Selamun Aleyküm HAYIRLI RAMAZANLAR....
Mübarek Ramazan-ı Şerif dolayısıyla Rüya yorumları kısıtlı zamanlarda yapılacaktır.
Lütfen mesajım neden cevaplanmadı veya geç cevaplandı şeklinde sorular yöneltmeyin. benim rüyam bişey demek istiyor mu diyerek Sabırsızlanmayın !
Yaşadığım ülkenin zaman,mekan farkını da göz önünde bulundurarak Rüya yorumlarınizi bekleyin.. lütfen..
bu sabah forumda ben kübra adli kardesimizin kendisine Ramazan programi yapmis.. icim gitti imrendim..soyle diyordu..
"RAMAZAN AYININ HEPİMİZE BOLLUKBEREKETHUZUR GETİRMESİ DİLEĞİYLE HEPİNİZE GÖNÜLDEN SELAMLAR DİN KARDEŞLERİM.
RAMAZAN AYINI NASIL DAHA DOLU GEÇİRİRİM DİYE KENDİME BİR PROGRAM YAPTIM AMA BİR TÜRLÜ TAM MANASIYLA UYAMADIM. PROGRAM ŞÖYLE:
1-)TEHECCÜD NAMAZI
2-)TÖVBE NAMAZI
3-)SAHUR
4-)TİLAVET SECDESİ
5-)SABAH NAMAZI
6-)1 CÜZ
PROGRAM AZ DA OLSA BU.BÜNYEM ZAYIF BEDENEN ZAYIFIM SICAKLAR DA BASTIRDIĞI İÇİN ZORLANIYORUM
GÜNDÜZ NAMAZ KILMAKTAN BAŞKA BİR İBADET YAPAMIYORUM KISACASI LÜTFEN BANA DUA EDİN "
bir de benim Ramazan programini baktım...agla..:,
Sabah saat 8:00 iki tane ufakligim var onlari kaldir, yedir, giydir islami yaz kampina birak..
saat ;9:kamptan eve gel islamiforumlar.net de kardeslerim ile sohbet muhabbet et..ve cocuklara yemek hazirla..
saat:1:32 öğle namazı icin camiye git..ordan iş yerime ugra.. dosyalari toparla ve eve gel..ve calis..
saat;3:00 cocuklari kamptan al dondurmaciya ugra..onlarla eğlen,gül..muhabbet et..
saat:4:00 onlar havuzda yuzerken bu sicakta onlarin yaninda bekle cunku suleyman yuzme bilmiyor bir cocugun bogulmasi icin sadece 4 saniye gerekli..
saat:5:34 cocuklar ile ikindi namazı icin camiye git.. ordan onlari bakiciya birak veya bakicim evime gelir..
saat:6:00 işyerinde çalışmak, olmak zorundayım..
arada musait oldugumda tekrar islami forumlar.Net de girerim..
saat:8:50 mesaim biter ama eve yetişememem!iftara 3,4 dakika vardir..tekrar işyerime 3 dakika uzaktaki camiye Akşam namazi icin gider ve iftarimi orda acarim..
haftanin pzt, sali, crs, pers.gece mesailerim bunlar..
haftanin cuma, cmt, pazar gunlerimi evimde iftarimi acarim..veya vakif veya misafirlerimiz olur onlar icin yemekler yaparim..
Akşam namazi ,iftar ,cay..derken..
saat:10:00 evime gider cocuklarimla biraz vakit gecirir onlara dini hikaye anlatir ve yatiririm..
saat;10:45 tekrar teravih icin camiye giderim burda teraviyi 8 rekaat kiliyorlar sonra da vitri en son kiliyoruz..
saat;12:00 evime gelip cayimi demleyip biraz kendime gelmek ve tekrar islamiforumlar.net de girer biraz sohbet eder ve 3,4 cayi icerek sakin kafa ile ruya yorumlarim..
saat:2:00 yatarim hemen bebek gibi uyurum..vvcc..
saat:3:30 sahur saat alarmi uyandirir beni kizim ile sahur yapariz kahvalti turunden biraz meyve ve bool bool cay..icerim..
sonra anneme, babama, sevdiklerim icin dua eder kurAN OKURUM..
SONRA SABAH NAMAZIMI BAHCEDE KUS SESLERI ALTINDA KILAR !her sabah Güneşin doğuşunu seyrederim..
Hani o karanlığın kaybolup..Aydınlığın gelmesi varya
Mutlu ediyor beni tekrar ve tekrar yuregim yasama sevinci doluyor Rabbime hamd ve sukurler ediyorum.. hava icin,Güneşi icin nefes aldigim icin ve insan oldugum icin...
Aydınlanıyor her taraf Sanki ışıklar kapalıymışta Açıyorlar gibi Güneş geliyor o an
Pasparlak gözlerimi kamaştıranHayat yeniden başlıyor..kainat, cumle alem tekrar ve tekrar diriliyor..
Güneşin doğuşunu,sicakligini tum benligimde hissediyorum ve cok da mutlu oluyorum..
Neyse saat:6:00 yatiyorum ve sabah 8:de benim afacanlarin sesleri ile tekrar uyaniyorum..
Annelere uyku Yok!!cddvb..