Evli bir erkekle birlikte olmak sevdiğini reddetmek

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Sevdiğin kişiyle ayrılmak, sevdiğini reddetmek.
Merhaba sevgili islamiforumlar.net ve gönül sızım hocam. Sizin sayenizde açılan gözlerim, bugün acı içinde yüreğim. :(
Sevdiğim adama dün akşam beni bir daha aramamasını ve onunla asla bir beraberlik yaşamayacağımı söyledim. Onunla saygı sevgi çerçevesi içinde konuşuyorduk. Ama ikimizde birbirimizi seviyoruz. Ben hiç dile getirmedim aşkımı ama o hep sevdiğini söyledi. Eşi olduğu için bu ilişkiyi yaşamayı düşünmedim. Kendisine olmaz dedikçe o eşine olan nefretini ve birgün birini seversem (birlikteliğimizi ima ediyor) ondan boşanırım demesi ile karşılaştım. Ben ona çok kızdım ne sanıyorsun kendini, eşin seni çok seviyor kendine gel biraz, bencillik yakışmıyor sana deyip ikaz ettim ama o hiç dinlemedi. ısrarla eşine yıllarca yaptığı haksızlığı dile getirdi. Onu hiç sevmedim evlendirmemeleri için çok diretim ama dinlemediler diyor. Dün ona kızdım bir daha bana böyle şeyler anlatmayın, dakka başı beni sevdiğinizi dile getirmeyin dedim. Yatmadan önce de gönül sızımın rüyam ile ilgili yazdığı bir sözü vardı ona aynen attım. ""Size ait olmayan şeyleri almayın ve ahlak kurallarına uyun." (Aliya İzzetbegoviç)." (Bu söz onun gibi insanlara ağır gelir, bilirim ( ama atmak zorunda kaldım)
Tek bir cevap bile atmadı henüz içim yanıyor, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Onunla kavga etmeden öncede eşiyle mutlu olması onu sevmesi için dua ediyordum şimdi de ediyorum. (Gerek kıskanmamdan gerekse sevdiğimden. Eşini düşününce üzülüyorum ama hocam yapacak birşey yok saygı duyuyorum ama başka kadınlarla ilgili en ufak söze bile tahamül edemiyorum)
Bu saaten sonra nasıl kalkacak onunla ikimizin yürek acısı bilemiyorum.

Onun sevgisinden şüphem yok artık, biliyorum beni sevdiğini ama sırf onu sevdiğim için eşine acı çektirmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum. Eşi onu herkesten çok seviyordur muhakkak :(
Bizim için dua edersiniz inşallah. Rüyalarıma girdi yorum istemedim. Serdar bey o amaçla kullandığımı düşündüğü için (faydalı birşeyler bulsam farklı alanlarda paylaşırım ama yok bu sayfanın üyeleri de yöneticileri de gayet Aydın insanlar gördüğüm kadarıyla. O yüzden hadsizlik yapıp kimsenin zamanını çalmak istemiyorum.)
Allah'a emanet olun inşallah içimde ki acıyı dindirecek bir öneriniz yorumunuz vardır. Kalbim acıyor bir daha uyanmamak üzere uyumak istiyorum. Sizinle paylaştım, biraz da olsa belki rahatlarım diye ama içime bu durumda nasıl soğuk sular serpilelecek bilemiyorum. Allah'a emanet olun inşallah.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba kardeşim sevdiğini reddetmek değilde doğru olani yapmak,kendinizi o Çıkmaz sokak yada Çıkmaz bataklık”tan kurtaralim diyelim..
evli erkeklerden uzak durun!

Evli bir erkekle sürdürülen ilişkide çok fazla hayal kırıklığı, üzüntü, kıskançlık, hatta tehlike vardır. Kendinize sorun; eşine yalan söyleyen bir erkeği nasıl sevebiliyorsunuz? Yeteri kadar güvenilir olsa, size ve eşine saygı gösterse, o evliliği bitirmez miydi!
mademki sizi seviyor niye eşinden boşanip Sizi almiyor..uyanalim artik!!!

Erkek, evliliğinde problemi olduğunu, mutsuz olduğunu ve sizin onu ne kadar mutlu ettiğinizi söyleyerek ayaklarınızı yerden kesebilir.
O aslında yaşadığı mutluluğu, heyecanı, iyi hissetmeyi seviyor, sizi değil. Eğer gerçekten sizi sevseydi, sizinle beraber olurdu.

