlar kesilmesi gerektigini soylemisler. Bende hayir yapma diye tepki gosterdim. Babamda zaten oyle bi niyetim yok dedi. Yorumlarsaniz cok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rüyada babayı görmek;
babanızı görmek babanızın hayatta olup olmamasına göre farklı anlam taşır. Sağ olan babayı görmek çok hayırlı bir rüya olup, helal kazanca kavuşacağınızı gösterir..

"bacaklarinda problem oldugunu ve doktorlar kesilmesi gerektigini soylemisler"
Babanız ehli olmiyan bir kimseyi dinlerse bir konuda, bir ilişki bir rızk da Ayağı kesilir, biter...Ayağı kesilmesi malın zarara uğramasına,yorumlanir...selametle...

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm; Hocam rüyamda babamı görüyordum. Böyle bir incir ağıcının altında mı oturuyordu yoksa sonradan kendisi mi incir ağacı oluyordu tam hatırlayamıyorum. Babamın elleri üzerine mavi tükenmez kalemle bir şeyler yazıyordu annem. Daha sonra kalemi annemden alıp ben yazmaya başlıyordum. Ne yazdığımı bilmiyordum bazı kelimeleri yanlış yazıyordum üzerini karalayıp geçiyordum. Nihayet bir şeyler yazıyordum. Daha sonra bana bir parça beyaz ip veriliyordu. İncir ağacının dallarına bağlıyordum. Bu incir ağacında hiç yaprak yoktu. Rüyanın devamında da babamla birlikte dolaşıyorduk cadde ve sokaklarda. Babamın elinde siyah bir poşet içinde para vardı. Bazı akrabalarımızın evine gidiyorduk, bağ ve bahçelere gidiyorduk. Hocam sizden ricam rüyama bir anlam vermeniz. Saygı ile dolu sevgilerimle. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam rüyanız hayr Olsun,Rüya içinde rüyalar... Kilit üstünde kilitler... Kendimi görebilsem, şu rüyadan alnımın akıyla bir uyanabilsem, gerçeğe varabilsem....

Rüyada baba görmek ;
babanızın sıkıntılı bir olay yaşacağına veya böyle bir haber alacağına ya da dostlarından gelecek bir üzüntünün bütün aileyi geçici bir süre etkileneceğine yorumlanır..

Rüyada incir ağacı görmek;
iş yaşamı ya da hayatın maddi yönünde başarı anlamına gelir ,hayatınızda kimi arayışlar içinde olduğunuzu gösterirken, sonu hayırlı ve sevinç verecek bir işe girişeceksiniz manası taşımaktadır En doğrusunu Allah c.c bilir.

Rüyada Yapraksız ağaç görmek;
Görmüş olduğunuz rüya sanki gerçek hayatınızın aynası gibi içinde bulunduğunuz umutsuz ruh halini yansıtıyor.
Yokluk, İstediğine ulaşamamak,Yapraksız ağaç insan gibidir! Yarım'dır, Eksik'tir. Ama vardır...

-Sabırlı olmayan kimseye, işlerinde selâmet yoktur
.

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykümselam rüyanız hayr Olsun,Rüya içinde rüyalar... Kilit üstünde kilitler... Kendimi görebilsem, şu rüyadan alnımın akıyla bir uyanabilsem, gerçeğe varabilsem....

Rüyada baba görmek ;
babanızın sıkıntılı bir olay yaşacağına veya böyle bir haber alacağına ya da dostlarından gelecek bir üzüntünün bütün aileyi geçici bir süre etkileneceğine yorumlanır..

Rüyada incir ağacı görmek;
iş yaşamı ya da hayatın maddi yönünde başarı anlamına gelir ,hayatınızda kimi arayışlar içinde olduğunuzu gösterirken, sonu hayırlı ve sevinç verecek bir işe girişeceksiniz manası taşımaktadır En doğrusunu Allah c.c bilir.

Rüyada Yapraksız ağaç görmek;
Görmüş olduğunuz rüya sanki gerçek hayatınızın aynası gibi içinde bulunduğunuz umutsuz ruh halini yansıtıyor.
Yokluk, İstediğine ulaşamamak,Yapraksız ağaç insan gibidir! Yarım'dır, Eksik'tir. Ama vardır...

-Sabırlı olmayan kimseye, işlerinde selâmet yoktur
.

