resim ekleme konusuSiteye Resim Ekleme Hakkında
Aleyküm selam kardeşim, hayır benim bildiğim kadanıyla siteyle forum arasında pek fazla bifark yok gibi,Selamun Aleykum ins. eklemeye calisacagim..da bir sey dikkatimi cekti.
Sitteye ve Foruma resim ekleme ayri anlatilmis
Site ile Forum farkli bir olay mi dir ?ve bu ikisi arasinda resim eklerken aradaki Fark nedir?
Hay Allahim her kes gider mersine ben giderim tersine..
O yuzden lutfen Sabrinizi olcer isem anlayisli olun...cddvb..
:tüüh:, Ben image veya imgur vs olmadanda herhangi bir resimden link alabilirim yanı bana göre hiç farketmiyor hepsi kolay kardeşim, fakat benim sağ tık,ımda olan imgur, image vs sizin işinize yaramazki''benim sağ tıkla gelen imageshack resim linki'' demişim şimdi ise benim sağ tıkda image yok imgur var"demissiniz..
Siz de artik karar verin hangisi dogru hangisi daha kolay...:bilmemm:.
iste Cocuk terbiye ve kisiligi olusumunda bu celiski ve her gun anne, babanin ceza ve tepkisi kendi ruh hali ile baglantili olunca cocuk ve genclerimizde sizofreni dedikleri kisilik dengesizlik, celiski beliriyor ve gencleer artik neyin dogru neyin yanlis oldugunu anliyamiyor..
Çok kolay aslında ama bu daha önce böyle üyelik falan istemiyordu zaten bu program,da zamanı geçen resimleri siliyor.Ben hiç beceremedim proğram yabancı anlayamıyorum pc deki fotoğrafları getiremedim buraya ekrem abi![]()