• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ALLAHÜMME MAĞFİRLİ DEMEK

N

NAZAN

Kayıtsız
Misafir
Selamunaleyküm
Ben rüyamda Allahümme Mağfirli diyerek sürekli tekrar ettim. Acaba ne anlama geliyor bilgilendirirmisiniz.Teşşekkür ederim

Düzceden Nazan
evli 39 yaşında
ev hanımı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALEYKUM SELAM HOSGELDINIZ VE hayirli cumalar..
Bu ruyanizda gordugunuz duayi cook iyi bilirim nerden mi? her Cuma burada ve Umreye gittigimde Kabenin imami agliyarak bunu defalarca tekrarlardi..
yani Allah-in Affi ve magfiretti dilenir..

Allahumme mağfirli...Allahumme mağfirli...Allahumme mağfirli...
ALLAH IM BİZİ AFFET
Yalnız Sana HAKKI ile kul ve Resül(s.a.v.)'üne ümmet olmayı nasip et..diye devam eder..

''Allahümme mağfirli verhamni ve afini verzukni"
ALLAH IM BİZİ AFFET BİZE MERHAMET ET BİZE HİDAYET VER BİZE AFİYET VER BİZE RIZIK VER."
seklinde Bu dua ve zikri mademki ruyanizda gordunuz vardir bir hikmetti.. cokca okuyup Allaha Yonelin.. her SIKINTI gecici ve bir imtihandir unutmayin..

Allahümme Mağfirli ..ALLAH IM BİZİ AFFET
Tovbeye Gel tovbeye ki selamet ile Huzura eresiniz..
Selamet ile Hayra kalin..

acilangul1

vertyucek

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm
Ben rüyamda Allahümme Mağfirli diyerek sürekli tekrar ettim. Acaba ne anlama geliyor bilgilendirirmisiniz.Teşşekkür ederim

Düzceden Nazan
evli 39 yaşında
ev hanımı

Değerli kardeşimiz siz çok önemli bir zikir ile uyandırılmışsınız
hemde anladığım kadarı ile bu zikri daha önce hiç yapmamışsınız ve bilmiyorsunuz.

alimlerin vaazlarında duyduğum bir şeyi size aktarayım sizin söyleyerek uyandığınız zikrin uzununu yani "Allahümme mağfirli ve lil mü'minine vel mü'minat" (ALLAHIM beni ve tüm inananları mağfiret eyle) deyip "ardındanda "mines semavat"(semalar dolusunca) deyiniz.bu zikri bir ümmet içerisindeki en az! 15 kişi söylerse şayet kullarına RAHMET etmek için bir sebep vermelerini bekleyen YÜCELER YÜCESİ RABBİMİZ C.C.
o ümmete toplu bir kaza bela vermiyor aynı zamanda bu bütün kullarının günahlarının mağfiret edilmesini(günahlarının affedilmesini ve sevaba çevrilmesini)sabah 25 akşam 25 olmak üzere günde 50 defa niyaz eden kulunuda en üstün kullarının (evtad) arasına dahil ediyor.daha ne olsun.olurmu öyle şey demeyelim RABBİMİZ C.C fazlu kerem sahibidir rahmet etmeyi kullarının yükselmesini ister. inşaALLAH bizim ümmetimizdeki bu sayıyı 100 lere 1000 lere çıkaralım. itikad edelim bu büyük müjdeden bizde nasiplenelim her gün en az 3 defa 5 defa söyleyelim

Kim bir hayra vesile olursa, o hayrı yapanın sevabı kadar sevaba kavuşur.

(Müslim, İmare: 133)

303676101511420043772808322559.jpg

Kod:
https://www.islamiforumlar.net/resim/images4/303676101511420043772808322559.jpg

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
"Allahümme mağfirli ve lil mü'minine vel mü'minat"

"mines semavat"duaa..

vertyucek

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
"Allahümme mağfirli ve lil mü'minine vel mü'minat"

"mines semavat"duaa..

evet aynen değerli kardşlerim .günde sabah 25 akşam 25 olmak üzere en az 50 defa okuyalım inşaALLAHURRAHMAN.mesala sabah namazından hemen sonra olabilir.hiç olmazsa namazlardan sonra 10 15 defa bu kısa zikri yapalım.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Bildiğim kadarıyla Allah ım beni affet yinede Allah bilir

Üst Alt