• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya yorumları hakkında bir Uyarı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
60278138687923473647611764yjy.jpg

Selamun Aleyküm HAYIRLI RAMAZANLAR....
Mübarek Ramazan-ı Şerif dolayısıyla Rüya yorumları kısıtlı zamanlarda yapılacaktır.
Lütfen mesajım neden cevaplanmadı veya geç cevaplandı şeklinde sorular yöneltmeyin. benim rüyam bişey demek istiyor mu diyerek Sabırsızlanmayın !
Yaşadığım ülkenin zaman,mekan farkını da göz önünde bulundurarak Rüya yorumlarınizi bekleyin.. lütfen..

bu sabah forumda ben kübra adli kardesimizin kendisine Ramazan programi yapmis.. icim gitti imrendim..soyle diyordu..

"RAMAZAN AYININ HEPİMİZE BOLLUKBEREKETHUZUR GETİRMESİ DİLEĞİYLE HEPİNİZE GÖNÜLDEN SELAMLAR DİN KARDEŞLERİM.
RAMAZAN AYINI NASIL DAHA DOLU GEÇİRİRİM DİYE KENDİME BİR PROGRAM YAPTIM AMA BİR TÜRLÜ TAM MANASIYLA UYAMADIM. PROGRAM ŞÖYLE:
1-)TEHECCÜD NAMAZI
2-)TÖVBE NAMAZI
3-)SAHUR
4-)TİLAVET SECDESİ
5-)SABAH NAMAZI
6-)1 CÜZ
PROGRAM AZ DA OLSA BU.BÜNYEM ZAYIF BEDENEN ZAYIFIM SICAKLAR DA BASTIRDIĞI İÇİN ZORLANIYORUM
GÜNDÜZ NAMAZ KILMAKTAN BAŞKA BİR İBADET YAPAMIYORUM KISACASI LÜTFEN BANA DUA EDİN "

bir de benim Ramazan programini baktım...agla..:,
Sabah saat 8:00 iki tane ufakligim var onlari kaldir, yedir, giydir islami yaz kampina birak..

saat ;9:kamptan eve gel islamiforumlar.net de kardeslerim ile sohbet muhabbet et..ve cocuklara yemek hazirla..
saat:1:32 öğle namazı icin camiye git..ordan iş yerime ugra.. dosyalari toparla ve eve gel..ve calis..

saat;3:00 cocuklari kamptan al dondurmaciya ugra..onlarla eğlen,gül..muhabbet et..

saat:4:00 onlar havuzda yuzerken bu sicakta onlarin yaninda bekle cunku suleyman yuzme bilmiyor bir cocugun bogulmasi icin sadece 4 saniye gerekli..

saat:5:34 cocuklar ile ikindi namazı icin camiye git.. ordan onlari bakiciya birak veya bakicim evime gelir..

saat:6:00 işyerinde çalışmak, olmak zorundayım..
arada musait oldugumda tekrar islami forumlar.Net de girerim..

saat:8:50 mesaim biter ama eve yetişememem!iftara 3,4 dakika vardir..tekrar işyerime 3 dakika uzaktaki camiye Akşam namazi icin gider ve iftarimi orda acarim..
haftanin pzt, sali, crs, pers.gece mesailerim bunlar..
haftanin cuma, cmt, pazar gunlerimi evimde iftarimi acarim..veya vakif veya misafirlerimiz olur onlar icin yemekler yaparim..

Akşam namazi ,iftar ,cay..derken..
saat:10:00 evime gider cocuklarimla biraz vakit gecirir onlara dini hikaye anlatir ve yatiririm..

saat;10:45 tekrar teravih icin camiye giderim burda teraviyi 8 rekaat kiliyorlar sonra da vitri en son kiliyoruz..

saat;12:00 evime gelip cayimi demleyip biraz kendime gelmek ve tekrar islamiforumlar.net de girer biraz sohbet eder ve 3,4 cayi icerek sakin kafa ile ruya yorumlarim..

saat:2:00 yatarim hemen bebek gibi uyurum..vvcc..
saat:3:30 sahur saat alarmi uyandirir beni kizim ile sahur yapariz kahvalti turunden biraz meyve ve bool bool cay..icerim..
sonra anneme, babama, sevdiklerim icin dua eder kurAN OKURUM..

