Selamunaleyküm
Ben rüyamda Allahümme Mağfirli diyerek sürekli tekrar ettim. Acaba ne anlama geliyor bilgilendirirmisiniz.Teşşekkür ederim
Düzceden Nazan
evli 39 yaşında
ev hanımı
Değerli kardeşimiz siz çok önemli bir zikir ile uyandırılmışsınız
hemde anladığım kadarı ile bu zikri daha önce hiç yapmamışsınız ve bilmiyorsunuz.
alimlerin vaazlarında duyduğum bir şeyi size aktarayım sizin söyleyerek uyandığınız zikrin uzununu yani "Allahümme mağfirli ve lil mü'minine vel mü'minat" (ALLAHIM beni ve tüm inananları mağfiret eyle) deyip "ardındanda "mines semavat"(semalar dolusunca) deyiniz.bu zikri bir ümmet içerisindeki en az! 15 kişi söylerse şayet kullarına RAHMET etmek için bir sebep vermelerini bekleyen YÜCELER YÜCESİ RABBİMİZ C.C.
o ümmete toplu bir kaza bela vermiyor aynı zamanda bu bütün kullarının günahlarının mağfiret edilmesini(günahlarının affedilmesini ve sevaba çevrilmesini)sabah 25 akşam 25 olmak üzere günde 50 defa niyaz eden kulunuda en üstün kullarının (evtad) arasına dahil ediyor.daha ne olsun.olurmu öyle şey demeyelim RABBİMİZ C.C fazlu kerem sahibidir rahmet etmeyi kullarının yükselmesini ister. inşaALLAH bizim ümmetimizdeki bu sayıyı 100 lere 1000 lere çıkaralım. itikad edelim bu büyük müjdeden bizde nasiplenelim her gün en az 3 defa 5 defa söyleyelim
Kim bir hayra vesile olursa, o hayrı yapanın sevabı kadar sevaba kavuşur.
(Müslim, İmare: 133)
Kod:
https://www.islamiforumlar.net/resim/images4/303676101511420043772808322559.jpg