- Karısını aldatan kişi, hoşlanmadığı durumlarla nasıl baş ettiğine dair size bir ipucu veriyor olmalı.
Karısıyla bir problem yaşıyorsa, bunu çözmek yerine, daha iyi hissettiği başka bir kadına gidiyor. Sizinle bir problem yaşarsa nasıl çözeceğini düşünüyorsunuz?
- Sizi ne kadar çok sevdiğini söylese de, eşiyle ilişkisini bitirmediği sürece sözlerinin bir değeri olmadığını artık kabul etmelisiniz.

Bir çok evli erkek aldatsa da, eşini ve çocuklarını sevmeye devam eder ve onları bırakmayı hiçbir zaman düşünmez.
Hatta sizinle ilişkisinin evliliğine zarar vereceğini hissedecek gibi olursa, sizi bırakacaktır. Eşine döndüğünde, eşi, yuvayı kurtarma uğruna onu geri kabul edecektir.

kendinize gelin kendinize Siz bekar geleceği olan bir insan, evli erkek ile ilişkiye girmek sonu olmiyan bir beraberliktir...
Allah'a emanet olun inşallah..
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Sağolun hocam allah razı olsun sizden. Ben sormadan o söyledi boşanmama sebebini. Eşi akrabası ve onunla ayrılırsa sonu kanla bitecekmiş. Eşiyle kaç yıldır evli ve onunla hiç bir beraberliği yok nefret ettiğini söylüyor ondan. Eşini bir gün olsun doktora bile götürmemiş ve şuan eşi ile ayrı yaşıyor. Onunla şayet bir beraberliğimiz olsaydı söylediklerinize hak verirdim haklısınız ama hocam insanoğlu böyle değil midir zaten ? Mutluluk neredeyse ona bağlanır yada sesiz kalıp acı çekmeyi tercih eder bence. Eşine çok haksızlık ediyor ve bana anlatınca üzülüyorum, bana evlilik nedir bilmiyorsun insanlar sevmedikleri ile birlikte yaşayamazlar diyor. Ona hakaret ediyorum. Eşini savunuyorum ona karşı ama yapma diyor yapma ne kadar acı çektiğini bilmediğimi vurguluyor iki de bir. Onun için de üzülüyorum ama yapacak birşey yok değil mi hocam. O eşine ait, o kadın nasıl kahrını çekiyorsa onunda saygı göstermesi gerek. Eşini de çok eziyor. Ve bugüne kadar hiç bir kötü davranışını görmedim hocam bana bakarken gözleri kızarıyor, bekarların yanında görmeye tahamül edemiyor. Bende onu seviyorum hem de çok ama hiç dile getirmedim. Aksine hep sevgisizmişim gibi davrandım hep kavga ettim. Gözlerinin içine bile bakamıyorum hocam, sevdiğimi anlayacak diye. Ona hiç birşey demesem bile sanki okuyor benim korkularımı, rahasızlığımı hissediyor ve çok mutlu olmamı istiyor. Bazen ona falcımısın yoksa büyücü mü nerden biliyorsun diyorum, gülüyor seni kitap gibi okuyabiliyorum diyor.B enim için herşeyi göze alırmış kavga bile ediyor milletle seni kimse incitmesin o kadar temiz o kadar günahsızsın ki diyor sürekli. Keşke hiç evlenmeseydim, keşke bekar olsaydım da seni görseydim tanısaydım diyor. Bilmiyorum nasıl geçer bu ağrılı sancılı günlerimiz onu sevdiğimi değil, gözlerine bakmaya bile korkuyorum hocam deli gibi onu sevdiğimi anlayacak diye. :(