SONRA SABAH NAMAZIMI BAHCEDE KUS SESLERI ALTINDA KILAR !her sabah Güneşin doğuşunu seyrederim..
Hani o karanlığın kaybolup..Aydınlığın gelmesi varya
Mutlu ediyor beni tekrar ve tekrar yuregim yasama sevinci doluyor Rabbime hamd ve sukurler ediyorum.. hava icin,Güneşi icin nefes aldigim icin ve insan oldugum icin...
Aydınlanıyor her taraf Sanki ışıklar kapalıymışta Açıyorlar gibi Güneş geliyor o an
Pasparlak gözlerimi kamaştıranHayat yeniden başlıyor..kainat, cumle alem tekrar ve tekrar diriliyor..
Güneşin doğuşunu,sicakligini tum benligimde hissediyorum ve cok da mutlu oluyorum..

Neyse saat:6:00 yatiyorum ve sabah 8:de benim afacanlarin sesleri ile tekrar uyaniyorum..
Annelere uyku Yok!!cddvb..

ebru ecrin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sizin ramazan programınızda çok güzel ve dolu dolu.Bir mahsuru yoksa kaç yaşında olduğunuzu öğrenebilir miyim ben 26 yaşındayım ve 4 yaşında bir kızım var.Allah çocuklarınızı size bağışlasın.Doğru söylüyorsunuz annelere uyku yok,onlar yeter ki mutlu sağlıklı olsun biz uyumayalım:).

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1001475.jpg
pp.jpg

1001507.jpg
photo4p.JPG

Allah RAZI olsun..Ben sizin gibi Genç değilim..Sizin yaşınizda iken 5 yaşında kızım vardi..
su anda O kızım 22 yaşında ve TIP fakultesinin 3. senesinde..ben de su an 43 yaşındayim..1970 dogumluyum..
gecenlerde arsiz kizimin dogum gunu idi..sırıtık.:,
36 yaşındaki arkadasim gelmisti ve ona dediki
"Ben Senin yaşında iken evli idim .."
Arsiz zamane genc olan Tip da okuyan kizim da ona cevap verdi
"insallah ben de Senin yaşında oldugumda Kalp Doktoru,kardiyolog olacagim!!"dfgtn

36 yaşında iken burada yeni dogmus yabanci bir bebegi evladlik aldim..su an 10 gun sonra 7 yaşına basacak..
ve kendim koruyucu anneyim..7 yaşında ki habesistanli suleyman adinda bir yetimi himayeme, koruyucu anne olarak..evimde bizim ile beraber yaşıyor..
diger yandan musliman cocuk koruma vakfinin da sahibiyim..
yani bakicisi degil..resmi olarak sahibiyim..
bakicisi, ahcisi ,vs. hepsi var ama eski evim vakif olarak kullanildigi icin her sorun oldugunda ben orda olmak zorundayim..
ve evladligim oğlum, sünnetli değil ..
ins. 12 agustos iki gun sonra Ana vatanda Eyyup sultanda sünnetini yapip ordan da umreye gidecegiz..
oğlum,yabanci asili ama 4 yaşından beri özel islami okulla gidigi icin Kur`an okuyabilir ve islamin 32 farzinida bilir ve namazlarini da kilar Hamd olsun..
Umreye O istedigi icinde gidecegiz..

simdi anladiniz mi ihtiyar delikanlıyım ..cunku küçük çocuğum var..onlar beni hayatta baglayip genc anne gibi peşlerinden koşturuyorlar..
ne stress nede bel agrisi vs.. hissetmeye ,Yaşlı olduğumu hatırlamaya bile vallahi vaktim yok!!.:tamam:.
Allah dağına göre kar veririr..bu yetimlerimin hurmettine olsa gerek.. genc anneler ile her konuda yarışabilirim..
ama spor salonlarinada devamli gider formumu korurur..stress atar..yememe, icmeme stress seviyeme, ruh halime dikkat ederim..
Maddi ihtiyaclarima ne kadar vakit ayıriyorsam manevi, ve ruhsal, duygusal ihtiyaclarima da ayni ölcüde vakit ayiririm!!

