• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Evlenmeden önce birisini rüyada görmek

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. Çok uzun zamandır beynimi meşgul eden,beni yiyip bitiren 3 rüya gördüm.Bu insan benim için hayırlı mı değil mi,o da beni sever mi,ne yapacağım bilmiyorum.İlk rüyamı şehir dışında kaldığım öğretmenevinde gördüm.Bir gemideydim,kaptan yerinde bi adam var ama tanımıyorum,o benim evleneceğim insanmış güya.Yanında da en sevdiğim arkadaşım var,üçümüz gemide güzelce gidiyoruz,ben de o adamı çok seviyomuşum birbirimizi çok seviyormuşuz.Sabah uyandım inanamadım rüyama zaten,o adamın yüzünü bir türlü hatırlamıyordum.Ertesi gün o adamla tanıştım bir arkadaş grubunda,inanamadım ama o kişiydi.Sonra şehir dışından eve döndük,bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım. Daha ilk gecede rüya gördüm,rüyamda yine o çocuk vardı,bi ayağında yeşil bi ayağında beyaz ayakkabı vardı.İstihare rüyaları için yeşil ve beyaz hayırlı diyorlar,demek ki hayırlı diye düşündüm.Yazın kadir gecesinde çok dua ettim,Allahım hayırlı değilse kalbimden söküp al dedim.Hayırlı mı değil mi bana bir yol göster dedim. O gece 3. rüyamı gördüm. Annem babam ve ben camiye gidiyoruz,o çocuk içerde namaz kılıyor.Ben içimden diyorum ne kadar iyi çocukmuş namazını da kılıyor diyorum,onun namazı bitiyor annem ve ben kılıyoruz.sonra otel lobisi gibi bir yerdeyiz,annem abim ben babam ve o çocuk oturuyoruz.çocuk babamla sohbet ediyor biraz ve sonra annem abim ben ve o çocuk arabada çok güzel bir yolda ilerliyoruz. böyle üç tane rüya gördüm iki ay zarfında,sizce bu insan benim için hayırlı mıdır değil midir,ne yapmam lazım lütfen bana bir yol gösterin,kimseye de anlatamıyorum ne olur :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Rüyada namaz kıldığını görmek; iyi bir insan olduğuna ne isteğiniz varsa gerçekleşeceğine
Salih bir insan Olmakla Birlikte Haram ve helale cokca dikkat edin
Rabbimin rahmet ve magfirettine berekettine nail olmak istiyorsaniz kulluk vazifenizi ibadetlerinizi eksiksiz yerine getirmeniz gerektiginize delalettir!

Yeşil: Yaratıcılık sanatçı ruhu bilgelik neşe ruhani liderlik,murad ve dini ahlaki semboludur...
Beyaz: Aydınlık , iyilik,erdemlik..
Hakkinizda HAYIRLISINI dileyin...

"Ey iman edenler! Rükü edin secde edin Rabbinize kulluk edin hayır işleyin ki kurtuluşa erebilesiniz. Haydi namazı kılın zekatı verin Alah'a sımsıkı tutunun."
(Hac 77/78)

"

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rabbim ne güzel rüyalar nasip etmiş sana Maşallah Allah gönlüne göre olanı hayırlı etsin İnşaallah imrendim açıkcası Sana iyi olur umarım

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum selam
Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Rüyada namaz kıldığını görmek; iyi bir insan olduğuna ne isteğiniz varsa gerçekleşeceğine
Salih bir insan Olmakla Birlikte Haram ve helale cokca dikkat edin
Rabbimin rahmet ve magfirettine berekettine nail olmak istiyorsaniz kulluk vazifenizi ibadetlerinizi eksiksiz yerine getirmeniz gerektiginize delalettir!

Yeşil: Yaratıcılık sanatçı ruhu bilgelik neşe ruhani liderlik,murad ve dini ahlaki semboludur...
Beyaz: Aydınlık , iyilik,erdemlik..
Hakkinizda HAYIRLISINI dileyin...

"Ey iman edenler! Rükü edin secde edin Rabbinize kulluk edin hayır işleyin ki kurtuluşa erebilesiniz. Haydi namazı kılın zekatı verin Alah'a sımsıkı tutunun."
(Hac 77/78)

"

Allah razı olsun yorumunuz için,içime su serptiniz.Namazımı elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum zaten,artık daha da dikkat edicem...

Rabbim ne güzel rüyalar nasip etmiş sana Maşallah Allah gönlüne göre olanı hayırlı etsin İnşaallah imrendim açıkcası Sana iyi olur umarım

İnşallah kardeşim iyi olur,hepimiz için herkes için Allah en hayırlısını versin.

Üst Alt