Ona dolaylı yollarla empati kur diyorum, sen kızını evli bir adama verir misin ? O hemen sen ne kadar ters birisin aklın neden hep bu şekil işliyor deyip konuyu aşka getiriyor. Bazen an gelir ona karşı tüm hislerimi açıklamak ve ilişkimizin yanlışlığı konusunda açıklama yapmak istiyorum ama daha fazla bağlanır diye korkuyorum. Çok karışma diyor bana. Ben onu seviyorum ama dediğiniz gibi birbirimizi asla mutlu edeceğimize inanmıyorum. Çünkü benim yaşım ondan biraz küçük ve o herşeyi yaşamış görmüş, bir gün gelecek ve benden sıkılacak diye de korkuyorum açıkçası ama o yok ısrarla hayat seninle güzel, seni seviyorum diye sürekli mesaj atıyor. Senin için herşeyi yaparım diyor yeterki yanım da ol ben seni nikahıma almak istiyorum diyor.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba kardeşim ahh o kadar saf, genc ve cahilsiniz ki..
"Senin için herşeyi yaparım diyor yeterki yanım da ol ben seni nikahıma almak istiyorum diyor. "

öte yandan
"Eşi akrabası ve onunla ayrılırsa sonu kanla bitecekmiş"
hangisi Doğru ve gerçek...

Bu adamin oyununa gelmeyin!!Bu insan Cehenneme gidiyor Sizi de beraberinde sürüklemek istiyor..
Zina etmek, Eşini aldatmak, sadece imam nikahi gizliden kiyip şehvetini tatmin etmek hangi kutsal kitap ve vicdan anlayışında vardır...
Sizi kullanip sonra da "iyi olsaydin evli erkek ile olmazdin! deyip hayatına devam edecek..
Sizin geleceginizi mahv ederek başka gönüllere yelken açacak..
Bana inanmiyorsaniz Ona deyin ki "Madem mutlu değilsin acı çekiyorsun ondan ayril temizlen, ilişkinizi bitirin, noktalayin sonra kapima gel!!!

bir ilişkiyi bitirmeden başkasına başlamayin!!
şöyle ki; eş,sözlü,nişanlı ,sevgili farketmez ayrılık noktasına geldiğiniz kişilerle bağlarınızı bitirmeden başka ilişkilere asla kalbinizi açmayın eğer açarsanız yalan ve riyanın üzerine kurulan aşk yada hayellerinizde şeytan bir gün sizi rezil etmek için peşinizde olur..


genç kızlarımıza sesleniyorum. Asla evli bir erkekle birlikte olmayın. İnanın ki yıllar boşa gidiyor. Özellikle evliliği düşünüyorsanız asla yapmayın.
Sağlıklı ilişkiler yaşayın. çevrenize bu adama aşığım diyebileceginiz biri olsun!!gizli, kapakli ancak yanlış ilişkilerdir..
sağlıklı bir ilişki yaşayın! yoksa ruhsal ve sinirsel olarak kendi kendinize yazik edersiniz.... Yalan dolan ,oyun, aldatma, olur, olmaz gizli,
yanlşlar içinde zamanınızı ,kendinizi boşa harcamayın…ikinci el ,ikinci eşya, yuva yikan insan olmayin!!yuva yıkanın yuvası da dünyası da ahiretti de yıkılır.
etme bulma dünyası ..

sabırlı olursanız Allah cc. size ferah kapısını açıcaktır..Allah cc. adildir hiç şüpeniz olmasın ..
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Allah'u Teala dan asla şüphe duymuyorum hocam. Çok şükür. onun sözlerine inanıyorum ama ilişkimiz asla olmayacak onunla aşkımdan ölsem de yuva yıkmam bu adiliktir ben böyle birşey asla yapamam. Allahım yardımını şu garip kuşundan esirgemez ve en kısa zamanda bu aşktan kurtarır inşallah. Eşi ile yaşamıyor resmi nikahından çıkaracakmış ve beni ikinci eş olarak almak istiyor ben bunu kendime ve aileme yakıştırmıyorum. Ama ona olan sevgim aşkım dengmi sarsıyor, aklıma geliyor sürekli. onu görünce içim acıyor. Onun beni kandırdığına inanamıyorum hocam onu tanımış olsaydınız bana hak verirdiniz belki allahım onun eşine sabır versin inşallah eşine döner de ikimiz de mutlu kalırız(eşi ile ilgili kendimi ikna edebiliyor kalbime söz geçirebiliyorum ama başka kadınların onun ike ilgilenmesi beni acıdan çıldırtıyor hocam sadece acı çekiyorum yok mudur hocam içimdeki acıyı aşkı dindirebilecek bir dua İçim kan ağlıyor.

