Bu sabah kalktigimda oglusumun biraz huysuz oldugunu fark ettim.. bende de kizimdan ayrilma hazirliginin biraz gerginligi var sanirim..
Oglusumu ana okulluna hazirlamaya calistikca o huysuzlasiyor.. kmik, smik.. aglamacikli, ses ve bana ne! istemiyom..
gibi sinirlerimi bozan haal ve davranislar..
Seytan diyor vur kicina 2,3 defa..akli basina gelsin..
Allah tan Kork! Muhacir..diye vicdanimin incecik bir sesi ruhuma ufleniyor..sanki..
Niye korkacakmisim ki..Onu hic kimse istemedigi anda sokaktan kurtarip Evladlik almadim mi Disiplin adina onu dovmeye niye Hakkim olmasin ki?
Heyy Sen! Dur bakayim Orda Muhacir.. Onu Sen kurtarmadin..
hikmetti, kerameti kendinden bilirsen..nimetti de kendini de kaybedersin..
"Seni yetim bulmadı mı? Sonra (seni) (himaye edecek bir kimsenin yanında) barındırmadı mı?"
93 / DUHÂ - 6
ama ben de bir insanim kaldiramiyorum artik!benim de SABRIMIN bir SINIRI var..o SINIRI gectimi sinir oluyorum!!
Seytan ile ruhum tartisir iken Oglusumun sesini duydum..
'Anne artik beni sevmiyormusun?"oyle mahzun bir sorusu vardi cocuk gibi degil ayni bir Yetim gibi..
Sözler güzel olmaz,sözü söyleyen gönüller güzel olurdu ben de o gönül yoktu iste...
Affet Beni Allahim bir an nefsime kapildim..ve hemen kucuk yetimime sarilip Affet beni Canimin ici dedim affet ..
anne biraz kotu cocuk bugun diye sarilip optum.. kokladim ve baristik hamd olsun..
Ben sakinlesip onu sevgi ile kucakladigimda ondaki huysuzluk da bir anda gidivermisti..
demek ki aslinda ondaki huysuzlugun nedeni bendeki gerginklikten gelen Sevgisizligin hircin esintileri idi...
Yaziklar olsun Sana Nefsim!Senin yuzunden hem kendimi hem Sevdiklerimi hem de Rabbimi incitecektim.. Yaziklar olsun..
Biz Papatya Yoluyoruz Evet mi Hayır mı Diye...Hayatta bizi yoluyor yaprak yaprak Dayanacak mı Dayanmayacak mı Diye...
eger dayanamiyacak idi isem niye onu evladlik almistim.. benim olmadigi icin stress cikartmak icin mi?
evet benim degil, yuregimden, canimdan, kanimdan degil ama Allah-in emanneti degil mi?
Ben Yarin Rabbimin huzuruna nasil bu zulum ile Zalim olarak cikarim.. YAZIKLAR OLSUN BANA!!!
La havle ve la kuvvete illa billah guc ve kuvvet, sabir ve insanlik ver Allahim ben ne yapiyorum..
Nefsimden ve bu sinir kupu olan kendimden Allah'a sığıniyorum..
bu iç savaş ölünceye dek sürecektir.Şeytanla hiçbir zaman ateşkes olmiyacak.. o bizleri Kiyamette kandiracagina dair yemin etmistir...
şeytan sizin apaçık düşmanınızdır" nefsinizi kendinizi temize çıkarmaya çalışmayınız, "kuşkusuz nefis kötülüğü emreder.
yürek ülkenizde iman ile şeytanın ebedi savaşında imana salih ameler Sabir ve dua ile Allah'a sığınalim..
unutmayınız ki "cennet, insan nefsinin sevmediği şeylerle kuşatılmıştır."
"canım istiyor" dediğiniz şeyi, nefsinizin mi, imanınızın mı istediğini vicdan aynasinda bir bakin!
KAZANMA KUSAGINDA KAYBEDENLERDEN OLMIYALIM...
kalbiniz imanınızın mezarı değil, sarayı olsun. imanınızı iktidarsız etmeyiniz.yüreğe hapsedilmiş iktidarsız bir imanın size ne yararı olur KI?
SIZI DUNYA VE AHIRETTE KURTARABILIR MI?