Gusül abdesti nasıl alınır? Videolu Anlatım

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Gusül abdesti nasıl alınır? Videolu Anlatım, Gusül (Boy Abdesti) Nasıl Alınır? (Videolu Anlatım), Gusul, Boy abdesti nasıl alınır, öğrenmek, gusul abdesti video animasyon görsel anlatım,

Gusul Abdesti alma hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın

Gusul Abdesti alma hakkında başka bir video animasyon izlemek için Tıklayın

Müslüman

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ali Rıza Demircan Gusül Abdesti meselesini olması gerektiği gibi açıklamış

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Sünnetlerine uyarak gusul abdesti alma

Sünnetlerine uyarak (sünnetleriyle beraber) gusul abdesti alma

Müslüman

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
serdar kardeş seni kınım kınım kınıyorum : ))

İhlas, Enver Ören, Hakikat Kitap evi gibi İslam'ın köküne dinamit koyan ve bu güruhlardan olan Osman Ünlü gibi birisini buraya alıp bilmeyenlere referans gösteriyorsun ya... ne diyeyim

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
serdar kardeş seni kınım kınım kınıyorum : ))

İhlas, Enver Ören, Hakikat Kitap evi gibi İslam'ın köküne dinamit koyan ve bu güruhlardan olan Osman Ünlü gibi birisini buraya alıp bilmeyenlere referans gösteriyorsun ya... ne diyeyim

Nasıl ki senin fikir ve görüşlerine saygılıysak, başkalarına da aynı yaklaşım içindeyiz. Eklenen videoda islama veya onun değerlerine ters düşen herhangi bir nokta yok. Osman ünlü kendi tarzında gusul abdestini anlatmış.

Hucurat/ 12: Ey iman edenler! Zannın bir çoğundan kaçının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın. Biriniz diğerini arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah’tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir.

Biz gıybetten kaçınalım. Ayrılığa düşülen konularda Allah c.c Ahirette hükmünü verecek nasıl olsa.

Üst Alt