Özür dilerim başınızı ağrtım zamanınızı çaldım hakkınızı helal edin hocam. Sizi çok seviyorum tanımıyorum ama seviyorum nedense. Normal hayatta beni tanıyan bir dostuma anlatamıyorum asla anlatamam evli bir erkeği sevdiğimi :( sizin fikirlerinizi önemsiyorum hocam yardımınız için çok teşekkür ederim. Allah size sağlık sıhhat versin inşallah.
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
Selamün aleyküm; kardeşim kesinlikle gönül sızım ablamın söylediği herşeyde haklılık payı çok büyük direk olarak gönül sızım ablama sormuşsunuz ama bende müsadenizle birşeyler yazmak istedim. Bir psikiyatrisin aldatma psikolojisi üzerindeki etkileri ile alakalı yazısını okumuştum.

Erkekler maceracı diyordu, yani erkek macera aradığı için birlikte olur diyordu. Peki her erkek aynı mıdır? Ben eşimi aldatmayı hiç düşünmedim,
çünkü ne olursa olsun bu günahın üzerine birde kul hakkı binince eminim bedeli çok ağır olur.

Kaldı ki eşinden dinen yada resmen boşanmadan hiç bir şekilde evlenemez diyelim ki ayrılmadan dini nikah kıydıracak dini nikahta özellikle eşinin üzerine evleneceği için eşininde rızasını alması gerektiğini biliyorum. Buna eşi rıza gösterir mi sence? SEN gösterir mi idin...........

Bence de en doğrusunu ayrılmakla yapmışsınız yuva yıkanın yuvası olmaz derler bence de doğru bir çok insanda gördüm olmadığını kaldı ki dediğim gibi o adamın eşinin hakkına girmiş olacaksınız helal edeceğini sanmam. Ki gönül sızım ablamında dediği gibi çocuğuda varsa hoş olmasa bile elbette en sonunda eşine dönecek ve sizide yarı yolda bırakacaktır. Ki bizim dinimizde ne diyor sizi töhmette bırakacak ortamlardan uzak durun. Allah her zaman hakkınızda hayırlısını nasip eylesin.
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Aleyküm selam Tolunay öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Birşey düzeltmem gerek ben onunla hiç birlikte değilim sevgilisi falan değilim yani ama aşığım (gerçekten) ona yansıtmadım hep tersledim ve din son noktayı koydum galiba iyice umudunu kesmiştir şimdi.
Bu sitede nerede görsem hep gönül sızımın yorumları ile karşılaşıyorum herkesin yorumunu beklerim ama gönül sızımın yorumlarını okuyunca rahatlıyorum yakın bir arkadaş olarak görmeye başladım. Yorumları iyi geliyor bana. Size haksızlık etmek istemem, yanlış anlaşılmalara meyil verdiğim için üzgünüm. Hakkınızı helal edin. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Onu unutma yoluna giriyorum inşallah allahımın izni ile geçer atlatırım şu sancılı günleri.
Ona güveniyorum ama söylediklerinizde de haksız değilsiniz. O kadar sevgi gösterisinin yanında ve sözlerinin yanında bu söyledikleriniz zorda olsa doğru olanlar bunlardır. Öyle olmasa bile birlikteliğimiz ikimize acı vermekten başka bir işe yaramıycak en iyisi ayrı gayrı yaşamak :( allah güç versin. Allah'a emanet olun sağlıkçakla kalın inşallah.
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
Atlatırsın kardeşim insan neleri görüp neler yaşıyor bu da gelip geçecek bende yaşadıklarım yüzünden kendimi çok kötü hissetmiştim dünya çekilmez geldi. Yaşadıklarımın altında ezileceğimi kaldıramayacağımı düşündüm ama başıma gelen bu şerli olaydan sonra kendimi tamamen namaza dualara zikirlere verdim. Ve şu anda daha iyiyim üzülmüyor muyum? Evet hala üzülen bir tarafım var ama şahsım adına değil kızımın yaşadıkları için üzülüyorum. Ama Allah böyle takdir ettikten sonra elden kabul etmekten başka ne gelir. Ve bu şerli olayın içinde bir hayır vardı, o hayır neydi biliyor musun? Hayatımda hiç bu kadar Allaha yaklaştığımı hissetmemiştim. Şimdi ne diyorum biliyor musun? Allah bana bu derdi verdi vardır elbette bir hikmeti diyorum, zor dediğim sabrın ne demek olduğunu iyice öğrendim. O kadar çok şey yaşadım, halada yaşamaya devam ediyorum. Kendime sürekli Rabbim bana yeter o ne yazdıysa ne istediyse o olacak diyorum içim rahat biliyorum ki bu zor günlerin karanlık günlerin ardından güneş doğacak işte bunu anlamak bile sabretmeye yetiyor. Sen doğru olanı yaptın yoksa bu vebali taşıyamazdın. İçinde rahat olsun gönlünde kendini namaz kılmaya kuran okumaya zikirlere ver sen bunları yaptıkça huzur bulacaksın rahatlayacaksın. Unutmadan kesinlikle bu konuda haklısın, Gönül Sızım ablamın yazdıkları sana kendini daha iyi hissettiriyordur. Çünkü benimde yaşadıklarımı kabullenmemde ve rahatlamamda Gönül Sızım ablamın emeği çok büyüktür Allah bir değil bin kere razı olsun. Rabbim seninde yardımcın olsun ve tez zamanda huzura kavuştursun.
 

