• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüya da yabancı erkek görmek

aşık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm öncelikle.. bundan 2yıl 7ay önce rüyamda evimizin balkonunda hiç tanımadığım bir erkek gördüm ama sabah uyandığımda hiç birşey hatırlamıyordum taaa ki o kişiyi gerçek hayatta görene kadar.. o zamanlar 18 yaşındaydım ve hayatıma hiç kimse girmemişti ALLAH olan sorumluluklarım nedeni ile.. ve bana bukonu ile ilgili sık sık talepler gelirdi kafam fena karışık olduğu için istiare namazına uyurdum sık sık.. ama bu erkeği görmeden önce istaereye uyumamıştım. tam o gecenin sabahında arkadaşım birine numaramı verdiğini söyledi herşey bir anda gerçekleşti ve o kişiden mesaj geldi o mesajdan sonra ALLAH a olan sorumluluklarımdan dolayı reddetmeye karar verdim ama arkadaşım bir kere buluşmam için ısrar edince buluştum ve onu karşımda görünce şok oldum rüyamdaki insandı bende bu nedenden kabul ettim 13 ay birliktelikten sonra ayrıldım ondan çünkü utancımdan namaz kılamaz hale gelmiştim.. 18 aydır ayrıyız ama onu hala seviyorum.. bu gördüğüm rüyada nasıl bir sır gizlidir.. yorumlarsanız sevirim. herşeyi yazdım inşallah abartmamışımdır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir..
keske ondan teklif geldiginde ve onun ile ilk kez gorustukten sonra sadece evlilik ile ilgili HAYIRLI bir konuda ciddi ise ve bu islami cerceve icinde gorusebileceginizi soyleseydiniz..
ama artik keskelerle bir yee varamayiz.. olan oldu buda Sizin imtihaniniz diyelim artik...
peki Seviyorsunuz da niye ayrildiniz? o insanin evlilik gibi bir dusuncesi mi yoktu veya imani mi yoktu?
o insani balkonda gormeniz balkon evin disi yani sizler gibi evin icindeki aileniz gibi degil...
O kendini degistirmedikce sakin sadece SEVIYORUM diyerek duygulariniza kapilarak karar verirseniz Siz de Onun gibi aileniz icin bir yabanci olur
ve hayattiniz boyunca mutsuz ve huzursuz olursunuz seklinde ruyaniz yorumlanir..
kardesim bu insan yuzunden de deprasyona da girebilirsiniz dikkatli olun..
Dua, ibadetlerinize daha fazla sarilarak Allah a SIGININ.. ve herseyin HAYIRLISINI dileyin...
Hayirli gunler...

aşık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
YORUMUNUZ İÇİN Allah razı olsun.. bu saatten sonra ALLAHTAN başkasına yakınlık haram bana. onu seviyorum ama ALLAH dayanmam için güç veriyor bundan sonra bir yakınlık veya barışma söz konusu değil. şu an daha bilinçliyim bu konular ile ilgili. o çıktığım insan lise mazunu ve ben şu an üniversite okuyorum. onun düşüncesi okumamammdı ama yeterince seviyor olsaydı bu konuyu bahane etmezdi.. olayın özü herşey şu an istediğim gibi gidiyor tövbe ettim mutlu olmak için başka nedenlerim var...

Üst Alt