Selamün Aleykum öncelikle arkadaşlar. Ben bilgisayar bölümü okuyorum. Öğrendiğim bazı şeyler oldu mesela yabancı tarayıcılarla biz nette gezdiğimizde ister istemez para kazandırıyoruz.
Şimdi dünyanın çeşitli yerlerinde mücadele eden müslüman kardeşlerimize bir nevi ihanet etmiş oluyormuyuz ?
Çünkü biz onlara para kazandırdıkça onlar kardeşlerimize işkence yapıyor ,öldürüyor,gün gelcek bizede aynısını yapmaya çalışçaklar (ALLAH korusun).
Aleykümselam hasobam kardeşim.
Güzel kardeşim ben sizin kafanızı kurcalayan soruya bir açıklama yapayım.
Ben pek bilmiyorum bu tarayıcılarla devletlerin bir bağlantısı varmı var olduğunu sanmıyorum ama illaki vergisini alıyorlardır.
Şimdi sen islamiforumlar. net tesin, ve bu forum serdar kardeşime ait, bizlerde burada bazı paylaşımlara imza atıyoruz ve aynı zamanda bilgilerimizi tazeliyoruz değilmi?
Şimdi; serdar kardeşimin bu forumu bir menfaat karşılığı için açmadığını ben çok iyi biliyorum ama diyelimki serdar kardeşimiz bu forumdan para kazanıyor ve kazandığı parayı biryerlere gönderiyor diye biz buraya ve diğer islami forumlara girmeyelimmi? bildiklerimizi paylaşıp, bilmediklerimizi öğrenmeyelimmi?
Ve konu başlığını dikate alırsak, bu senin internete ne amaçla girdiğine bağlı,
Mesela; internete girip nerede baldırı çıplak varsa onlara bakıp videoları seyredersen bu tabiki günah, ama islami site lere girip dinii bilgiler öğrenip, islami paylaşım yaparsan niye günah olsunkihmmnn
İşte bu forumun serdar kardeşime ait olduğu gibi bahsettiğin bu tarayıcılarda bazı şirketlere ait fakat gelirleriyle dünyanın çeşitli yerlerinde bahsettiğin kardeşlerimizi öldürüyorlarmı, öldürmüyorlarmı onu bilemeyizxxzzl..
Selam ve dua ile.