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
9,111
Tepkime puanı
81
Selamualeyküm. Musadenizle konuya bende mudahil olayım :)

Size ait olmayan şeyleri almayın ve ahlak kurallarına uyun." (Aliya İzzetbegoviç)." (Bu söz onun gibi insanlara ağır gelir, bilirim ( ama atmak zorunda kaldım) İyiki atmışsınız ama bir kaçgün sonra görecez bakalım ağır gelmişmi.

Bu saaten sonra nasıl kalkacak onunla ikimizin yürek acısı bilemiyorum. ''Alma mazlumun ah'ını çıkar aheste aheste'' dedim, acaba neden dedim bilirmisen? sen o kişiyle birlikte olmaya karar verseydin bu sefer üstüne gittiğin kişinin ah'ını alacaktın ve şu andaki yürek acın aldığın ah'ın yanında iğne acısı gibi kalacaktı. Ben türkiyenin %75 ini gezdiğim için doğuda kuma alındığını çok iyi biliyorum ki müneccim değilim ama tahminime göre o kişide sizi kuma almayı düşünüyor du..

Senin için herşeyi yaparım diyor yeterki yanım da ol ben seni nikahıma almak istiyorum diyor. sa, peki buna ne demeli? Eşi akrabası ve onunla ayrılırsa sonu kanla bitecekmiş.dfrt..duyda inanma..! yukarıda dediğim gibi,niyeti sizi kuma almak.

Ona güveniyorum Evli bir adama nası güveniyorsun ben bunu anlayamadımxxzzl..

Bakın güzel kardeşim aslında size birçok örnek göstererek daha fazla şeyler yazacaktım ama bazı kişiler (Bişeyleri yazarken bence mantık çerçevesi içerisinde yazın) diye fırçaladıkları için ve benimde mantığımın çerçevesi düşüp kırıldığından dolayı daha fazla yazamıyorum:imkansiz:.
Ama bir abi nasihati istersen KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN ŞEYİ SEN BAŞKASINA YAPMA ve bu olayı gözünde bu kadar çok büyütme derim dayi;.:

Şu anda sana yürek acısı gibi gelen bu bitiş, ne'malum belki senin için daha hayırlı olacak..!

Beterin beteri var tolunay kardeşimizin konularına bi göz at. örnek:
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Selamun aleyküm abi ve ablalarım. Tolunay yazdıklarınız hakkında çok haklısınız benim de sürekli yaptığım şeydir aslında zikir ve dua. Söylediklerinizi aynen düşünüyorum mesajlarınızı tekrar tekrar okudum ama onu görünce aklım fikrim gidiyor. İsmini duymak bile beni benden alıyor. Sizin yaşadıklarınız büyük acılar gerçekten. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ekrem hocam size ve tolunaya teşekkür ediyorum yorum yazdığınız için haklısınız ikinizde yazdıklarınız konusunda. Bu yaşadığımı gözüm de büyütmüyorum gerçekten yaşadıklarım ağır geliyor ona güveniyorum çünkü gerçekten yanımda olduğuna kalbinin benim için çarptığına inanıyorum. Evli biri doğru ama eşini sevmiyor hatta nefret ediyor. Çoğu kez ağzını aradım saygı çerçevesinde ama hayır sevmeyi bırakın karısının ismine bile tahamülü yok. Bana çocuklarını sevdiğini söylüyor. "Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma" demişsiniz, ben asla böyle birşey yapmam istemem kendime yapılmasını istemediğim için değil bu haksızlığı birine yapmak istemediğim için. Ben inanıyorum ki eşi onu çok seviyor. Çünkü sevilmeyecek biri değil zorunlu durumlardan dolayı evlenmiş (tabi haklısınız zorunlu diyorum ama çocuk da yapmış üstüne bu zorunluluk pek inandırıcı gelmiyor bana ama sevgisine ona giveniyorum. Sanki Onun için çarpıyor kalbim ) bütün bunlar şuan çok sevdiğim için olabilir ama ne yapacağımı bilemiyorum kalbime söz geçiremiyorum. Aptallaştım iyice. :(
 

