Merhaba Gönül Dostum,Rüyaniz Hayr olsun
Bizler burada sadece birbirimizin eksiklerini, tamamlamakta ve Biz birbirimize ,iki ayna gibiyiz..Biz, siz,onlar hepimiz, birbirimizden Birşeyler öğrenmekteyiz,
öğrenebilmeliyiz, farkedebilmeliyiz...
hayatın anlamı onu yaşamakta gizlidir derler ama bu
her kese göre değişir....birbirimizden Farklı bakış açılarını görebiliyoruz..
hayat bir varoluş biçimidir.Her insanın kendi hayatını şekilendirme hakkı vardır..hayatlarını kendine zehir edenlerde hayatının her anından bir anlam bulan ve tat alanda yine bizleriz..hayat bunlarla birlikte duygusa bir bütündür..ama bunlari görebilmek, yaşayabilmek için de insanin ,kesin olarak hazır olması lazım ..aynı Sizin Bir şeylere hazır olmadığınızı Sandığınız gibi...
Rüyada baba görmek;
Her ne şekilde görülürse görülsün hayra yorumlanmaktadır.
"hediye etmedim, eşime ettim ama eşime aldığım saat rüyamda babamındı.) "
Kocalarınız Sizin çocuklarınız ve Babaniz olmadığı gibi hanımlarınız analarınız değildir düşünmek ve aşkı ,Sevgiyi, Aile Muhabbetini her şeyi zamanında yaşamak!!yaşamak istediklerini zamanında yaşayacaksın ! ki zamanı gelince Kabusun olmasın.!olarak yorumlanir...
Rüyada Saat Görmek;
rüyada görülen saat verilmiş ancak tutulmamış sözleri sembolize eder..bazen de zamanın kıymetini bilip, onu iyi değerlendirmek..zamanlama olayi...
Zamanı ziyan ederken, kendisi de ziyan olur insan..da bunun malesef farkina varmaz!!
Zaman insana verilmiş en büyük sermayedir.
Rüyada tomarla kağıt para görmek;
Genellikle yaşamın maddi yönü hakkında mesaj verir.
Siz bazi şeylere sahip olmak için maddi durumun düzelmesini beklediğinize yorumlanir..
Rüyada bir şeye üzülmek,kahrolmak;
Hayal kırıklıkları, Negatiflik, Ağlamak ve Sevinmek anlamlarını simgeler. Aynı zamanda, Mutlu olabilmek için çaba sarf etmeniz gerektiğini işaret eder...
Emin olana kadar her şeyi ertelerseniz hiç bir şeyi başaramaz ve sahip olamazssınız...Ertelemek, ortamı ve zamanı kaybetmek demektir...
"Fe inne maal usri yusra"
"Muhakkak, zorlukla beraber bir kolaylık vardır”
Ayeti kerime 94:5
Rüyanızı iyilik ve hayıra işarettir inşallah. Bir beklenti veya muradınızın yada sonuç beklediğiniz bir işin hayal kırıklığından sonra
hayırla sonuçlanması olarak yorumlanabilir..Selametle..
duaa..