Merhaba Arkadaşlar Ben Ayberk Müslümanım Fakat Tüm dinleri Araştırmış Biriyim Elimden Geldiği Sürece Size Yardım Etmeye Çalışacağım. Forumunuza Katılmak Benim İçin Onurdur...
Zerre kadar ilmin yok. Gelmişsin burada herşeyi biliyorum havasında, yok dinleri araştırdım, herşeyi biliyorum bilmemne diyip hadislere dil uzatıyorsun. Birde kalkmış buradan büyücü, üfürükçü tavsiyesi yapıp telefon vermeye kalkıyorsun. Şimdi sen ne saygısı görmek istiyorsun. Senin gibileri biz doğrudan forumdan atıyoruz. Birde sana hadisin doğruluğunu kanıtlayacakmışım hadi arkadaş başka kapıya seninle uğraşacak ne zamanımız var ne gereği var. Yallah...üfürükçü dediğin adam senin yaşadığın yılların 30 ila çarpımı kadar ilim bilen bir adam emin ol sen kendini çok bilgili zannediyorsun ya çok bilgisizsin daha bana burda saygı bile gösteremiyorsun konuşmalara bak sen kimsin kardeşim ben senin din kardeşinim bana öğretmek anlatmak zorundasın bu forum bilgileşme inancımı daha sağlama almak için kurulmuş bir forum senin gibi asabi birisi nasıl bilgi verebilir ki ?
Ben sana hadislerin doğruluğunu mu kanıtlayacamhmmnn... Haydi arkadaş gerçekten zerre kadar ilim yok sende. Ya da sen ne dediğin bilmiyorsun...hmmnnBen İmam Buhari nin söyledikleri yanlış demiyorum tabikide doğru fakat imam buhari 800 lü yıllarda yaşamış biri ve onun bu söylediği hadisler günümüze kadar değiştirilmediğine bir kanıtın varmı? yani bunun ne kadar doğru ne kadar kesin bilgi olduğunu kanıtlayabilirmisin elinde bir delil varmı ?