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
9,111
Tepkime puanı
81
Selamun aleyküm abi ve ablalarım.
***
Ekrem hocam size ve tolunaya teşekkür ediyorum
***
ona güveniyorum çünkü gerçekten yanımda olduğuna kalbinin benim için çarptığına inanıyorum. Evli biri doğru ama eşini sevmiyor hatta nefret ediyor. Çoğu kez ağzını aradım saygı çerçevesinde ama hayır sevmeyi bırakın karısının ismine bile tahamülü yok. Bana çocuklarını sevdiğini söylüyor. "Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma" demişsiniz, ben asla böyle birşey yapmam istemem kendime yapılmasını istemediğim için değil bu haksızlığı birine yapmak istemediğim için. Ben inanıyorum ki eşi onu çok seviyor. Çünkü sevilmeyecek biri değil zorunlu durumlardan dolayı evlenmiş (tabi haklısınız zorunlu diyorum ama çocuk da yapmış üstüne bu zorunluluk pek inandırıcı gelmiyor bana ama sevgisine ona giveniyorum.
Aleyküm selam kardeşim hayırlı akşamlar.
Öncelikle hocam ı bırakalım çünkü ben hoca değilimislikcalan
forumda yazdıklarım da bildiğim inandığım şeyler den ve(her nekadar çerçevesiz olsada) böyle kişiye hitaben yazdıklarım da yaşadıklarımdan, hayat tecrübemden ibarettir.

Evli biri ama eşini sevmiyor, sevmeyi bırakın karısının ismine bile tahamülü yok sa eşinin ismine dahi tahamül edemediği için çocukları leylekler mi getirmiş. zaten buna inanmadığını kendiniz de belirtmişsiniz.de halen sevgisine nasıl inanıyorsun?.

