Selamun aleyküm. Çok uzun zamandır beynimi meşgul eden,beni yiyip bitiren 3 rüya gördüm.Bu insan benim için hayırlı mı değil mi,o da beni sever mi,ne yapacağım bilmiyorum.İlk rüyamı şehir dışında kaldığım öğretmenevinde gördüm.Bir gemideydim,kaptan yerinde bi adam var ama tanımıyorum,o benim evleneceğim insanmış güya.Yanında da en sevdiğim arkadaşım var,üçümüz gemide güzelce gidiyoruz,ben de o adamı çok seviyomuşum birbirimizi çok seviyormuşuz.Sabah uyandım inanamadım rüyama zaten,o adamın yüzünü bir türlü hatırlamıyordum.Ertesi gün o adamla tanıştım bir arkadaş grubunda,inanamadım ama o kişiydi.Sonra şehir dışından eve döndük,bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım. Daha ilk gecede rüya gördüm,rüyamda yine o çocuk vardı,bi ayağında yeşil bi ayağında beyaz ayakkabı vardı.İstihare rüyaları için yeşil ve beyaz hayırlı diyorlar,demek ki hayırlı diye düşündüm.Yazın kadir gecesinde çok dua ettim,Allahım hayırlı değilse kalbimden söküp al dedim.Hayırlı mı değil mi bana bir yol göster dedim. O gece 3. rüyamı gördüm. Annem babam ve ben camiye gidiyoruz,o çocuk içerde namaz kılıyor.Ben içimden diyorum ne kadar iyi çocukmuş namazını da kılıyor diyorum,onun namazı bitiyor annem ve ben kılıyoruz.sonra otel lobisi gibi bir yerdeyiz,annem abim ben babam ve o çocuk oturuyoruz.çocuk babamla sohbet ediyor biraz ve sonra annem abim ben ve o çocuk arabada çok güzel bir yolda ilerliyoruz. böyle üç tane rüya gördüm iki ay zarfında,sizce bu insan benim için hayırlı mıdır değil midir,ne yapmam lazım lütfen bana bir yol gösterin,kimseye de anlatamıyorum ne olur