selamün aleyküm öncelikle.. bundan 2yıl 7ay önce rüyamda evimizin balkonunda hiç tanımadığım bir erkek gördüm ama sabah uyandığımda hiç birşey hatırlamıyordum taaa ki o kişiyi gerçek hayatta görene kadar.. o zamanlar 18 yaşındaydım ve hayatıma hiç kimse girmemişti ALLAH olan sorumluluklarım nedeni ile.. ve bana bukonu ile ilgili sık sık talepler gelirdi kafam fena karışık olduğu için istiare namazına uyurdum sık sık.. ama bu erkeği görmeden önce istaereye uyumamıştım. tam o gecenin sabahında arkadaşım birine numaramı verdiğini söyledi herşey bir anda gerçekleşti ve o kişiden mesaj geldi o mesajdan sonra ALLAH a olan sorumluluklarımdan dolayı reddetmeye karar verdim ama arkadaşım bir kere buluşmam için ısrar edince buluştum ve onu karşımda görünce şok oldum rüyamdaki insandı bende bu nedenden kabul ettim 13 ay birliktelikten sonra ayrıldım ondan çünkü utancımdan namaz kılamaz hale gelmiştim.. 18 aydır ayrıyız ama onu hala seviyorum.. bu gördüğüm rüyada nasıl bir sır gizlidir.. yorumlarsanız sevirim. herşeyi yazdım inşallah abartmamışımdır...