Yokluk, İstediğine ulaşamamak,Yapraksız ağaç insan gibidir! Yarım'dır, Eksik'tir. Ama vardır... Bu cümleniz her şeyi anlatıyor hocam. Çok yerinde bir yorum olmuş. Selametle...

zehra_z

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babamı görmek

Selamünaleyküm. Ben bekarım. Birisi vardı ve ayrıldık. Ben istihare yaptım ilerde barışmak hayırlı olup olmadığıyla ilgili. Her seferinde hayırlı çıktı, yeşil renk gördüm hep huzurla kalktım. Geçen gün tekrar yaptım. onunla evlenmekten ilgili duamı ettim, renkler yoktu. Babam o sana zaten dönecek üzülme ama döndüğünde affet olur mu dedi. Sanki onunla evlenmemi vasiyet ediyor gibiydi. Rüyamı yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada baba görmek;
Rüyada baba görmenin bir çok anlamı ve yorumu vardır. Rüyada görülen baba, rüyayı gören kişinin durumuna, gördüğü rüyanın şekline ve
içinde bulunduğu hayat şartlarına,Ruh haline,babanız ile yaşadığınız olaylar,gönül bağlarına ,iletişim ve onun hakkında hatırladığınız hatıralar
Kırgınlık,mutluluk, çocukluk Dünyanıza göre değişiklik arz eder...

"Birisi vardı ve ayrıldık"
Hayırlısı Olsun biri gider biri gelir hayat böyle devam eder...
kalbinize biraz zaman verin ,kendinize de biraz çeki düzen verin Ya Hu...
her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur....

kendinize biraz zaman verin!!enkazdan daha yeni çıktın ..
Öyle ya bir ilişkin daha bitti. Üzgün belki biraz da kırgınsın. Hakkındır. Ama sakın bunalıma girme çünkü değmez!acele etme. Önce biraz kendinle kal.

Ne istediğine karar ver! Acını yaşamadan, eski sevgilini unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsan hem karşındakini hem de kendini boşu boşuna üzersin. Sabırlı ol. Doğru zaman geldiğinde anlayacaksın...

Şu anda öyle hissetmiyor olabilirsin ama bu ayrılık sana çok iyi gelecek. Bu acılardan güçlenerek ve yepyeni biri olarak çıkacaksın.
Kendine biraz zaman tanı. Ani kararlar verme. Bu ayrılığı bir avantaja çevir ve hayatını şekle sok. Sen mutlu ve meşgul oldukça yeni aşklar kendiliğinden gelecek!

Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle… Hz. Ali (k.s.) AMİN...
selametle..

zehra_z

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ben istihareyi yorumlamanızı istemiştim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ben istiareti yorumlamanızı istemiştim?

ilerde barışmak hayırlı olup olmadığını sadece zamanın Sahibi Rabbim bilir istiharenin yorumu;Allah en iyisini bilir ama bu insan ile Rabbim size tekrar ikinci bir fırsat verecek çünkü bu seferinde , şimdiki zaman da ne Siz ne de O hazır değildiniz...ve zamanı gelmedi..

eski sevgilini unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsan hem karşındakini hem de kendini boşu boşuna üzersin. Sabırlı ol. Doğru zaman geldiğinde anlayacaksın...

Şu anda öyle hissetmiyor olabilirsin ama bu ayrılık sana çok iyi gelecek. Bu acılardan güçlenerek ve yepyeni biri olarak çıkacaksın.

Siz ve O insan kendiniz ile huzurlu ve kendinle barışık değilseniz başkalarına nasıl huzur verebilirsiniz ki..
..?

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/34330-kendisi-ile-barisik-olmak.html

gurbet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykum.. rüyanin hikmeti rüyayi gören kisiye mi aittir, yoksa 3. bir kisi adina da yorumlanabilir mi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada babasını görmek

Selamın aleyküm, babam gercekte bize geldi ruyamda babamlar icerde oturuyorlardi, sohbet ediyorlardı, tebessüm ediyorlardı. Birden kapı çaldı açtım eniştem geldi onu görünce hem sevindim hem şaşırdım icerdekilerde sevindiler ama birden bire bana kızdı, niye baban geldiğinde bana telefonla arayıp haber vermedin dedi. Birde tavuk göğsü olan tatlı getirmişti, beni içeriye çağırdı bende tatlı için çağırdı sandım ama başka birşey için çağırmıştı lütfen yorumlarmisiniz.

Üst Alt