Aleykümselam kardeşim, hoşgeldin.Esselamu Aleykum.Aranıza yeni katıldım.
Yeni konu açmak yasak değil kardeşim. Aynı başlıktan çok fazla konu olmaması için mesajlar birleştirilir...Yeni konu açmak yasak sanırım.Bilmiyordum
Aleykümselam kardeşim,aramıza hoşgeldiniz ..Üyeliğiniz hayırlı ve daim kalıcı olsun inşallah..
burada her geçerken uğrayanlar için yeni bir ayrı başlıkta Esselamu Aleykum.Aranıza yeni katıldım. konusu olsa idi
burasi islamiforumlar.net ailesi olmaktan çikar güzergah olurdu...
burada konu açanlar ve açmayanlar,olmak üzere üyeler ikiye ayrılır..
geçerken uğrayanlar ve kalıcı olanlar desek de aslında her şey nasip, kısmet, idrak, Allah-in lütfettigi kadardir...
Hani deriz ya; Eyy nasîpsizim!!neden nasîpsiz olur insan...? Dua almak ta ,etmekte nasip kısmet meselesi..
geleni de gidenide,kalani da getiren de götüren de Allah cc. değil mi ? bunun muhakak bir sebebi hikmeti olmalı...?
Hikmettini ancak Allah cc. bilir..!! Olan,olmayan ,giden, kalan her şeyin ardında bilemediğimiz nice hikmetler, Sırlar vardır...
Kaderin her şeyi güzeldir!!yeter ki olaylara hikmet Gözü ile bakmaya bak! ... neyse gelenin de ,gidenin de hayırlısı.........
Senin aşktan yana nasibin varsa; Dokunsan da yanacaksın dokunmasan da.
![]()
Amacımız aydınlanmak ve aydınlatmak zaten.Belki kalırım,belki giderim.Bu birkaç hafta içinde belli olur Allahu alem.
Eski konularda tarih ve saati göremiyorum.Neden?
Selamün Aleykum Sorusu olan burda paylaşir demişsiniz Ben yeni üye oldum Allah daima Sizin gibi insanlarla karşilaştırir beni İnsaallah ...
Ben istihare rüyası gördüm nerden anlatsam beni dinleyip cevap verirler.. cok merak ediyorum ruyanin anlamını inşallah bu mesajima cevap veren olur şimdiden Allah razı olsunn..
Benim mesajlarımin coğu gözükmüyor nedeni ne olabilir