olumsuz,kararsiz , negatif enerjili insanlardan uzak dururum!!Elhamdullilah oldukca pozitif, Herşeyde bir Hayır ,hikmet ve güzellik olduguna inanlardanim!!
Ruhumun daraldigi mekan ve insanlarin arasina girmemeye calisir..onlarin igne gibi batirdiklari kelamlara TAKILMAM..
insanlari affeder onlara kizarak harciyacagim enerjimi ve vaktimi sevdiklerime ve cocuklarima harcarim!!
Beni kiran, inciten kisileri de kendi degerleri ve vicdanlari ile birakir kendi toz penbe cocuklarimin dunyasinda keyfime bakarim..
karabasan gibi yuregime, ruhuma agirlik yapan seytan kilikli insanlarida Allaha havale eder..kendimi ve cocuklarimi da Allaha emanet ederim..
mümkünse bu insanlardan uzak durup muhatap olmam..bunlar aynı negatiflikle karşılık verilmemesi gereken insanlardır. çünkü savaştığımız şeyin kendisine benzeriz.
negatif enerjiyle dolu ve negatif enerjinin kendisinden beslenen bu insanları en etkili şekilde safdışı bırakmanın tek yolu,
onların enerjisini alt edecek kadar pozitif olmamızdır...devamli kendi mutlulugumuzdan, sihhat ,saglik ve iyi halimizden bahsedip onlari kaale almamaliyiz..
çünkü pozitif enerji negatif enerjiden daha güçlüdür, ancak bu şekilde onların alanını kırabiliriz...
yoğun ve gerçek bir pozitif enerji ile onlarin karabasanlari biz oluruz...sırıtık.:,
sizin enerji alanınıza "çarptıkları" zaman, dize gelirler ve etkisizleşirler, sizinle uğraşmaktan büyük ölçüde vazgeçerler.baybyy

her şey için Rabbime çokca şükr eder!!ruhumda, vicdanimda her an huzuru hissetebilmek icin yanlis yapmamaya gayret ederim..
Helal ve temiz yiyecekler yer hic bir zaman ,tika basa karnimi doyurup bedenime Ağırlık ve tenbelesmesine izin vermem..
üzüm üzüme baka baka kararir.. bende cocuklara baka, baka Ruhum Genç kaldi...islikcalan:tüüh:,

Azeri_gizi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah kuvvet versin. Sizin zamaniniz yok benimde cocugum yok :) 28 yasima geldim hayla aile kurmadim. Avrupa hali iste fransada yasiyorum cocuklugumdan ve kimseye uyamamaz oldum. Ne kendi ulkemdekilere nede fransizlara. Bunu avrupada buyuyenler cok iyi anlar. Sizin gunluk programinizi okudum ve hayatinizi guzel bir sekilde yasiyorsunuz. Uykusuzluk buyuk sorun degil. Rahmete giderken toprakta bol bol uyuyacagiz zaten... Hele boyle bir gunluk programiniz olduguna ragmen islamiforumlar.net e zaman ayira biliyorsunuz. Birtek tesekkur ede bilirim ve ruyalarimizi buyuk sabirla yazmanizi bekleriz :) Gercekten internetin cok sitesine baktim hata baska ulkelerin sitesinede baktim. Bu siteden daha guzel ruya tabirleri bulmadim!! Onun icin sabirla beklemeye hazirim :) Kendim turk deglim azeriyim ve ne azerbaycanda nede turkiyede okudum. Arkadaslardan ogrendim turk dilini :) Onun icin turk dilini elimden geldigi kadar guzel yazmaya calisiyorum. Benim birtek sorunum budur. Ondan dolayi eger yalnislarim varsa simdiden ozur dilerim.

Üst Alt