yazdiklarimi begendiginize sevindim zaten konun basligi;
Hayatin içinden yani belli bir bilgi, istatige bagli olmadan Hayat tecrubelerimden ogrendiklerimi Gönül Dostlarim ile kendimce paylasmaya calisiyorum...
Her şeyle uğraşan hiçbir şeyde başarılı olamaz. ..Haklisiniz Yanlis !!
Her şeyle uğraşan hiçbir şeyde,hiçbir konuda Uzman olamaz...
Hâlbuki sadece bir tek şeyin üzerinde duran ,sadece O konuda yoğunlaşan,bütün gücü ile ona odaklanan anca O isin inceligini, bilir!!ustasi, uzmani olabilir...
şoförlükte uzman oldugunuz kadar diger konullarda usta oldugunuzu sanmiyorum..
Ben de mecbur kalinca sokuk yirtik ne varsa dikerim..ama uzmani olan terzi ablam gorunce gulmekten katilir!!!cddvb..

Yemekte yaparim..ama ahcilar gibi hayatta yemege lezzet katamam..dfrt..cddvb..
ama islamiforumlar.net Ailesinde ruyasini,soranin yazisindan ruhsal,duygusal ve psikolojik halini kitap gibi gozlerim kapali okurum...cunku en cok odaklandigim,emek,zaman harcadigim meslegim...
Ben Tek bir Islami Foruma ait olmak istiyorum..
Bir cok yerde gezip dolasip hic bir yerde kendime ait bir yer edinememekten ise Sadece tek bir yere Ait olup Orada kendi dunyami ve gönüllere Taht kurmak isterim..
her İnsan hayata tutunmak ve kök salmak için birisine ve bir yere ait olmak ister...
bir,yerde ,bir mekanda odaklanmak...daha verimli olduguna inanlardanim...
O forumdan Bu foruma baska sitteye gidenler ..dalgaya kapılmış gibidir..
kendini hiç bir yere ait hissedemez hep bir bosluk icinde donup dolasirlar...
göçebe gibi hisseder insan kendini..her şey yarım kalır:
her mutluluğunuz her hüznünüz her öfkeniz...her dostlugunuz..
hep yol almak zorunda ama hiçbir yere varmamaya mahkumsunuzdur.
hiçbir yere ait olmayan insana gölgesi bile ağır gelir işte..
iste boyle adminim ben sadece bir yere ait ollmak ve O ait oldugum tek yerde yatirimlarimi yapip genislemek kök salmak
ve Orada ins. Daima bilinip Hatirlanmak isterim...
Kök salmak bitkilere has bir özelliktir;diyenleri duyar gibi oluyorum ama ben bir Ulu yasli çınar olup
Gölgemde Genclerin,sevenlerin ,Dostluklarin, toplanip Muhabbet etmesini onlarin dua ve Sevgilerine sahit olmak istiyorum...