0_56482_76b30192_L


Profilinizde belirttiğin yaşın doğruysa hiiiç kafanı yorma kardeşim önünde uzun yıllar var zaman geçtikce unutursun.:tamam:.
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
İnşallah unuturum Abi'm. İnşallah o da ikna olur da peşimi bırakır. Teşekkür ederim.
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
İnşallah unuturum Abi'm. O da ikna olsun artık benim gibi bir bekar kız ile mutlu olamayacağını. Allah onu ailesine bağışlasın. Onu o kadar çok seviyorum ki çocuğunun sesini ilk duyduğumda çok çok duygulandım onunda sesi değişti o an :( birşey diyemedim yutkunamadım, konuşamadım. Çocuklarını çok seviyor inşallah çocuklarına iyi bir baba eşine iyi bir koca olur :;( onu mutlu görmeyi çok isterim. İlişkimiz ikimize de zarar verecektir gelecekte. Onu bu kadar severken ayrı gayrı olmak eniyisi olacak ikimiz için. Allahım ikimize de yardım eder inşallah. İnşallah o da ikna olur beraberliğimizin doğru olmayacağınada vazgeçer benden. :(
Profil bilgilerim doğrudur. Etrafımda benimle ilgilenen başka kişilerde var ama ben yakınlaşmıyorum kimseyle. Bir tek ona kaydı gönlüm ama evli :(
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Selamun aleyküm ,merak ettim acaba Çocuklarını ve kurulu aile ortamini
ve eşini sizin için terk edebildi mi....Bizim her şeyimiz yalan ...yalan dünya diye boşuna dememişler... heyy gidi yalan dünya hey...
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Aleyküm selam hocam.
Gönül sızım hocam Allah sizden razı olsun. Benim kaç gündür aklımdaydı yazıcaktım ama sonra vazgeçmiştim. Çünkü artık onu hiç mi hiç hatırlamak istemiyorum.
Ben sizin önerilerinizi daha öncede ne kadar dikkate aldığımı söylemiştim ve iyiki de dikkat etmişim sağolun hocam. Allah eksikliğinizi vermesin.
Buraya son yazdığım mesajlarla birlikte onunla bağları koparmıştım ve onu istemediğimi söylemiştim kendisine.ama içimdeki sevgi ve onun bana karşı yaptığı duygu sömürüsü yüzünden büyük bir üzüntü yaşıyordum o yüzden islamiforumlar net. Sayfasında başınızı şişirtm. Beni affedin.
Onu bıraktığım gün gerçek yüzünü görmeye başladım. Ve onunla beraberliğim yüzünden pişmanlık çekmeye başladım. (Allah'tan 1 hafta idi ve sizi tanıdım.) Şuanda birbirimizi görüyoruz ama ondan nefret ediyorum ve onun aşkına inandığım için kendimden utanıyorum:( sizin sözleriniz sayesinde onunla daha ileri gitmediğim ve dur dediğiniz yerde durduğum için size minnettarım. Çok teşekkür ederim "gönül sızım hocam" siz benim kurtarıcım oldunuz. Sözlerim size karşı abartısız hocam keşke sizin gibi değerli bir insanı daha önce tanımış olsaydım sanalde veya normal hayatta. Allah eksikliğinizi vermesin. Allah Sizin sevdiklerinizi ve sizi birbirine bağışlasın inşallah. Bu arada ondan kurtulmak ve allahımın doğru yolu göstermesi için, bana yardım etmesi için çok dua ettim Allah'a şükürler olsun ki beni bu derten kurtardı. Umarım onu iş yerimden de alır görüp de sinirlenmem artık. Bu mesajımı okuyacak diğer kişiler lütfen dara girdiğiniz zaman Dua edin dua edin çünkü Allah'u Teala yardım ediyor seni o derten kurtarmak için fırsatlar sunuyor, bazı şeyler uzaklaşman için vesile oluyor, sana yol gösteriyor.
Benim gördüğüm rüya vardı hatırlarsınız gönül sızım hocam. Rüyamda onun babasının öldüğünü ve küçük cenazeyi kendimin kaldırıp sakladığını (sevdiğim kişiye ait olduğu için almıştım) sonrada ondan kurtulmaya çalıştığımı, kötü koktuğunu ve çok korktuğumu yazmıştım. Kimse görmeden Ondan kurtulmaya çalışıyordum demiştim. aynen öyle oldu hayatım.Gönül sızım hocamın açıklamalarıyla o günlerde gördüğüm bu rüya dikkatli olmam için bir uyarı idi ve bugünlerde verdiğim gerçek bir anlam ve doğru bir söz.
Düşünüyorum da rüyayı görmeme bir türlü anlam veremiyorum. rüyamın yüce yaradan tarafından yol göstericiliği mi yoksa bilinç altımın bir senaryosumu anlayamıyorum. Keşke elimden gelseydide o saçma anıyı zihnimden silseydim ve hiç yaşamasaydım onu çünkü hatırladıkça kendi kendime sinirleniyorum nasıl bu kadar saf oldum diye :(
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleykümselam,O rüyayi hatirlamazmiyim...

'Bu kişi sevdiğim biri olduğu için onun babasını yanıma aldım, çaldım aslında.""
Size ait olmayan şeyleri almayın ve ahlak kurallarına uyun." (Aliya İzzetbegoviç).
söylediğim gibi size ait olmayan şeylerin peşinden gitmek kendinizi aşağılamaktan başka bir şey değildir..


"7 hayvan çıktı ama ne olduğunu hatırkamıyorum"

Nasıl göklerin 7 tane katı varsa, nefsiniz de bu kademelerden oluşur..

"yavaş yavaş kötü kokmaya başlıyor ve ben korkuyorum tiksiniyorum. Ölüden kimse görmeden kurtulmaya çalışıyordum. "
Zaman gelecek Rabbim bilir ama bu insandan tiksinip kurtulmaya çalışacaksıniz..
kokusu gerçek yüzü sonradan cikacak...
Eşlerini aldatan ya da aldatma yoluna giren kocalara ,insanlara güvenebilirmisiniz...?

 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Evet haklıydınız.çok şükür allahıma birşeyler vesile oldu ve ben uzaklaştım(yada uyandım o rüyadan) onu görüyorum ama nefret ediyorum ondan. ona karşı beslediğim saf temiz düşüncelerime hislerime üzülüyorum. Nasıl da körmüşüm :(
 

tozduman

Moderatör
Moderatör
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1,133
Tepkime puanı
8
Selamün Aleyküm. Çok üzüldüm adamın eşine nasıl da masum arkasindan bir sürü şey dönüyor. O değerli Hanimefendinin gönül kırıklığı kaç kişinin ocagini söndürur. Hic suphem yok Seviyorum diyip akşamları karısına sarılarak uyuyor. Yazık kadına inşallah birgün herşeyi öğrenir Allaha yakin ise zaten öğrenecektir. Aldatılan kadına Allah Ahirrette ve dünyada iyi hal nasip etsin.. Benim başıma da geldi bu olaya yakın birşey öğrendiğim de ben kurani kerime sarılarak ağladım. Benim sirtima çöktü Kalbimin acısı. Bunun vebalini kimse taşıyamaz. Allah merhamet li olduğu kadar intikam sahibidir. Allah affetsin Allah . Aldatılan kadına cennet nasip etsin inşallah
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Tozuduman senin için çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Bu adam eşine işkence ediyor, onu istemediğini ona hakaret ettiğini söylüyordu. Onun üstüne evleneceğini kafasına koymuş kadınlada paylaşmış. Yani kadın yıllardır aldatılıyor ve eşi utanmadan ona söylüyormuş. bana sakız gibi yapıştı ben sana aşığım seni seviyorum yapamam edemem dedi ben burada o kadar zor anlar yaşıyordum ki desteğe ihtiyacım vardı onunla normal bir arkadaşlığımız vardı çünkü yaşı benden oldukça büyüktü ve böyle birşey beklemiyordum ondan. Ben bigün yalnızken bana karşı olan hislerini anlattı ve ondan kurtulamadım onu hemen reddetseydim bu çok ağır olurdu o yüzden bir kaç gün konuştum ve sonra baktım olmuyor istihareye falan yattım gördüğüm rüyaları gönül sızım hoca yorumladı ve beni şüphelerim konusunda doğruladı. Bir süre ondan kopamadım çünkü boyna arıyordu ve benim ciddi anlamda psikolojik desteğe ihtiyacım vardı. Ondan kurtulmak için çok dua okudum ve Birşeyler vesile oldu onun ile aram çok bozuldu işte bile görmeye tahammül edemedim hiç yüz vermedim ona ve bitti. O da umudunu kaybetti benden yana, olmayacağını anladı ve artık beni rahatsız etmemeye başladı. Şuanda onu görüyorum ama inanın bana nefret ediyorum ondan. Günah onun günahı çünkü Allah'u Teala biliyor benim bu konuda halimi. :(
Genç bir kızım ve çok kişi var etrafımda onun dostluğuna güvendim ve sonuç onun adiliği. Benim ablamda eşi tarafından aldatıldı çok çok üzülmüştüm. Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmiyor. Ben kendim ezilen kadından yanayım ve asla bir hemcinsime böyle bir hakarette bulunmak istemedim ama eşinin zaten kanı bozuk. Bu günahına ortak olmadım. Burada gönül sızım hocam ve diğer bazı üyeler sayesinde aklım başıma geldi çektiğim vicdan azabı son buldu şuan da ona karşı çok öfkeliyim. Nasıl bu kadar saf olabildim aklım almıyor :((
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Benı bu konuda hiç kımse lütfen suçlamasın gerçekten ben çok zor günler yaşadım desteğe ıhtıyacım vardı ve kendısının bana karşı böyle bır hıs besleyeceğini akıl edemedım.arkadaşlığını kaybetmekten ezilmekten korktum benı sevmemesınden korktum ama keşke sevmeseymiş benı keşke o korkularım olsaydı da böyle 2 günlük saçma bır arkadaşlık yaşamasaydım :(
 
Üst Alt